Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Aaaa bak benim sol tarafta ağrı 😆 elektrik çarpıyor gibi bişi oluyor ajsjdkkdkd
yaa o nasıl bısey :KK70: yalnız hepımız cok tatılıyıss yaa nasıl mınnosuz gelmısız burda bırbırımızı tanımadan destek oluyoruz. ben bu platformu cok sevdım. ınsallah 4-5 gun sonra hadı bılemedın 1-2 ay sonra pozitiflerimizie seviniriz :)

Öyle mi bilmiyorum canım ya olabilir evet 😞 benimde yumurtlama zamanı çoktu akıntım sonra kesildi 5. Gün beyazımsı süt kıvamında bi akıntı geldi o kadar şimdide su gibi ıslaklık var sanki adet olacakmışım gibi
Benimde bi kac gun geldi afedersin beyaz uzayan akinti simdi kesildi ay bi adet olsaydim rahatlarlardim en azindan5-6 gunlugunede bu hamişlik belirtileri neden adet belirtilerinden farkli degl ya puff paronoyak oldum iyice🤦🤦

Bugun mesela tekrardan hemen devlete gitseydin baktirsaydin yumurtan var mi kac mm diye ogrenirdin veya cumaya randevu alip hem özele hem devlete gidebilirsin kontrol amacli.
Aslinda aşılamanin yumurta takibinden hicbir farki yok. Ben yaptırdım aşılama, süreç tamamen ayni ilerliyor sadece en son esinden alinan ornek sana veriliyor bu kadar. Acılı ve zor bir islem de degil.
calıstıgım için kuzum vaktim cok yok doktoro gidip hemen ise geciyorum yumurta takibi yaptırdıgımıda kimseye demedim ondan halledip hemen geciyorum.vakit sıkıntı biraz. aşılamada sans %20 daha fazla dedi doktor.sen asılamada yumurta büyütmede hangi ilacı kullandın canım.yarın belli olacak bakalım büyümemişse iğne vermez

Benimde bi kac gun geldi afedersin beyaz uzayan akinti simdi kesildi ay bi adet olsaydim rahatlarlardim en azindan5-6 gunlugunede bu hamişlik belirtileri neden adet belirtilerinden farkli degl ya puff paronoyak oldum iyice🤦🤦
Evet ya cidden kafayı yedirtecek insana diyorum keşke hiç belirti yaşamasak ya da farklı olsa ne zaman bu farklı belirti desem adet oluyorum😂

Kızlar benim meme ucum hiç sızlamazdı adete 4 kala agrı olmaya başlardı şimdi dokununca öyle bi ağrı yok fazla şişlikte yok. Arada sızlama elektriklenme gibi bişey oluyor bunu yaşayıp da adet olan var mı ona göre kafamdan atıcam bu belirtiyi de artık

yaa o nasıl bısey :KK70: yalnız hepımız cok tatılıyıss yaa nasıl mınnosuz gelmısız burda bırbırımızı tanımadan destek oluyoruz. ben bu platformu cok sevdım. ınsallah 4-5 gun sonra hadı bılemedın 1-2 ay sonra pozitiflerimizie seviniriz :)
Ayyy inşallah tatlımmmm. :) hepimiz bunu canı gönülden istiyoruz :) birbirimize destek oluyoruz.
testin son halini atarmısın bozukmu acaba 🫣
Tabi ekledim . Belki renk olarak belli olmuyor ama bakınca kırmızı
Umarım canım gönlünce olsun haber et bize de yapınca 🌸🙏
Haber ederim xanım

Eklentiler

• IMG_9002.jpeg
    IMG_9002.jpeg
    71,3 KB · Görüntüleme: 19
  • IMG_9001.jpeg
    IMG_9001.jpeg
    74,4 KB · Görüntüleme: 18
Kızlar benim meme ucum hiç sızlamazdı adete 4 kala agrı olmaya başlardı şimdi dokununca öyle bi ağrı yok fazla şişlikte yok. Arada sızlama elektriklenme gibi bişey oluyor bunu yaşayıp da adet olan var mı ona göre kafamdan atıcam bu belirtiyi de artık
bende goguslerde hıc sızı yok hıc belırtı yok sadece suan kasık ağrısı ve bacak agrısı var regl donemınde yasadıgım. her kadında olmuyomus gogus sızısı

Ayyy inşallah tatlımmmm. :) hepimiz bunu canı gönülden istiyoruz :) birbirimize destek oluyoruz.

Tabi ekledim . Belki renk olarak belli olmuyor ama bakınca kırmızı

Haber ederim xanım
predıctor hatalı sonuç vermez benim bildiğim siz bi kaç saat sonra bir daha test yapın

predıctor hatalı sonuç vermez benim bildiğim siz bi kaç saat sonra bir daha test yapın
Predictor olunca bende şok oldum dün kan negatif şimdi de test silik birşey görünce beta 1 günde 5 felan olur mu ki. Buranın hastanesi hep 1.2 çıkarıyor negatiflere eğer 5 den büyükse direk büyük gösteriyor 5 altına negatif yazıyor

X