Doktorunuz onay vermişse kullanın ben de kullandım ama bana aşılama yapmıştım diye verdiİlk
İlk gebelikten once dusuk oldu diye verdi kan tahlili vermeden direk kullanmisdim o ay tutunmusdu. Rahmi besliyormusya 2 kimyasal 1 bos gebelikte olunce bu ay da kullansammi dedim. Vitamini aldim dr sordum kullanabilirsin demis
Evet negatif maalesefTest yaptinmi
Kaç gün vardıEvet negatif maalesef
Bugün de yaptım negatif aşılama sonrası 14. Gün regl gelir deniyor ama benim geciktiKaç gün vardı
Kaç gün gecikti belkide tutunuyordur yaBugün de yaptım negatif aşılama sonrası 14. Gün regl gelir deniyor ama benim gecikti
Aminn hepimiz inşallahHayırlısı olsun inşallah bir daha ki ay güzel haber alırsın
ya dun bahsettıgım belırtıler bugun gectı ya azıcık akıntım var şeffaf renkte. ama sancı gectı bugun. resmen dun saat 2-3 gıbı basladı uyuyana kadar sürdü. bugun yok sıfırBenim gebelik belirtimin aynısı kuzum hadi inşallah bebiştendir
İki gün gecikti şu an tutunma ihtimali yok bence aşılama sonrası genel olarak 12. Günde varsa gebelşk pozitif çıkıyor çatlama tarihi belli olduğu için geç döllenme olasılığı da ortadan kalkıyorKaç gün gecikti belkide tutunuyordur ya
Hadi güzel haverler ins safak kacya dun bahsettıgım belırtıler bugun gectı ya azıcık akıntım var şeffaf renkte. ama sancı gectı bugun. resmen dun saat 2-3 gıbı basladı uyuyana kadar sürdü. bugun yok sıfır
Benim de ilk bebeğim kalbi durdu kürtaj oldumİlk
İlk gebelikten once dusuk oldu diye verdi kan tahlili vermeden direk kullanmisdim o ay tutunmusdu. Rahmi besliyormusya 2 kimyasal 1 bos gebelikte olunce bu ay da kullansammi dedim. Vitamini aldim dr sordum kullanabilirsin demis
Dr degistirdim femara duphaston kullanmisdim test yaptım pozitif di ama lekelenme gibi kanama olmusdu devami gelmemisdi ozaman basladiBenim de ilk bebeğim kalbi durdu kürtaj oldumburdaki doktorlar 2-3 kez düşük olmazsa birsey yapmayalım kafasındalar. Siz nasıl kullandınız ben de merak ediyorum açıkçası bunu
Gebelik sonrası verilmiş zaten genelde öyle yapılır ben de öncesinde verdiğini sandımDr degistirdim femara duphaston kullanmisdim test yaptım pozitif di ama lekelenme gibi kanama olmusdu devami gelmemisdi ozaman basladi
Yok oncesinden vermedi kanama olmasa vermezdi belkide. Simdide takviyeleri aldim dr dedim regliye 7 gun var dedim kullan dediGebelik sonrası verilmiş zaten genelde öyle yapılır ben de öncesinde verdiğini sandım
Muhakkak üstünde durun bana da ilk yaşadığımda normal olabilir dediler hiç bir şey yapmadılar ikinci gebeliğimde de aynı şeyi yaşadım çok zor bir durum doktorlar 2 düşük sonrası diyorlar ama neden aynı şeyleri yaşamamızı bekliyorlarBenim de ilk bebeğim kalbi durdu kürtaj oldumburdaki doktorlar 2-3 kez düşük olmazsa birsey yapmayalım kafasındalar. Siz nasıl kullandınız ben de merak ediyorum açıkçası bunu
Siz pıhtılaşma testi yaptırın muhakkak kalp durması genelde onunla ilişkili oluyorBenim de ilk bebeğim kalbi durdu kürtaj oldumburdaki doktorlar 2-3 kez düşük olmazsa birsey yapmayalım kafasındalar. Siz nasıl kullandınız ben de merak ediyorum açıkçası bunu
Kaç gün kaldı regline ?ya dun bahsettıgım belırtıler bugun gectı ya azıcık akıntım var şeffaf renkte. ama sancı gectı bugun. resmen dun saat 2-3 gıbı basladı uyuyana kadar sürdü. bugun yok sıfır
Benim değişti canım ben Ekim'de yaşadım bu ay 16 gün gecikmeyle adet oldumkızlar kımyasal gebelık yasadıktan sonra adet dongunuz degıstı mı ?
Son 4Hadi güzel haverler ins safak kac
4 gun kaldi canim ben gecen ay kimyasal gecirmistim. Bilmiyorum acaba tam tariginde olur muyumKaç gün kaldı regline ?