- 1 Kasım 2024
- 307
- 86
- 30
ben de dün 11. günün akşamı olarak prodoctor yaptım silik bile çıkmadıBen dayanamadım bu sabah 11. Gün erken gebelik testi yaptım ve negatif
Adet olana kadar hergun erken. Bnm arkadasim 10 gun gecti adeti kaset test negatif di dusun bi 10 daha bekledi kanda ciktiErken mi ki 11. Gün onada emin değilim
Neden kullanacaksınız progesteronu doktor nu yazmıştıKizlar progesteron kullanimi hakkinda bilgisi olan varmi ya adete 8 gun var kullansam uygun olurmu açaba dr yazdim cvp bekliyorum
İlk gebelikten once dusuk oldu diye verdi kan tahlili vermeden direk kullanmisdim o ay tutunmusdu. Rahmi besliyormusya 2 kimyasal 1 bos gebelikte olunce bu ay da kullansammi dedim. Vitamini aldim dr sordum kullanabilirsin demisNeden kullanacaksınız progesteronu doktor nu yazmıştı
Test yaptinmiKızlar benim de aşılamada 16. Günüm daha regl olmadım sancım var bugün olabilirim
Erken davranmışımdır inşallah vardır ne diyim hep bir umu işte zaten kırmızıları görene kadar asla inandıramıyorum kendime negatifte çıksaaben de dün 11. günün akşamı olarak prodoctor yaptım silik bile çıkmadıama erken davrandık gıbı gozukuyor. ya prodoctor erken gebelık testı aldım sandım normal testmıs adetınız gecıktıkten sonra yapılması onerılır yazıyordu. hala hamıle olduguma ınanmak ıstıyorum asfjfhjh dün çok ağrım oldu sol kasık bölgemde belimde bu sabah dipçik gibiyim akıntım var şeffaf bazen beyaz renkte
Test yapsan çıkar o zaman adetin geçmiş gibi duruyor 16. GünseKızlar benim de aşılamada 16. Günüm daha regl olmadım sancım var bugün olabilirim
Benimde ilk gebeliğim düşük oldu yani kürtaj oldum 1 sene önceİlk
İlk gebelikten once dusuk oldu diye verdi kan tahlili vermeden direk kullanmisdim o ay tutunmusdu. Rahmi besliyormusya 2 kimyasal 1 bos gebelikte olunce bu ay da kullansammi dedim. Vitamini aldim dr sordum kullanabilirsin demis
İns nasip olur saglik sikintiniz yoksa. Bnm amh dusuk iste ilk cocumdada hamile kaldimda 1.8 di suan amh 0.8 ozaman da femara duphaston kullanmisdimBenimde ilk gebeliğim düşük oldu yani kürtaj oldum 1 sene önce
2 aylıkken kalbi durdu
Bir dahada nasip olmadı henüz
Bir sorun yok eşimde de bendede kürtajdan sonra hormon değerlerime baktırmadım gerçi henüz gideceğim bu ay için 1 sene önce herşey normaldi amh bakılmadı ama bana hiçİns nasip olur saglik sikintiniz yoksa. Bnm amh dusuk iste ilk cocumdada hamile kaldimda 1.8 di suan amh 0.8 ozaman da femara duphaston kullanmisdim
Sizede nasip olur inşallah hayırlı bir evlat tez zamanda rabbim isteyen herkese versinİns nasip olur saglik sikintiniz yoksa. Bnm amh dusuk iste ilk cocumdada hamile kaldimda 1.8 di suan amh 0.8 ozaman da femara duphaston kullanmisdim
İlk bakildinda okadar sinirim bozulduki hersey normal diyip yolliyolar ozel bide. Dedimki hocam ne hormon tahlili bakildi ne bisey falan dedide ilk oyle bakti. Fsh da yuksekti. Sonra devlete gittim 0.8 i orda kendileri bakmisdi.Bir sorun yok eşimde de bendede kürtajdan sonra hormon değerlerime baktırmadım gerçi henüz gideceğim bu ay için 1 sene önce herşey normaldi amh bakılmadı ama bana hiç
Amin cnm allah isteyen herkese nasip etsin evlat.ama vitamin eksikliğininde gebeligi zorladigina inanıyorum ben.Sizede nasip olur inşallah hayırlı bir evlat tez zamanda rabbim isteyen herkese versin
Valla elimden gelen herşeyi yapıyorum inan yumurta ve sperm kalitesi için ne duysam koşup deniyorum daha önce olduğu gibi ölü rinşaşlah yine ne diyim bazen bazı şeyler bizi aşıyor Allah a bıraktımAmin cnm allah isteyen herkese nasip etsin evlat.ama vitamin eksikliğininde gebeligi zorladigina inanıyorum ben.
Hayırlısı olsun inşallah bir daha ki ay güzel haber alırsınSabah regli oldum kızlar beni listeden silebilirsinizEldorin
Amh baktıracağım inşallah bende bakalım hayırlısıİlk bakildinda okadar sinirim bozulduki hersey normal diyip yolliyolar ozel bide. Dedimki hocam ne hormon tahlili bakildi ne bisey falan dedide ilk oyle bakti. Fsh da yuksekti. Sonra devlete gittim 0.8 i orda kendileri bakmisdi.
Adetin 3 yada 4. Gun bakiliyo cnmAmh baktıracağım inşallah bende bakalım hayırlısı
Test yaptım negatif o yüzden regl bekliyorum maalesefTest yapsan çıkar o zaman adetin geçmiş gibi duruyor 16. Günse