2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Eldorin Eldorin benim beklenen adet tarihi bugündü test yaptım negatif çıktı progesteron da kullanıyorum olsa çıkardı heralde güncelleme maalesef bu şekilde 😔

Üye 🫂Son Adet 🩸Beklenen AdetOvulasyon testi (pik)Çift Çizgi?
M Melek3419 1 Ekim2 Kasım
@melis717110 Ekim8 Kasım
@kizilsaclikiz131313 Ekim8 Kasım
@asiliris4 Ekim9 Kasım
S slaslasla 13 Ekim13 Kasım
@sey0620 Ekim17 Kasım
Eldorin Eldorin 23 Ekim19 Kasım
@Tugce924220 Ekim20 Kasım
@parla121224 Ekim21 Kasım
@lilya 025 Ekim22 Kasım
@kittenlyy26 Ekim25 Kasım
94bassuk 94bassuk
I incim1 17 Eylül19 Ekim
P papatya5571 1 Ekim29 Ekim
S seklla 3 Ekim30 Ekim

Selam Kızlar 🥰

Kasım ve Aralık ayı boyunca hamilelik planlayanlar ve deneyenler ile burada buluşuyoruz.

Listeye eklenmek için beni etiketleyerek son adet tarihinizi ve beklenen adet tarihinizi yazarsınız hemen ekleyebilirim ❤️

Bir değişiklik olarak ovulasyon testi kullananlar için pik tarihini de ekledim. Eğer isterseniz onu da takip ediyorsaniz yazabilirsiniz.

Herkesin birbirini destekleyeceği, yargısız, samimi bir ortam kuralım ❤️

Haydi bakalım 2024'ün son gebelik haberleri gelsin 🥰

Ya ben açarken ayarlarda bir hata yapmışım o nedenle kapatmışlar iletişime geçtim açtılar sağolsunlar 🥳 burdan devam artık 🥳
Ya anladım canım sağolsunlar açmışlar 🥰

Eldorin Eldorin benim beklenen adet tarihi bugündü test yaptım negatif çıktı progesteron da kullanıyorum olsa çıkardı heralde güncelleme maalesef bu şekilde 😔
Canım benim negatif görünce insan gerçekten büyük hayal kırıklığı yaşıyor. O kadar haklısın ki üzülmekte. Kırmızılar gelene kadar hala bir umut var aslında ama olmasa da her ay yeni bir umut ❤️ bizi mutlaka güncelle herhangi bir değişiklik olursa. Bizimle paylaşman çok mutlu eder. 🥰

Ekledim canım seni de. Var baya 22 Kasım'da yapacak olan ya 🥰
Ben sizin tayfayla başlarım yine yapmaya hahaha. Bu aydan umutluyum inşallah başladık bakalım maratona 5 Kasımda doktorum kontrole çağırdı :) Benim sürecim Klomen+Gonal F 150 + çatlatma iğnesii.

Var mı benim sürecim gibi olan bu ay ?? :KK76:

Yasak ilk defa duyuyorum. Gebelik testi yaptın mı peki? Bir de daha ince kan vermiş miydin?
18 ekim adet günü idrar testi negatif
21 ekim açık pembe bir lekelenme
21 ekim idrar testi negatif
24 ekim sabah idrar testi pozitif
24 ekim akşam kan testi <5

Şuan gecikmemin 13. günü baş dönmesi, kasık karında iğne batmaları sızlama özellikle yürürken , hafif arada mide bulantıları, çok fazla akıntı ve son üç gündür başlayan meme hassasiyeti göğsümde yanma var , regl olacak gibi his sizde ne gibi belirtiler var

benim durumum böyle canım

Ben sizin tayfayla başlarım yine yapmaya hahaha. Bu aydan umutluyum inşallah başladık bakalım maratona 5 Kasımda doktorum kontrole çağırdı :) Benim sürecim Klomen+Gonal F 150 + çatlatma iğnesii.

Var mı benim sürecim gibi olan bu ay ?? :KK76:
Biz de verimli döneme girdik bugün 🙈 çalışmalar başlar bir dolu bir boş 🙈 yarın da ovülasyon testine başlarım 🥳

18 ekim adet günü idrar testi negatif
21 ekim açık pembe bir lekelenme
21 ekim idrar testi negatif
24 ekim sabah idrar testi pozitif
24 ekim akşam kan testi <5

Şuan gecikmemin 13. günü baş dönmesi, kasık karında iğne batmaları sızlama özellikle yürürken , hafif arada mide bulantıları, çok fazla akıntı ve son üç gündür başlayan meme hassasiyeti göğsümde yanma var , regl olacak gibi his sizde ne gibi belirtiler var

benim durumum böyle canım
Anladım canım yumurtlama takip etmiş miydin?

hayır ama düzenli ilişki vardı 2 güne bir
Anladım canım yumurtlama tarihi net olunca yorum yapması da daha kolay oluyor, gereksiz yorum yapmayayım diye sordum. ❤️

Bu durumda belkinde geç döllenme olmuştur. Geç yumurtlama olmuştur belki. Doktora gidince gecikmenin sebebi de net bir şekilde ortaya çıkar canım. Sen içini ferah tut 🥰

X