2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Günaydın canım beni de ekler misin? Sat 3 Ekim bat 30 Ekim. İnşallah hayırlı haberler alırız

Günaydın canım beni de ekler misin? Sat 3 Ekim bat 30 Ekim. İnşallah hayırlı haberler alırız
Hoşgeldin canım hemen ekliyorum inslallah güzel haberlerle gelirsin şurada kalmış 3 gün

Hoşbuldum canım benim dün sabah erken test yaptım ama kuruma çizgi olma ihtimali çok yüksek bu 3 gün geçmiyorr
Ay kesinlikle zaman geçmiyor. Test yapsan emin olamıyorsun adet gelmeden. O belirsizlikle baş etmek çok zor valla canım. Allah sabır versin inşallah bekledigine deysin

Ay kesinlikle zaman geçmiyor. Test yapsan emin olamıyorsun adet gelmeden. O belirsizlikle baş etmek çok zor valla canım. Allah sabır versin inşallah bekledigine deysin
Belirsizlik en zor olanı. İnşallah hepimiz için beklediğimize emek verdiğimize değer

4 yıldır olsun diye uğraşıyorum. İlk olacak inşallah. 16 Ekim gece 1 de ç i oldum. Sen ne durumdasın?
Ay canım bu ay o aydır inşallah benim var canım bir tane 3 yaşına girecek. Bir de kardeş istiyoruz olursa inşallah

İnşallah hamilesindir canım. Çok uzun süredir beklemek hem zor hem yorucu çatlatma iğnesi ise yaramıştır inşallah

Amin inşallah. Defalarca denediğim için umudum pek yok
Çok haklısın canım. İnsan uzun süre bekleyince umutlanmaktan da yoruluyor artık

Ama bu işler hiç de belli olmuyor biliyorsun. Tam umudunu en çok kaybettiğin anda bir bakmışsın bir mucize oluvermiş. Hep bir adım daha yaklaşmış gibi düşünmek lazım

Umuyorum en kısa zamanda mucizene kavuşursun

Bu yorumun beni çok umutlandırdı Allahım inşallah en kısa zamanda

Kızlaaaar grubumuz geri döndü
Evet herkes güncellemelerini yapsın bakalim beni etiketlemeyi unutmayin

Son düzenleme:
Merhaba, sat:24 Ekim bat:18 Kasım
İkinci çocuk için bu ay denemeye başladık bakalım
Ekledim canım hoşgeldin ay hadi hayırlısı olsun biz de ikinci çocuk deniyoruz. Kaç yaşında ilki

Selamlar
Son adet 30 Ekim
Beklenen adet 22 Kasım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…