2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

İlk gebelik olduğu için gerek duymuyorlar genelde , ilk 3 ay riskli zaten diyorlar. Patolojiye gönderildi sadece oda temiz çıktı yani bende bi sorun gozukmuyormus
Benim de ilk gebelik olur böyle şeyler dediler ikinci kez aynı şeyi yaşadım bence muhakkak yaptırın bir de patoloji bebek hakkında fikir verir sağlıklıydı ya da değildi diye sizinle ilgili değil

Memnun musunuz takviyerlden
Evet aşırı dinç uyanıyorum ve vücudum da değişiklikler fark ediyorum mesela asla geçen aylarda yaşamadım bu ay yumurtlamamdan 3 gün sonra göğüslerim aşırı şişti ve hala şiş normalde adet olmama yakın olur sadece geçerdi hemen

Bende öyleyim şuan

Benim de ilk gebelik olur böyle şeyler dediler ikinci kez aynı şeyi yaşadım bence muhakkak yaptırın bir de patoloji bebek hakkında fikir verir sağlıklıydı ya da değildi diye sizinle ilgili değil
Sağlıksız gebelik dedi zatwn doktorda , dahiliyeye gittim endokrin için tekrarlamayan düşüğünüz olmadığı sürece gidemezsiniz dedi

Sizce var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…