Günaydın canım
Üye Son Adet Beklenen Adet Ovulasyon testi (pik) Çift Çizgi? @Melek3419 1 Ekim 2 Kasım @melis7171 10 Ekim 8 Kasım @kizilsaclikiz1313 13 Ekim 8 Kasım @asiliris 4 Ekim 9 Kasım S slaslasla 13 Ekim 13 Kasım @sey06 20 Ekim 17 Kasım Eldorin 23 Ekim 19 Kasım @Tugce9242 20 Ekim 20 Kasım parla1212 24 Ekim 21 Kasım @lilya 0 25 Ekim 22 Kasım @kittenlyy 26 Ekim 25 Kasım @94bassuk @incim1 17 Eylül 19 Ekim @papatya5571 1 Ekim 29 Ekim
Selam Kızlar
Kasım ve Aralık ayı boyunca hamilelik planlayanlar ve deneyenler ile burada buluşuyoruz.
Listeye eklenmek için beni etiketleyerek son adet tarihinizi ve beklenen adet tarihinizi yazarsınız hemen ekleyebilirim
Bir değişiklik olarak ovulasyon testi kullananlar için pik tarihini de ekledim. Eğer isterseniz onu da takip ediyorsaniz yazabilirsiniz.
Herkesin birbirini destekleyeceği, yargısız, samimi bir ortam kuralım
Haydi bakalım 2024'ün son gebelik haberleri gelsin
Hoşgeldin canım hemen ekliyorumGünaydın canımbeni de ekler misin? Sat 3 Ekim bat 30 Ekim. İnşallah hayırlı haberler alırız
Hoşbuldum canım benimHoşgeldin canım hemen ekliyoruminslallah güzel haberlerle gelirsin şurada kalmış 3 gün
Ay kesinlikle zaman geçmiyor. Test yapsan emin olamıyorsun adet gelmeden. O belirsizlikle baş etmek çok zor valla canım. Allah sabır versinHoşbuldum canım benimdün sabah erken test yaptım ama kuruma çizgi olma ihtimali çok yüksek bu 3 gün geçmiyorr
Belirsizlik en zor olanı. İnşallah hepimiz için beklediğimize emek verdiğimize değerAy kesinlikle zaman geçmiyor. Test yapsan emin olamıyorsun adet gelmeden. O belirsizlikle baş etmek çok zor valla canım. Allah sabır versininşallah bekledigine deysin
Bu ilk gebelik mi olacak? Başka bebeğin var mı?Belirsizlik en zor olanı. İnşallah hepimiz için beklediğimize emek verdiğimize değer
4 yıldır olsun diye uğraşıyorum. İlk olacak inşallah. 16 Ekim gece 1 de ç i oldum. Sen ne durumdasın?Bu ilk gebelik mi olacak? Başka bebeğin var mı?
Ay canım bu ay o aydır inşallah4 yıldır olsun diye uğraşıyorum. İlk olacak inşallah. 16 Ekim gece 1 de ç i oldum. Sen ne durumdasın?
Yaa maşallah canım darısı bize inşallahAy canım bu ay o aydır inşallahbenim var canım bir tane 3 yaşına girecek. Bir de kardeş istiyoruz olursa inşallah
Amin inşallah. Defalarca denediğim için umudum pek yokİnşallah hamilesindir canım. Çok uzun süredir beklemek hem zor hem yorucuçatlatma iğnesi ise yaramıştır inşallah
Çok haklısın canım. İnsan uzun süre bekleyince umutlanmaktan da yoruluyor artıkAmin inşallah. Defalarca denediğim için umudum pek yok
Bu yorumun beni çok umutlandırdıÇok haklısın canım. İnsan uzun süre bekleyince umutlanmaktan da yoruluyor artık
Ama bu işler hiç de belli olmuyor biliyorsun. Tam umudunu en çok kaybettiğin anda bir bakmışsın bir mucize oluvermiş. Hep bir adım daha yaklaşmış gibi düşünmek lazım
Umuyorum en kısa zamanda mucizene kavuşursun
Benim bugün 4.cü günüm letuya başlıcamGünaydın kızlar
Bugün gebe kalmaya 1 gün daha yaklasmisizdir umariiiiim
Benimmadetin 5. ve son günü bugün yarından itibaren hummali çalışmalar başlar
Sizde durumlar nasıl?
Nolmuştu grubumuza yaKızlaaaar grubumuz geri döndü
Evet herkes güncellemelerini yapsın bakalim beni etiketlemeyi unutmayin
Merhaba, sat:24 Ekim bat:18 KasımKızlaaaar grubumuz geri döndü
Evet herkes güncellemelerini yapsın bakalim beni etiketlemeyi unutmayin
Ekledim canım hoşgeldinMerhaba, sat:24 Ekim bat:18 Kasım
İkinci çocuk için bu ay denemeye başladık bakalım
Ya ben açarken ayarlarda bir hata yapmışım o nedenle kapatmışlar iletişime geçtim açtılar sağolsunlarNolmuştu grubumuza ya
Selamlar
Üye Son Adet Beklenen Adet Ovulasyon testi (pik) Çift Çizgi? @Melek3419 1 Ekim 2 Kasım @melis7171 10 Ekim 8 Kasım @kizilsaclikiz1313 13 Ekim 8 Kasım @asiliris 4 Ekim 9 Kasım S slaslasla 13 Ekim 13 Kasım @sey06 20 Ekim 17 Kasım Eldorin 23 Ekim 19 Kasım @Tugce9242 20 Ekim 20 Kasım parla1212 24 Ekim 21 Kasım @lilya 0 25 Ekim 22 Kasım @kittenlyy 26 Ekim 25 Kasım @94bassuk @incim1 17 Eylül 19 Ekim @papatya5571 1 Ekim 29 Ekim S seklla 3 Ekim 30 Ekim tilyam 24 Ekim 18 Kasım
Selam Kızlar
Kasım ve Aralık ayı boyunca hamilelik planlayanlar ve deneyenler ile burada buluşuyoruz.
Listeye eklenmek için beni etiketleyerek son adet tarihinizi ve beklenen adet tarihinizi yazarsınız hemen ekleyebilirim
Bir değişiklik olarak ovulasyon testi kullananlar için pik tarihini de ekledim. Eğer isterseniz onu da takip ediyorsaniz yazabilirsiniz.
Herkesin birbirini destekleyeceği, yargısız, samimi bir ortam kuralım
Haydi bakalım 2024'ün son gebelik haberleri gelsin