2024 Kasım Ayı transfer olacaklar

Busrapink

Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2023
163
70
Kızlar merhaba. Bir embriyo donduruldu benim. Kasım sonu transfer olur gibi düşünüyorum. 2. Adette gel denildi. Benim gibi Kasım'da transfer olacaklar var mı? Nasılsınız, neler yapıyorsunuz, bu süreci nasıl geçiriyorsunuz? Konuşalım dertleşelim istedim :)

Merhaba, ben de kasım ayında transfer bekliyorum. Bugün kontrolüm vardı. Rahim kalınlaştırmak için Estrofem başladık, folik asit ve d vitamini başladık. 12-13 Kasım gibi transfer olacak bakalım heyecanla bekliyoruz :) şu anda beslenmeye biraz dikkat ediyorum ama öyle diyet gibi değil, sağlıklı yağlar yemeye çalışıyorum avokado gibi. Meyve yiyorum her gün. Genellikle evde dinlenme halindeyim, salgın var diye de çok dışarı çıkmıyorum açıkçası. Embriyolar donuk bekliyor bizim de bakalım nasıl olacak sağlıkla kavuşalım inşallah

Merhaba bende 3 gün önce tedaviye başladım yumurta geliştirme aşamasındayım şuan Çarşamba günü kontrol var duruma göre cumartesi opu olacak dondurulmuş embriyom yok bu 2. tedavimiz diğerinde embriyo oluşmadı inşallah herkez olumlu güzel hayırlı haberler alır

İnşallah hayırlı haberlerinizi alırız, bol bol yumurtanız olsun, çokça embriyonuz oluşsun inşallah beslenmenize dikkat edin eşinizle birlikte yumurta ve sperm kalitesi için doktorumuz bize Akdeniz diyeti önermişti

Merhaba canim bende transfer olacagim kasim ayinda heyecanla bekliyorum dondurulmus embriyolarjm var cok zor ve heyecnli bi surec beklemek bile zor gun sayiyorum bende.. sana rahim dinlendirmesi yapildi galiba bende 1 adet bekledjm pco musun?

Merhaba canim bende transfer olacagim kasim ayinda heyecanla bekliyorum dondurulmus embriyolarjm var cok zor ve heyecnli bi surec beklemek bile zor gun sayiyorum bende.. sana rahim dinlendirmesi yapildi galiba bende 1 adet bekledjm pco musun?
Size ne zaman transfer yapılacak

Transferiniz sağ salim olsun, hayırlısıyla sağlıkla kucağınız dolsun inşallah

Yok değilim ama 2 adet dönemi sonra baslicaz dendi

Transferiniz sağ salim olsun, hayırlısıyla sağlıkla kucağınız dolsun inşallah
Amin iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim, sizin de süreciniz hayırlı uğurlu olsun Allahım hepimizin kucaklarını mis kokulu bebişlerimizle doldursun inşallah

Bende bu ay olacam insallah aslında bir kaç güne transefer olacaktı ama rahmim kalınlaşmadi doktor iptal etti tedaviyi adet olunca gidicem başka ilaç verecek esroferm kullanmıştım

Bende bu ay olacam insallah aslında bir kaç güne transefer olacaktı ama rahmim kalınlaşmadi doktor iptal etti tedaviyi adet olunca gidicem başka ilaç verecek esroferm kullanmıştım
Günde kaç tane kullanmıştınız? Ben de Estrofem kullanıyorum günde 3 adet. Sonrasında transferden 1 hafta önce iğneye başlayacağım. Siz iğne kullanmadınız mı acaba?

Günde kaç tane kullanmıştınız? Ben de Estrofem kullanıyorum günde 3 adet. Sonrasında transferden 1 hafta önce iğneye başlayacağım. Siz iğne kullanmadınız mı acaba?
Bende günde 3 adet kullandım 9 gün pazar bitti ilaç Çarşamba kontrole gittim rahmim 6ml di doktor iptal etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…