2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Canım son adet tarihini de yazarsan seni de listeye ekleyeyim. Beni etiketlemeyi unutma yoksa atlayabiliyirum
Hoş geldin Canim listeye ekledim
Eldorin merhaba beni de eklermisiniz son adet 31 Ekim, beklenen 28 kasım.haftaya Perşembe gibi erken gebelik testi yapmayı dusunuyorum
Hoş geldin canım ekledim
Merhaba bende sonuçlar pozitifff
Ayyy gözün aydın sağlıkla sıhhatle ilerlesim gebeligin pozitifi koydum listeye
Eldorin bat 15 kasımdı ama bugün regl oldum ben
Canım üzgünüm umarım yeni döngünde şansın yaver gider beklenen adet tarihi de yazarsan listeyi gubcelleyebilirim beni etiketlemeyi unutma yoksa atlayabiliyirum
Canım hoş geldin bubay için bol şans
Eldorin kız nerdesin sesin cıkmıyorr
Ay kuzum bugün misafirlerim vardı çok yoğun geçti okuyamadım giremedim pek. Şimdi arayı kapatıyorum oglani uyuturken
Sen hala pik göremedim mı acaba şimdiden binkontrole gitsen mı yine kist olmasın?

Kızlar reglimiz yumurtlamada pik gördüğümüz günün üzerine mi 14. Günde oluyor, çatlama üzerine mi?

Kızlar reglimiz yumurtlamada pik gördüğümüz günün üzerine mi 14. Günde oluyor, çatlama üzerine mi?
Yani şöyle denir hep mesela bir sonra ki adet tarihinden geriye doğru 14 gün sayınca yumurtlama gününüz çıkıyor deniyor ama bende herkeste aynı değil bu 16 da olabilir 15 de benim genelde 14 gün geriye gittiğim de yumurtlamam pil oluyor ov testinde çıktı

Ben ovuyla takip ettim ve 29 da pik gördüm. Bu gün regl günüm ama olmadım hala. Testte negatif çıktı.

Ya ben pik göremedim testlerde aşırı kötüydü anlayamadımmı 11.12. Günler braz koyuydu bde 15.gün azdık daha koyu gibi ama asla pik değilde test cok silik cıkartıyordu bilemedim
Ama 15.günden beri baya göğüs hassasiyetim var. Geçen ay kist oluştugunda hiç bişe yoktu regl belirtisi vs
Ben devam edicen genede ovu testine 2-3 gün daha sonra bırakırım
Senşn testin markası ne ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…