9 gün olmuş oluyor erken bence regl gününe kadar belli olur regl günü test yaparsınız ve ertesi günü ben öyle yapıcambılmem kı ama çatlamayı 10 aralıkta ovu testınde gormustum.
Geçen sene kimyasal gebeliğim oldu regl döngüm değişmedi pcos olduğum için nezaman olacağı belli olmuyor bazen sadece kimyasal dan sonra gebe kalamadım maalesef..kızlar kımyasal gebelık yasadıktan sonra adet dongunuz degıstı mı ?
Aksam testi dene cok duramiyosan yarin saglik ocagina gunum gecti diyerek kan ver kanda kesin cikar varsa baktin negatif sonuclar regl gununu el mahkum beklersin cnmkafam allah bullak oldu ya erken gebelık testı almıstım geldı az önce kargodan eger regl olmazsam akşam yapsam mı ya
Teşekkür ederim sorucam bakalım 9.gün pazara denk geliyor pazar kapalı cumartesi yada pazartesi günü gidicemBen daha onceden ozel klinikte ikinci 10 gun icindeki muayene ücretsiz gittim bu sekilde yaptim isterseniz sekreter inede sorup kesinlestirin
Bende ilk kimyasal yasadim sonra saglikli gebelik ondan sonra da 2 kimyasal bi bos gebelik geçirdim simdide mfk es paketini deniyorum bu ay. Bnm amh dusuk fsh hafif yuksak baska sorun yok bakalımGeçen sene kimyasal gebeliğim oldu regl döngüm değişmedi pcos olduğum için nezaman olacağı belli olmuyor bazen sadece kimyasal dan sonra gebe kalamadım maalesef..
Kendine gore ayarla cnm sekreter hala bu şekilde çalışıyoruz derse sen de yumurtlama gununu kacirmazsin hem.Teşekkür ederim sorucam bakalım 9.gün pazara denk geliyor pazar kapalı cumartesi yada pazartesi günü gidicem
Olur neden olmasın rabbimin mucizesi hep vardır rabbim hepimize sağlıklı gebelikler nasip etsin inşallahBende ilk kimyasal yasadim sonra saglikli gebelik ondan sonra da 2 kimyasal bi bos gebelik geçirdim simdide mfk es paketini deniyorum bu ay. Bnm amh dusuk fsh hafif yuksak baska sorun yok bakalım
Bencede regl i bekleyin erken yapıp stres olup üzülürsünüz
Tamam çok teşekkür ederimKendine gore ayarla cnm sekreter hala bu şekilde çalışıyoruz derse sen de yumurtlama gununu kacirmazsin hem.
Bende olmadım daha bende bekliyorumDun olmam lazımdı olmadim beklıcam ama bir kaç gün daha test yapmadim
Test varsa evde bi yapinBende olmadım daha bende bekliyorum
Yaptım sabah negatif geç döllenme desem oda değil hesaplamalarıma göre sanırım adet gecikecekTest varsa evde bi yapin
Demi herkes düşünmeyin stres yapmayın diye öğüt veriyorlar ama insanın elinde olmuyor kafa başka şeylerle meşgul olsa bile hep heran aklında oluyor zaten stres yapmasaydık kendiliğinden olur du diye düşünüyorum benimde belirtilerim siiznki gibi bugün olmam lazım olmadım hergün test yapıyorum silik bile çıkmıyor yarın kan vercem son çare olmazsam adetBen bir iki güne regl olacakmışım gibi hissediyorum yani benim regl belirtilerim öyle ağrı falan olmaz da akıntı çoğalır şu an öyle durumdayım yeni yıla hamile giremediğim için çok üzgünüm bir kaç ay daha olmazsa doktora gideceğim mayıs ayında hiç düşünmeden aman olur mu olmaz mı demeden hamile kalmıştım çok üzgünüm düşünmeyi de bırakamıyorum buraya ne zaman hamileyim yazcam onu da bilmiyorum bu kafayla bu kadar düşüne düşüne zor
Evet evet düşünmemek lazım ama o işi yaparken bile düşününce olmuyo işteDemi herkes düşünmeyin stres yapmayın diye öğüt veriyorlar ama insanın elinde olmuyor kafa başka şeylerle meşgul olsa bile hep heran aklında oluyor zaten stres yapmasaydık kendiliğinden olur du diye düşünüyorum benimde belirtilerim siiznki gibi bugün olmam lazım olmadım hergün test yapıyorum silik bile çıkmıyor yarın kan vercem son çare olmazsam adet
Ayyy inşallah isteyen herkese nasip olsun çift çizgi görmek ben daha hiç görmedimEvet evet düşünmemek lazım ama o işi yaparken bile düşününce olmuyo işteinşallah adet olmazsınız da hamilesinizdir
İnşallah isteyen herkes hayırlısıyla sağlıkla en kısa zamanda görürAyyy inşallah isteyen herkese nasip olsun çift çizgi görmek ben daha hiç görmedim
Hadi bakalım bekliyoruz testini ben stabilBugun ilk defa kasıgım agrıyor braz braz. sizler nasılsınız kızlar. Ben erken gebelik testi sipariş ettim. 20 si yapacagım bata 3-4 gün kalıyor