2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

İnşallah canım teşekkür ederim

İnşallah canım teşekkür ederim
aslında takvime göre 5 ekimdi yumurtlama ama sanki ben 16-17 ekimde yumurtlama oldu gibi öyle belirtiler hissettim yani eğer 16 ekimde olduysa 24 ekimde kanda çıkmaması normal mi

I incim1 P papatya5571 @seklla kızlaaar günaydın bat tarihleriniz geçmiş test yapan var mı? Güzel haberler var mı? Bizi güncelleyin
Ben henüz yapmadım ya adetlerim düzensiz ya biraz daha beklemek istiyorum son üç aydır 29 günde bir oluyordum şuan dört gün geçti ama cesaret edemiyorum çünkü ovulasyonda bir türlü yumurtlama gorememistim o yüzden yoktur belki diyorum

Merhaba
Sat:9 Ekim
Bat:14 Kasım
Pik:29 Ekim
İnşallah hepimiz hayırlı haberleri alırız

aslında takvime göre 5 ekimdi yumurtlama ama sanki ben 16-17 ekimde yumurtlama oldu gibi öyle belirtiler hissettim yani eğer 16 ekimde olduysa 24 ekimde kanda çıkmaması normal mi
Canım şöyle döllenme gerçekleştikten sonra yerleşme 6 ile 10 gün arasında gerçekleşiyor ve HCG yerlesme olduktan sonra yükselmeye başlıyor. Eğer 16 Ekim'de yunurtlama olduysa bugünlerde ancak çıkar hem kanda hem idrarda. Eğer yakın zamanda yapmadiysan bir idrar testi daha yapabilirsin bence varsa net bir çizgi çıkması lazim

Anladım canım. İnşallah hayırlı bir gecikmedir bu ama bence 3 gün içinde olmazsan bı doktoruna danış

Anladım canım. İnşallah hayırlı bir gecikmedir bu ama bence 3 gün içinde olmazsan bı doktoruna danış
Doktorum eğer 45 gün olmazsan o zaman gel demişti o yüzden bekliyorum canım belki diyorum takip ettiğim dönemde yumurtlama yakalayamadım ama sonrasında olur düzenli ilişkide bulunuyoruz çünkü ama eğer yoksa da adet olursam bende tedaviye başlayacağım çünkü 2.5 yıl oldu ve sadece Nisan ayında bir düşük yaşadım daha da gebelik oluşmadı

Canım benim Bu sürecin içinde ne kadar sabırla beklediğini ve umudunu korumaya çalıştığını görüyorum. Yaşadığın hayal kırıklığı, geçen zaman, yaşadığın kayıp… Bunlar gerçekten kolay şeyler değil, ne kadar yorucu olduğunu hissedebiliyorum. Bunca zamandır sabırla devam ediyorsun ve bu hiç kolay değil, ama içinde taşıdığın umut da bir o kadar güçlü. Kendini bu yolda yalnız hissettiğinde, hissettiklerin gerçekten çok anlaşılır; seninle aynı şeyleri hisseden birçok insan var, yalnız değilsin.

Biz de verimli döneme girdik bugün çalışmalar başlar bir dolu bir boş yarın da ovülasyon testine başlarım
Ben gonal f ve çatlatma iğnesi vurulduğum için ovü yapamıyorum ama çatlatma iğnesi olana kadar bi dolu bir boş devam ederiz doktor geçen aylarda iğneden sonra 5 gün boyunca ilişki demişti yine aynı sistem yaparız geçen ay şehir dışına çıkmam gerektiği için çatlatma iğnesinden sonraki 2 gün değerlendirememiştik. Bu ay azimliyim yoksa aşılama diyor çünkü doktorum
Rahim filmi falan çekilmiş miydin pcos falan herhangi bir problem var mıydı canım 45 gün boyunca olmazsan gel demiş ya 45 gün biraz fazla geldi bana

Çok teşekkür ederim o kadar iyisiniz ki sanki kendi ablam kardeşim gibi konuştunuz Allah büyüktür illaki hepimizin bir vakti saati vardır ben buna çok inanıyorum sabrımı umudumu hep diri tutmaya çalışıyorum bazen umutsuzluğa düştüğümde burda benden çok daha kötü durumda olan insanların olduğunu gorunce daha da sukredip toparlaniyorum herşey vaktini bekliyor demekki

Rahim filmi cekilmedim bir kez gebelik olduğu için kapalı olduğunu şimdi düşünmüyorum dedi değerlerim normal yumurtalıkların da pco görünümü yok sadece adetlerim düzensiz başka birşey değil o yüzden diğer ay tedaviye başlarız dedi yumurta büyütme ilaciyla

Ay hadi İnşallah canım. Bu ay o ay olsun inşallah hepimiz için

Kızlar benim yarın doktor randevum var ilk kez gidecem detaylı muayane için inşallah bir sağlık sorunu çıkmaz gecikmemin 13. günü artık haöileysemde yarın öğrenecem çok stres yaptım nasıl oluyor muayene gebelik düşünüyorum diyeceğim doktora

Bizde de eşimde de bende de problem yok ben rahim filmi de çekildim eşim spermiyogram da yaptırdı hiçbir problem yok sebepsiz infertilite diye geçiyor işte.

Muhtemelen tedaviye başlarız dediği benimki gibi bir tedavi sürecin olacak senin de. Klomen veya Femare veya Letu + ÇAtlatma iğnesi. Belki araya gonal f de sıkıştırır :))

Beni de ekleyebilir misinizzz SAT 31 Ekim BAT 5 Aralık (öngörü :))

Büyük ihtimal öyle yapacak bu ay da dört gün gecikti ama ben pek umut etmiyorum yine de adet olmayı bekliyorum çünkü diğer ay adetimfe kist vardı belki de ondan gecikmistir diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…