2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Merhaba ne kadar güzel biz 1 yıldır deniyoruz benim Amh düşük yaş 30 bu ay mfk takviyeleri kullandık enteresan şekilde 6 Kasım yumurtlamam oldu 9 kasımdan itibaren adet olacak gibi sancılarım ve göğüslerim şişti beklenen adet tarihim 22 Kasım dilerim tüm bekleyenlerin kucagı dolar sağlıkla

Vallahi aynısı. Ben 17 sinde adet olcam normalde. Ay cidden benim de erkenden başlardı ağrım sızım. Tık yok

Bende regl olursam rahim filmi çekileceğim
Yaklaşık 1 yıldır ben de gebe kalmaya çalışıyorum. Haziran ayında eşim ve ben genel muayene olduk hi bir sıkıntı yok dediler doktorum 2-3 ay daha dene olmadı rahim filmi çektiririz demişti eylül ayında rahim filmi çektirdim tüplerim açıkmış bir sıkıntı yoktu ama 1,5 ay sonra gebe kaldım gerçekten hsg den sonra gebelik şansı artıyor. Tabii bu süreçte omega 3 kullandık eşimle

ayy aslında geçen ay ilk kez denedik 20 gün gecikme ile regl oldum ben bütün gebelk belirtilerinide yaşadım bu ay ikinci denememiz

ayy aslında geçen ay ilk kez denedik 20 gün gecikme ile regl oldum ben bütün gebelk belirtilerinide yaşadım bu ay ikinci denememiz olacak
Daha yeni deniyor sunuz hiç kendinizi germeyin bakın ben 1 yıldır çoğu insan daha fazla zamandır uğraşıyor size tavsiyem gebelik düşünüyor iseniz tüm değerlerinize baktırın kendinize bi yol çizersiniz bu sayede inşallah en yakın zamanda olur

gebeliğe karar verdiğimizde değerlerime baktırdım hormon değerlerimde bir sorun çıkmadı böbrek nakli oldum 10 sene önce şuan böbrek değerlerim iyi durumda oldugu için bu fırsatı değerlendirmek istiyorum yani böbreğim iyiyken hamişle kalmak istiyorum :)

Dilerim o halde bu ay hamilesindir ve dilerim bir daha hiiiç bir sağlık problemin olmaz

Merhabalar
Sat 10 Ekim
Bat 9 kasım
Ovülasyon 17 ekim
Gebelik testi ++

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…