2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Sağlıksız gebelik dedi zatwn doktorda , dahiliyeye gittim endokrin için tekrarlamayan düşüğünüz olmadığı sürece gidemezsiniz dedi
Benim 2 düşüğüm olmuştu öyle gittim ama 2dusugu kendim söyledim resmi biseye bakilmadi 2 düşük için.sonra keşke beklemeseydim daha ilkinde 2 düşük falan deseydim demiştim.

kızlar teste battan kaç gün önce başlıyorsunuz

sat 18 ekim , döngünün 26. günündeyim

en son döngüm 25 gün sürdü 26. gün regl oldum. ama erken olmuştu o zaten normalden bi kaç gün
Ben de sabırsızlanıyorum ama hiç değilse regl gününü beklemek en sağlıklısı, kendimi zor tutuyorum belirtim de yok zaten korkuyorum bir yandan

Ben de sabırsızlanıyorum ama hiç değilse regl gününü beklemek en sağlıklısı, kendimi zor tutuyorum belirtim de yok zaten korkuyorum bir yandan
Tek belirtim tek taraflı şiddetli kasık ağrısı , ve sık idrara çıkma

Tek belirtim tek taraflı şiddetli kasık ağrısı , ve sık idrara çıkma
Ya bende de bunlar ve de şişkinlik var ama gebeliğe yorup kapılmak istemiyorum bir de 2 ay önce kürtaj oldum acaba diyorum o yüzden mi kasık ağrım oluyor bu mümkün mü acaba ağrısı bu kadar sürebilir mi

Benim 2 düşüğüm olmuştu öyle gittim ama 2dusugu kendim söyledim resmi biseye bakilmadi 2 düşük için.sonra keşke beklemeseydim daha ilkinde 2 düşük falan deseydim demiştim.
Kesinlikle bilseydim ben de aynı şeyi yapardım iki kere aynı acıyı yaşamak çok zor

Kesinlikle bilseydim ben de aynı şeyi yapardım iki kere aynı acıyı yaşamak
Doktorunuz iğne falan önerdi mi coraspin kullaniyormusunuz
Hayır benim sadece bir gende heterezigot çıktı şu an kullanmaya gerek yok dedi tekrar hamile kalırsan kan sulandırıcı başlanır dedi

Evet maalesef devlet hastaneleri yapmıyor tekrat etmedikçe ama imkanınız varsa özelde yapabilirsiniz aynı şeyi yaşamamızı beklemeleri çok acımasızca ya
Özele gitmiştim zaten kurtajida orda oldum , ozeldeki doktor birdaha aynisi yaşanırsa o zaman takibe alırız dedi

Bi sorun gözükmüyor bende ama bilemiyorum şuan özele dökecek fazla paramda yok maalesef . Ins bi sıkıntı çıkmazda yaşamayız daha fazla

Bi sorun gözükmüyor bende ama bilemiyorum şuan özele dökecek fazla paramda yok maalesef . Ins bi sıkıntı çıkmazda yaşamayız daha fazla
Araştırma hastanelerinde yapılıyor aslında ben para ödemedim.sonuç biraz geç çıkıyor sadece 2 ay sonra falan

Çok teşekkür ederim ya valla bırakıcaktım kullanmayı öyle ki ümitsizleşmiştim devam edicem mutlaka teşekkür ederim tekrar
Devam et belki yanlış zamanda ilişki oluyordu o yüzden olmuyordu bu yumurtlamanı tutturacaksın belki de yumurtlama günü ve ertesi gün ilişki 2 gün üst üste

takvime göre yumurtlamam dündü, bugün sabahtır kasıklarımda sızlama var, acaba yumurtlamam bugün mü

Merhabalar
Son adet tarihim 2 kasım
Beklenen adet tarihim 1 aralık
Ovulyasyon testinde daha piki görmedim
Eldorin

Geçen ay ovulyasyonda pozitifi gördüm, fakat 3 gün ilişki olsa da hamilelik olmadı
Eşimde sperm sorunu var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…