2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Ben bu aydan çook umutluyum. Bu arada pik yazacağımızı ınutmuşum pardon. Pik tarihim 30 ekim Eldorin
Geçen ay neredeyse hepimiz ya geciktik ya yoğun belirtiler yaşadık. Sanki vücut hamileliğe kendini hazırladı şimdide hamile kalacağız gibi

Canım beni de eklermisin
SAT:6 ekim
BAT:2 kasım
Geçen ay pik:16 ekim

Sat 7 ekim Bat 7 kasım benide eklermisin Eldorin birde bir sorum olacak ben test yaptım ikinci test sonradan kayboldu üzüldüm bir fikriniz varmı resmide ekledim

Eklentiler

• IMG_9918.jpeg
    118,4 KB · Görüntüleme: 11
Beni de ekleyebilir misinizzz SAT 31 Ekim BAT 5 Aralık (öngörü :))

Ay hadi İnşallah ağzın bal yesin
yeni grup varmış, umarım bu ay herkes için uğurlu olur benimde sat 15.10 bat 10.11 beni de ekler misiniz Eldorin

Canım beni de eklermisin
SAT:6 ekim
BAT:2 kasım
Geçen ay pik:16 ekim
Ekledim kızlar yeni gelenler hoşgeldiniz

Sat 7 ekim Bat 7 kasım benide eklermisin Eldorin birde bir sorum olacak ben test yaptım ikinci test sonradan kayboldu üzüldüm bir fikriniz varmı resmide ekledim
Ekledim canım hoşgeldin.cizgi görünüyor aslında ama ilk 10 dakikayı dikkate almak lazım. Bence iki gün sonra tekrarlarsan daha doğru bir sonuç alabilirsin

Evet stres yapacak birşey yok canım gecikmem var gebelik düşünüyorm bakarmısınız bi dersen o muayene eder zaten. Alttan bakar büyük ihtimalle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…