Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Predictor yanıltmaz umarım inşallah vardır. Bir kaç saat sonra tekrar yapacağım eğer onda da çıkarsa koyulaşmayı takip edeceğim . Regli geçince kan veririm. Heyecan yaptım şimdi 🥹🥹🥹🥹
Sakin ol sen hayırlısını iste baktın onda da bir şeyler var sonrasında kan verirsin garanti olur canım olmazsada üzülme vardır vakti zamanı 🌸

ayyy evet çok merak ediyorum akşam yapacağım ovu testi atarım sizede beraber yorumlarız ahahhah ama şimdi ben 14 ekimde doktora gittiğimde bana çatlamış yumurtan dedi yani şuan ovu testi koyu çıkmamalı dimi
Canım ovu koyu cıkıp negatif görenler var ona bel bağlama bence bu yüzden bir arkadaş bana çok çıkıştı ama sonrasında negatftı testi ona bakıp umutlanma dedm cok umutlandı sonrası hayal kırıklığı cok. sadecehcg bak derim bu tamamen tesadüf i bir şey ovulasyon testi gebelik göstermez

Ayyy inşallah tatlımmmm. :) hepimiz bunu canı gönülden istiyoruz :) birbirimize destek oluyoruz.

Tabi ekledim . Belki renk olarak belli olmuyor ama bakınca kırmızı

Haber ederim xanım
Canım bu resmenpozitif ben predictor un yanıldıgını duymadım 🥺🤩 ay senden gazla benm de yapasım geldı adet olmadım olmam lazım bugun hep beyaz akıntım var. Saate göre neredeyse birkaç saat sonra yaptığım 3 gün olacak negatifti bir kanıma girmedin değil şu an benm de hahhaa

Yarın pik olur testiniz sıvı tüketime dikkat edin ama yarın bir daha yapın gerçi ben gece bir sabah bir yapıyordum
Bende bu günlerde sabah akşam tekrarliycam canım piki kaçırmak istemiyorum bugün döngünün 14 . Günü ben daha geç bekliyordum erken yumurtlama olucak sanırım bu ay ama ben her ihtimale karşı regl bitiminden beri gün aşırı ilişki yaşıyorum bakalım kısmet nasip 🥰🤷🫶❤️

I

Merhaba ovulasyon gününden 3 gün önce gece içme suyuyla dolu olan cam sürahiye koydum. Meryem ana tohumu çiçek gibi açılıyor suda. Bir gece bekletiyoruz ve ertesi gün sabah - akşam bir bardak içtim. Bunu birkaç gün devam ettirdim ovulasyon döneminden 2 gün sonraya kadar. Sonra meryem ana tohumunu çıkardım sudan ve eski haline geri döndü. Bunu sonra tekrar kullanabilirsiniz. Ben bu şekilde yaptım gebe kalmak için. Gebeyken kullanılmamalı onuda ekleyeyim. Doğum anında'da kullanılıyor ama o sıcak suyla demleniyor o daha farklı bir şekilde sancılar başladığında kullanıyolarmış.
Bende dogumda kullanildigini duymustum ama bu sekilde kullanıldığını bilmiyordum canim. Suyu bittikce üzerine ekleme yapiyoruz o zaman degil mi.

calıstıgım için kuzum vaktim cok yok doktoro gidip hemen ise geciyorum yumurta takibi yaptırdıgımıda kimseye demedim ondan halledip hemen geciyorum.vakit sıkıntı biraz. aşılamada sans %20 daha fazla dedi doktor.sen asılamada yumurta büyütmede hangi ilacı kullandın canım.yarın belli olacak bakalım büyümemişse iğne vermez
Anladim canim insan bahsetmekte istemiyor zaten bu konulardan herkese. Insallah yarin güzel haberle dönersin.
Kuzum ben femara,klomen ve gonal f hepsini kullandim. 1den fazla aşılamam oldu çünkü. En hizli büyüten femara olmustu hap olarak. Ama en etkilisi tabiki gonal f igne. Ama o tabiki digerlerinden daha ağır ve zor.

X