Benim 2 düşüğüm olmuştu öyle gittim ama 2dusugu kendim söyledim resmi biseye bakilmadi 2 düşük için.sonra keşke beklemeseydim daha ilkinde 2 düşük falan deseydim demiştim.Sağlıksız gebelik dedi zatwn doktorda , dahiliyeye gittim endokrin için tekrarlamayan düşüğünüz olmadığı sürece gidemezsiniz dedi
Ben de sabırsızlanıyorum ama hiç değilse regl gününü beklemek en sağlıklısı, kendimi zor tutuyorumkızlar teste battan kaç gün önce başlıyorsunuz
sat 18 ekim , döngünün 26. günündeyim
en son döngüm 25 gün sürdü 26. gün regl oldum. ama erken olmuştu o zaten normalden bi kaç gün
Tek belirtim tek taraflı şiddetli kasık ağrısı , ve sık idrara çıkmaBen de sabırsızlanıyorum ama hiç değilse regl gününü beklemek en sağlıklısı, kendimi zor tutuyorumbelirtim de yok zaten korkuyorum bir yandan
Ya bende de bunlar ve de şişkinlik var ama gebeliğe yorup kapılmak istemiyorum bir de 2 ay önce kürtaj oldum acaba diyorum o yüzden mi kasık ağrım oluyor bu mümkün mü acaba ağrısı bu kadar sürebilir miTek belirtim tek taraflı şiddetli kasık ağrısı , ve sık idrara çıkma
Kesinlikle bilseydim ben de aynı şeyi yapardım iki kere aynı acıyı yaşamak çok zorBenim 2 düşüğüm olmuştu öyle gittim ama 2dusugu kendim söyledim resmi biseye bakilmadi 2 düşük için.sonra keşke beklemeseydim daha ilkinde 2 düşük falan deseydim demiştim.
Doktorunuz iğne falan önerdi mi coraspin kullaniyormusunuzKesinlikle bilseydim ben de aynı şeyi yapardım iki kere aynı acıyı yaşamak çok zor
Kesinlikle bilseydim ben de aynı şeyi yapardım iki kere aynı acıyı yaşamakBenim 2 düşüğüm olmuştu öyle gittim ama 2dusugu kendim söyledim resmi biseye bakilmadi 2 düşük için.sonra keşke beklemeseydim daha ilkinde 2 düşük falan deseydim demiştim.
Hayır benim sadece bir gende heterezigot çıktı şu an kullanmaya gerek yok dedi tekrar hamile kalırsan kan sulandırıcı başlanır dediDoktorunuz iğne falan önerdi mi coraspin kullaniyormusunuz
Özele gitmiştim zaten kurtajida orda oldum , ozeldeki doktor birdaha aynisi yaşanırsa o zaman takibe alırız dediEvet maalesef devlet hastaneleri yapmıyor tekrat etmedikçe ama imkanınız varsa özelde yapabilirsiniz aynı şeyi yaşamamızı beklemeleri çok acımasızca ya
Bi sorun gözükmüyor bende ama bilemiyorum şuan özele dökecek fazla paramda yok maalesef . Ins bi sıkıntı çıkmazda yaşamayız daha fazlaBenim 2 düşüğüm olmuştu öyle gittim ama 2dusugu kendim söyledim resmi biseye bakilmadi 2 düşük için.sonra keşke beklemeseydim daha ilkinde 2 düşük falan deseydim demiştim.
Araştırma hastanelerinde yapılıyor aslında ben para ödemedim.sonuç biraz geç çıkıyor sadece 2 ay sonra falanBi sorun gözükmüyor bende ama bilemiyorum şuan özele dökecek fazla paramda yok maalesef . Ins bi sıkıntı çıkmazda yaşamayız daha fazla
Devam et belki yanlış zamanda ilişki oluyordu o yüzden olmuyordu bu yumurtlamanı tutturacaksın belki de yumurtlama günü ve ertesi gün ilişki 2 gün üst üsteÇok teşekkür ederim ya valla bırakıcaktım kullanmayı öyle ki ümitsizleşmiştim devam edicem mutlaka teşekkür ederim tekrar
Merhaba bende sonuçlar pozitifff@Melek3419
@Azimliiii
@ozgeanne
M melis7171
@hello06
@kizilsaclikiz1313
@asiliris
Kızlar sizlerden ne haberbat tarihleriniz geçmiş. Bizi güncelleyin tabloyu güncelleyelim
Aaa yaptın mı erken gebeliği canım. foto atsanaaaa :))Merhaba bende sonuçlar pozitifff
Tamamdır çok teşekkür ederimDevam et belki yanlış zamanda ilişki oluyordu o yüzden olmuyordu bu yumurtlamanı tutturacaksın belki de yumurtlama günü ve ertesi gün ilişki 2 gün üst üste
Hani o pik görüyorsun ya aslında ertesi gün çatşamış oluyor yumurtan benim hala ağrım var kasıklarda normal bi durumtakvime göre yumurtlamam dündü, bugün sabahtır kasıklarımda sızlama var, acaba yumurtlamam bugün mü
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin böyle haberler insana umut oluyor ne kadar süredir deniyorsunuz belirtiler neydi sizde acabaMerhaba bende sonuçlar pozitifff
Aldım yaptım negatif. Yok galibaKaset. Yapma erken gebelik al