2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Eldorin prodoctor erken gebelik testinde kuruma çizgisi olmuyor diyorlar. öyle okudum bilyior musun, öyle mi
Canım ya ben hiç kuruma çizgisi görmedim hayatımda ilkmgebeligimde sekizinci gün yaptım çıkmadı bekleyince attım çantaya sonra unuttum orda. Sonra gerçekten çift çizgili bir tedt gördüm. Eski yaptığım testi alınca cift çizgiydi negatif test o yüzden kuruma çizgisi nasıl oluyor bilmiyorum
Ay yaşasın kuzuuuuum çok çok sevindim MMM

Benim bat tarihi 2 Aralık bugün kaset test yaptım negatif ama aşırı göğüs hassasiyeti var bu kadar erken olmazdı hiç burda da bakıyorum genelde çoğu kişinin adet tarihi geçince pozitif olmuş adetten önce pozitif görenler var mı

Canım çok sık.kontrole gitmeye gerek yok eğer ekstra bir durum olmazsa her şey yolunda gozukyirsa bence doktorun bir ay sonra dediyse bir ay sonra git

94bassuk aynı ayda ve aynı yaşta digurcaz ikincilerindeeeeeeeeeee yaşasın yaaa inan beraber olmasına da aşırı sevindim şu an

Yapistirayim mı pozitifi listeye yoksa bekleyeyim mi biraz daha?

Evet pcosluyum maalesef doğum kontrol hapı içmediğim sürece düzensiz oluyor döngülerim. Teşekkür ederim tavsiyen için. Nedense ovulasyon testiyle deneyince daha çok strese girerim gibi geliyor ona rağmen olmazsa başka sorunlar arar kendimi yorarmışım gibi hissediyorum. Ama test yapma zamanını belirleyebilmek açısından çok daha mantıklı tabi. İlerleyen aylarda gebelik testi konusunda da bu kadar hevesli olacağımı pek sanmıyorum çünkü biraz da heyecanlı olduğum için bu kadar test yapmak istiyorum. Bakalım inşallah olmuştur.

Bata 7 günün var canım kaset testle çıkmaz hatta erken gebelik testi için bile erken. Birkaç gün daha bekle istersen. İnşallah gebesindir

Yaa tebrikler canım çok sevindim
çok teşekkür ederim
yaa tebrik ederim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin :)
aminnn canım çok teşekkür ederim
Ay yaşasın kuzuuuuum çok çok sevindim MMM

94bassuk aynı ayda ve aynı yaşta digurcaz ikincilerindeeeeeeeeeee yaşasın yaaa inan beraber olmasına da aşırı sevindim şu an

Yapistirayim mı pozitifi listeye yoksa bekleyeyim mi biraz daha?
ya gerçekten şaka gibi ama tutturduk bravo bize yapıştır gitsin, reglim hep diyorum saat gibidir benim. gecikmesinden belliydi akşam ya da yarın kan da veririm, iş yerinden izin alabilmek için yapmam lazım gshshs
Hayırlı olsun canım çok sevindim
teşekkür ederim çok çokk
Çok sevindim canım bundan sonraki süreçte iyi ilerler sağlıkla kucağına alırsın inşallah
amiiin çok teşekkür ederim

Ben çarşamba başlarım kuzum yapmaya 7 gün kala
Anladm canm ben ne yapsam bilemedim inan ki benim regl normalde 27 Kasım uygulama öyle gösteriyordu yani iki gün var regl e ama yumurtlama geç olduğu için kafam çok karışık 20 sinde yumurtlamam oldu sen yerimde olsan hangi gün yapardın testi en uygun gün hangisi sence ?

Ay vallahi bravo bize kaç ağustos oluyor tahmini doğum tarihi?

Merhabalar
Sat 25 Ekim
Bat 22 kasım
Bu sefer çok umutluyum umarım bu grubu pozitiflere boğarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…