Üye Son Adet Beklenen Adet Ovulasyon testi (pik) Çift Çizgi? M Melek3419 1 Ekim 2 Kasım @melis7171 10 Ekim 8 Kasım @kizilsaclikiz1313 13 Ekim 8 Kasım @asiliris 4 Ekim 9 Kasım S slaslasla 13 Ekim 13 Kasım @sey06 20 Ekim 17 Kasım Eldorin 23 Ekim 19 Kasım @Tugce9242 20 Ekim 20 Kasım @parla1212 24 Ekim 21 Kasım @lilya 0 25 Ekim 22 Kasım @kittenlyy 26 Ekim 25 Kasım 94bassuk I incim1 17 Eylül 19 Ekim P papatya5571 1 Ekim 29 Ekim S seklla 3 Ekim 30 Ekim
Selam Kızlar
Kasım ve Aralık ayı boyunca hamilelik planlayanlar ve deneyenler ile burada buluşuyoruz.
Listeye eklenmek için beni etiketleyerek son adet tarihinizi ve beklenen adet tarihinizi yazarsınız hemen ekleyebilirim
Bir değişiklik olarak ovulasyon testi kullananlar için pik tarihini de ekledim. Eğer isterseniz onu da takip ediyorsaniz yazabilirsiniz.
Herkesin birbirini destekleyeceği, yargısız, samimi bir ortam kuralım
Haydi bakalım 2024'ün son gebelik haberleri gelsin
Ya anladım canım sağolsunlar açmışlarYa ben açarken ayarlarda bir hata yapmışım o nedenle kapatmışlar iletişime geçtim açtılar sağolsunlarburdan devam artık
Selamlar
Son adet 30 Ekim
Beklenen adet 22 Kasım
Kızlar hepinizi ekledim. Hoşgeldiniz. ugurlu gelsin bu grup hepimize
Canım benim negatif görünce insan gerçekten büyük hayal kırıklığı yaşıyor. O kadar haklısın ki üzülmekte. Kırmızılar gelene kadar hala bir umut var aslında ama olmasa da her ay yeni bir umutEldorin benim beklenen adet tarihi bugündü test yaptım negatif çıktı progesteron da kullanıyorum olsa çıkardı heralde güncelleme maalesef bu şekilde
Ya şu olayı da anlamıyorum hiç ya yasak ne demekben iki gün önce
kan vermek için gittim hastane almadı yasakmış veremedim yani
ilçede oturuyoruz başka hastanede yok sabah sağlıkocağından ver dedi ama çalışıyorum veremedim haftasonu merkeze gidip özelde verecem mecburYa şu olayı da anlamıyorum hiç ya yasak ne demek
ben iki gün önce
kan vermek için gittim hastane almadı yasakmış veremedim yani
Ben sizin tayfayla başlarım yine yapmaya hahaha. Bu aydan umutluyum inşallah başladık bakalım maratona 5 Kasımda doktorum kontrole çağırdı :) Benim sürecim Klomen+Gonal F 150 + çatlatma iğnesii.Ekledim canım seni de. Var baya 22 Kasım'da yapacak olan ya
18 ekim adet günü idrar testi negatifYasak ilk defa duyuyorum. Gebelik testi yaptın mı peki? Bir de daha ince kan vermiş miydin?
Biz de verimli döneme girdik bugünBen sizin tayfayla başlarım yine yapmaya hahaha. Bu aydan umutluyum inşallah başladık bakalım maratona 5 Kasımda doktorum kontrole çağırdı :) Benim sürecim Klomen+Gonal F 150 + çatlatma iğnesii.
Var mı benim sürecim gibi olan bu ay ??
Anladım canım yumurtlama takip etmiş miydin?18 ekim adet günü idrar testi negatif
21 ekim açık pembe bir lekelenme
21 ekim idrar testi negatif
24 ekim sabah idrar testi pozitif
24 ekim akşam kan testi <5
Şuan gecikmemin 13. günü baş dönmesi, kasık karında iğne batmaları sızlama özellikle yürürken , hafif arada mide bulantıları, çok fazla akıntı ve son üç gündür başlayan meme hassasiyeti göğsümde yanma var , regl olacak gibi his sizde ne gibi belirtiler var
benim durumum böyle canım
hayır ama düzenli ilişki vardı 2 güne birAnladım canım yumurtlama takip etmiş miydin?
Anladım canım yumurtlama tarihi net olunca yorum yapması da daha kolay oluyor, gereksiz yorum yapmayayım diye sordum.hayır ama düzenli ilişki vardı 2 güne bir