- 30 Mayıs 2024
- 79
- 41
- 30
Bence mfk ürünlerini kullansın eşiniz çok fayda gören varMerhabalar
Son adet tarihim 2 kasım
Beklenen adet tarihim 1 aralık
Ovulyasyon testinde daha piki görmedim
Eldorin
Geçen ay ovulyasyonda pozitifi gördüm, fakat 3 gün ilişki olsa da hamilelik olmadı
Eşimde sperm sorunu var
Mfk ürünleri nedir? Açılımı yaparmısınlz?Bence mfk ürünlerini kullansın eşiniz çok fayda gören var
İnstagramdan yazın doktor Mehmet Fatih karslıMfk ürünleri nedir? Açılımı yaparmısınlz?
Merhaba hayırlı olsunnMerhaba bende sonuçlar pozitifff
Hangi marka aldın testiAldım yaptım negatif. Yok galiba5 gün varken çıkması lazımdı değil mi?
ayyy hayırlı olsunnnnnMerhaba bende sonuçlar pozitifff
Seninki pike cok yakın veya pik bile denebilir canım benmki dahA bile silikleşti yok gibi bişe anlamadm ya.Test yaptın mı canım nasıl gidiyor şimdi test yaptım böyle çıktı
Aaa maşallaahMerhaba bende sonuçlar pozitifff
Sıra bulunur mu acaba araştırmalarda zor gibi odaAraştırma hastanelerinde yapılıyor aslında ben para ödemedim.sonuç biraz geç çıkıyor sadece 2 ay sonra falan
Canım son adet tarihini de yazarsan seni de listeye ekleyeyim. Beni etiketlemeyi unutma yoksa atlayabiliyirumMerhaba ne kadar güzel biz 1 yıldır deniyoruz benim Amh düşük yaş 30 bu ay mfk takviyeleri kullandık enteresan şekilde 6 Kasım yumurtlamam oldu 9 kasımdan itibaren adet olacak gibi sancılarım ve göğüslerim şişti beklenen adet tarihim 22 Kasım dilerim tüm bekleyenlerin kucagı dolar sağlıkla
Hoş geldin Canim listeye ekledimMerhabaa, beni de ekler misin
Son adet 9 kasım, beklenen 10 aralık
Bende geçen ay femara kullanmıştım pozitif sonuç elde edemedik 11 Kasım'da tekrar kullanmaya başladım (kendi kafama göre :) ) bugün kontrole gideceğim bakalım umarım kist oluşmamıştır
Hoş geldin canım ekledimEldorin merhaba beni de eklermisiniz son adet 31 Ekim, beklenen 28 kasım.haftaya Perşembe gibi erken gebelik testi yapmayı dusunuyorum
Ayyy gözün aydın sağlıkla sıhhatle ilerlesim gebeligin pozitifi koydum listeyeMerhaba bende sonuçlar pozitifff
Canım üzgünüm
Canım hoş geldin bubay için bol şansMerhabalar
Son adet tarihim 2 kasım
Beklenen adet tarihim 1 aralık
Ovulyasyon testinde daha piki görmedim
Eldorin
Geçen ay ovulyasyonda pozitifi gördüm, fakat 3 gün ilişki olsa da hamilelik olmadı
Eşimde sperm sorunu var
Ay kuzum bugün misafirlerim vardı çok yoğun geçti okuyamadım giremedim pek. Şimdi arayı kapatıyorum oglani uyuturkenEldorin kız nerdesin sesin cıkmıyorr
Yani şöyle denir hep mesela bir sonra ki adet tarihinden geriye doğru 14 gün sayınca yumurtlama gününüz çıkıyor deniyor ama bende herkeste aynı değil bu 16 da olabilir 15 de benim genelde 14 gün geriye gittiğim de yumurtlamam pil oluyor ov testinde çıktıKızlar reglimiz yumurtlamada pik gördüğümüz günün üzerine mi 14. Günde oluyor, çatlama üzerine mi?
Ben ovuyla takip ettim ve 29 da pik gördüm. Bu gün regl günüm ama olmadım hala. Testte negatif çıktı.Yani şöyle denir hep mesela bir sonra ki adet tarihinden geriye doğru 14 gün sayınca yumurtlama gününüz çıkıyor deniyor ama bende herkeste aynı değil bu 16 da olabilir 15 de benim genelde 14 gün geriye gittiğim de yumurtlamam pil oluyor ov testinde çıktı
Sabah 11 - 12 arası yapıyordum şimdi yaptım pik oldu sanırımSeninki pike cok yakın veya pik bile denebilir canım benmki dahA bile silikleşti yok gibi bişe anlamadm ya.
Günün hangi saatlerinde yapıyorsun
Al işte pik böyle olurSabah 11 - 12 arası yapıyordum şimdi yaptım pik oldu sanırım
Ya ben pik göremedim testlerde aşırı kötüydü anlayamadımmı 11.12. Günler braz koyuydu bde 15.gün azdık daha koyu gibi ama asla pik değilde test cok silik cıkartıyordu bilemedimCanım son adet tarihini de yazarsan seni de listeye ekleyeyim. Beni etiketlemeyi unutma yoksa atlayabiliyirum
Hoş geldin Canim listeye ekledim
Hoş geldin canım ekledim
Ayyy gözün aydın sağlıkla sıhhatle ilerlesim gebeligin pozitifi koydum listeye
Canım üzgünümumarım yeni döngünde şansın yaver gider beklenen adet tarihi de yazarsan listeyi gubcelleyebilirim beni etiketlemeyi unutma yoksa atlayabiliyirum
Canım hoş geldin bubay için bol şans
Ay kuzum bugün misafirlerim vardı çok yoğun geçti okuyamadım giremedim pek. Şimdi arayı kapatıyorum oglani uyuturken
Sen hala pik göremedim mı acaba şimdiden binkontrole gitsen mı yine kist olmasın?
Al işte pik böyle olurdöngünün 18.günü dimi değerlendir bugunu ve yarını
Tesadüfen muayene gittiğimde öğrendik dış gebelikten şüphelendi 10 gündür takipteydik beta en son 1650 geldi kese göründü darısı kalp atışınaAaa yaptın mı erken gebeliği canım. foto atsanaaaa :))