2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Merhabaa, beni de ekler misin
Son adet 9 kasım, beklenen 10 aralık
Bende geçen ay femara kullanmıştım pozitif sonuç elde edemedik 11 Kasım'da tekrar kullanmaya başladım (kendi kafama göre :) ) bugün kontrole gideceğim bakalım umarım kist oluşmamıştır

Her gün test bu şekilde mi çıkıyo muayene oldunuz mu
Benim adetimin 1 gününden itibaren sayınca 11.gün yumurtlama olmuş adetim 7 gün sürüyor adetten 4 5 gün sonra oluyor bu ama adetten sonra hafif koyuluk başlıyor hep benim döngüm 23 24 25 günde bir oluyor senin döngüne bağlı bu durum ayrıca hafif kızarmaya başlamış bence 2 günü var pik görmenin

Ya inşallah benimde dongüm 30 35 arası değişiyo acaba bu yüzden mi hâlâ pik göremedim

kızlar teste battan kaç gün önce başlıyorsunuz

sat 18 ekim , döngünün 26. günündeyim

en son döngüm 25 gün sürdü 26. gün regl oldum. ama erken olmuştu o zaten normalden bi kaç gün

Eldorin merhaba beni de eklermisiniz son adet 31 Ekim, beklenen 28 kasım.haftaya Perşembe gibi erken gebelik testi yapmayı dusunuyorum

kızlar teste battan kaç gün önce başlıyorsunuz

sat 18 ekim , döngünün 26. günündeyim

en son döngüm 25 gün sürdü 26. gün regl oldum. ama erken olmuştu o zaten normalden bi kaç gün
Gebelik testi regle 3 ya da 4 gün kala yapılabilir tabi regl günü yapmak daha garanti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…