İnşallah hayırlı haberlerinizi alırız, bol bol yumurtanız olsun, çokça embriyonuz oluşsun inşallahMerhaba bende 3 gün önce tedaviye başladım yumurta geliştirme aşamasındayım şuan Çarşamba günü kontrol var duruma göre cumartesi opu olacak dondurulmuş embriyom yok bu 2. tedavimiz diğerinde embriyo oluşmadı inşallah herkez olumlu güzel hayırlı haberler alır
Merhaba canim bende transfer olacagim kasim ayinda heyecanla bekliyorum dondurulmus embriyolarjm var cok zor ve heyecnli bi surec beklemek bile zor gun sayiyorum bende.. sana rahim dinlendirmesi yapildi galiba bende 1 adet bekledjm pco musun?Kızlar merhaba. Bir embriyo donduruldu benim. Kasım sonu transfer olur gibi düşünüyorum. 2. Adette gel denildi. Benim gibi Kasım'da transfer olacaklar var mı? Nasılsınız, neler yapıyorsunuz, bu süreci nasıl geçiriyorsunuz? Konuşalım dertleşelim istedim :)
Size ne zaman transfer yapılacakMerhaba canim bende transfer olacagim kasim ayinda heyecanla bekliyorum dondurulmus embriyolarjm var cok zor ve heyecnli bi surec beklemek bile zor gun sayiyorum bende.. sana rahim dinlendirmesi yapildi galiba bende 1 adet bekledjm pco musun?
Transferiniz sağ salim olsun, hayırlısıyla sağlıkla kucağınız dolsun inşallahKızlar Merhaba,
Ben transfer sürecindeyim
2 adet 3 günlük embriyom var
4 Kasımda transfer olacağım hayırlısıyla inşallah dualarınızı bekliyorum benden de tüm bu süreçtekilere bol dualar hepimizin bebişleri olsun inşallah Allah kucaklarımızı boş bırakmasın amin
Yok değilim ama 2 adet dönemi sonra baslicaz dendiMerhaba canim bende transfer olacagim kasim ayinda heyecanla bekliyorum dondurulmus embriyolarjm var cok zor ve heyecnli bi surec beklemek bile zor gun sayiyorum bende.. sana rahim dinlendirmesi yapildi galiba bende 1 adet bekledjm pco musun?
Amin iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim, sizin de süreciniz hayırlı uğurlu olsun Allahım hepimizin kucaklarını mis kokulu bebişlerimizle doldursun inşallahTransferiniz sağ salim olsun, hayırlısıyla sağlıkla kucağınız dolsun inşallah
Kontrole gittim rahim kalinligina bakildi ve kan verdim pazartesi transfer olacagim inşallahSize ne zaman transfer yapılacak
Hayırlısıyla olsun sağlıkla inşallah güzel haberlerinizi bekliyoruzKontrole gittim rahim kalinligina bakildi ve kan verdim pazartesi transfer olacagim inşallah
Bende sizlerin guzel haberlerini bekliyorum inşallah.Hayırlısıyla olsun sağlıkla inşallah güzel haberlerinizi bekliyoruz
Bugün ben de kan verdim benim de pazartesi transferim hayırlısı olsun kucaklarımız bebeklerimizle dolsun inşallah kaç adet embriyonuz var ve kaçıncı günKontrole gittim rahim kalinligina bakildi ve kan verdim pazartesi transfer olacagim inşallah
Amiin cnm benim 4 adet embriyom var 5. Gün hepsi.Sizinki kac adet?Bugün ben de kan verdim benim de pazartesi transferim hayırlısı olsun kucaklarımız bebeklerimizle dolsun inşallah kaç adet embriyonuz var ve kaçıncı gün
Benim 2 adet 3. gün embriyom var canım inşallah tutar.Amiin cnm benim 4 adet embriyom var 5. Gün hepsi.Sizinki kac adet?
Günde kaç tane kullanmıştınız? Ben de Estrofem kullanıyorum günde 3 adet. Sonrasında transferden 1 hafta önce iğneye başlayacağım. Siz iğne kullanmadınız mı acaba?Bende bu ay olacam insallah aslında bir kaç güne transefer olacaktı ama rahmim kalınlaşmadi doktor iptal etti tedaviyi adet olunca gidicem başka ilaç verecek esroferm kullanmıştım
Bende günde 3 adet kullandım 9 gün pazar bitti ilaç Çarşamba kontrole gittim rahmim 6ml di doktor iptal ettiGünde kaç tane kullanmıştınız? Ben de Estrofem kullanıyorum günde 3 adet. Sonrasında transferden 1 hafta önce iğneye başlayacağım. Siz iğne kullanmadınız mı acaba?