2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Eldorin benim beklenen adet tarihi bugündü test yaptım negatif çıktı progesteron da kullanıyorum olsa çıkardı heralde güncelleme maalesef bu şekilde

Ya ben açarken ayarlarda bir hata yapmışım o nedenle kapatmışlar iletişime geçtim açtılar sağolsunlar burdan devam artık
Ya anladım canım sağolsunlar açmışlar

Eldorin benim beklenen adet tarihi bugündü test yaptım negatif çıktı progesteron da kullanıyorum olsa çıkardı heralde güncelleme maalesef bu şekilde
Canım benim negatif görünce insan gerçekten büyük hayal kırıklığı yaşıyor. O kadar haklısın ki üzülmekte. Kırmızılar gelene kadar hala bir umut var aslında ama olmasa da her ay yeni bir umut bizi mutlaka güncelle herhangi bir değişiklik olursa. Bizimle paylaşman çok mutlu eder.

Ekledim canım seni de. Var baya 22 Kasım'da yapacak olan ya
Ben sizin tayfayla başlarım yine yapmaya hahaha. Bu aydan umutluyum inşallah başladık bakalım maratona 5 Kasımda doktorum kontrole çağırdı :) Benim sürecim Klomen+Gonal F 150 + çatlatma iğnesii.

Var mı benim sürecim gibi olan bu ay ??

Yasak ilk defa duyuyorum. Gebelik testi yaptın mı peki? Bir de daha ince kan vermiş miydin?
18 ekim adet günü idrar testi negatif
21 ekim açık pembe bir lekelenme
21 ekim idrar testi negatif
24 ekim sabah idrar testi pozitif
24 ekim akşam kan testi <5

Şuan gecikmemin 13. günü baş dönmesi, kasık karında iğne batmaları sızlama özellikle yürürken , hafif arada mide bulantıları, çok fazla akıntı ve son üç gündür başlayan meme hassasiyeti göğsümde yanma var , regl olacak gibi his sizde ne gibi belirtiler var

benim durumum böyle canım

Biz de verimli döneme girdik bugün çalışmalar başlar bir dolu bir boş yarın da ovülasyon testine başlarım

Anladım canım yumurtlama takip etmiş miydin?

hayır ama düzenli ilişki vardı 2 güne bir
Anladım canım yumurtlama tarihi net olunca yorum yapması da daha kolay oluyor, gereksiz yorum yapmayayım diye sordum.

Bu durumda belkinde geç döllenme olmuştur. Geç yumurtlama olmuştur belki. Doktora gidince gecikmenin sebebi de net bir şekilde ortaya çıkar canım. Sen içini ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…