Benimde dün 18mm di bekleyeceğiz dedi zaten çatlatma iğnesi kullanmaycak pazartesi gel dediBen bugün gittim 2 yumurta oluşmuş 2si de 18 mm bunların 20 21 civarı olmasını bekleyeceğiz dedi. Bugün cumartesi ve pazar günleri için de klomen verdi. Pazartesi tekrar gidicem. Duruma göre çatlatma iğnesi verebilirim dedi. Sen ne zaman gideceksin Dr a
Yazdıklarıma göre 36. Saat değerlendirmemiş oldum işte36 saat sonrasını değerlendirirdin mi
İşte bu ay bişey dememişti asfasd normalde doktorlar bi boş bir dolu derler ama benim doktorum geçen aylarda çatlatma iğnesinden sonra 5 gün her gğn yapabildiğiniz kadar demiştiBence umitsizliğe kapılma çatlatma sonrası doktorun ne zmaan ilişki olsun demişti?
Bugunde ilişki olsun bence 6 sında ki spermler yaşıyordur neden ozaman 1 dolu 1 boş desin doktorlar canım. Reglden sonra hergün derlerdi
Canım görünüyor kan vermeni tavsiye ederim. Ne kadar sürede çıktı ve başka marka bir testle daha destekledin mi
Başka marka test almadım canım yarın kan testi vereyimmiYazdıklarıma göre 36. Saat değerlendirmemiş oldum işte
İşte bu ay bişey dememişti asfasd normalde doktorlar bi boş bir dolu derler ama benim doktorum geçen aylarda çatlatma iğnesinden sonra 5 gün her gğn yapabildiğiniz kadar demişti
Canım görünüyor kan vermeni tavsiye ederim. Ne kadar sürede çıktı ve başka marka bir testle daha destekledin mi
Ver ver canım hatta bugün bile verebiliyorsan ver benceBaşka marka test almadım canım yarın kan testi vereyimmi
Merhaba
Üye Son Adet Beklenen Adet Ovulasyon testi (pik) Çift Çizgi? @skyngelin33 5 Ekim 1 Kasım @Melek3419 1 Ekim 2 Kasım @Azimliiii 7 Ekim 4 Kasım @ozgeanne 4 Ekim 5 Kasım bernailker 7 Ekim 7 Kasım @hello kedy 10 Ekim 7 Kasım @melis7171 10 Ekim 8 Kasım @hello06 12 Ekim 8 Kasım @kizilsaclikiz1313 13 Ekim 8 Kasım @asiliris 4 Ekim 9 Kasım @pinkflowers1 15 Ekim 10 Kasım @bilemedimkine 12 Ekim 12 Kasım @nazarsor 9 Ekim 14 Kasım 29 Ekim @nnurrcann 14 Ekim 14 Kasım @aylemakk 15 Ekim 15 Kasım @patrawa 19 Ekim 15 Kasım 30 Ekim Lebi derya 17 Ekim 16 Kasım 1 Kasım @canancetin 17 Ekim 17 Kasım P pamuk3419 17 Ekim 17 Kasım 4 Kasım @sey06 20 Ekim 17 Kasım @CinnamonQueen 19 Ekim 18 Kasım @Tugce9242 20 Ekim 20 Kasım @parla1212 24 Ekim 21 Kasım @lilya 0 25 Ekim 22 Kasım Daydi 26 Ekim 20 Kasım @bademlicikolata 26 Ekim 22 Kasım @loveinnovember 30 Ekim 22 Kasım Arzu_Azra 27 Ekim 23 Kasım Eldorin 23 Ekim 24 kasım 6-7 kasım @sevgsssss 26 Ekim 24 Kasım 94bassuk 29 Ekim 24 Kasım @kittenlyy 26 Ekim 25 Kasım @ramses09 28 Ekim 25 Kasım @espressoc 31 Ekim 25 Kasım @Lioo 29 Ekim 26 Kasım @seklla 30 Ekim 26 Kasım @alyanil 1 Kasım 26 Kasım @kngl999 30 Ekim 27 Kasım @zelllos 19 Ekim 18 Kasım @zeyyy123 20 Ekim 20 Kasım @incim1 17 Eylül 19 Ekim @papatya5571 1 Ekim 29 Ekim @Sevdagunesim 2 Kasım 30 Kasım @tilyam 24 Ekim 18 Kasım @derindenizmavisi 3 Kasım 3 Aralık @Caglisko 1 Kasım 4 Aralık @gkogkogko 31 Ekim 5 aralık @slaslasla 7 Kasım 7 Aralık
Selam Kızlar
Kasım ve Aralık ayı boyunca hamilelik planlayanlar ve deneyenler ile burada buluşuyoruz.
Listeye eklenmek için beni etiketleyerek son adet tarihinizi ve beklenen adet tarihinizi yazarsınız hemen ekleyebilirim
Bir değişiklik olarak ovulasyon testi kullananlar için pik tarihini de ekledim. Eğer isterseniz onu da takip ediyorsaniz yazabilirsiniz.
Herkesin birbirini destekleyeceği, yargısız, samimi bir ortam kuralım
Haydi bakalım 2024'ün son gebelik haberleri gelsin
Ya yazınla bile mutluluk verdin inşallah herkes çok mutlu olurVer ver canım hatta bugün bile verebiliyorsan ver bence
Ne deme canım görünen köy :) umarım bu ay kavuşuruz hepimiz fıstıklı lokumlarımıza :))Ya yazınla bile mutluluk verdin inşallah herkes çok mutlu olur
İnşallah canımmmNe deme canım görünen köy :) umarım bu ay kavuşuruz hepimiz fıstıklı lokumlarımıza :))
Ay düpedüz çift cizgiiiiiii
Ekliyorum kuzumMerhaba
Son adet tarihi 12 Ekim
Beklenen 13 Kasım
Övulasyon 28 Ekim
Güzel haberler geliyor
Predictor marka mi testin canim
Benim gögsüm sis dokununca acıyorAynen cnm benim beklenen sat 16 Kasım sağ kasığım ağrıyor akıntım falan yok ama senin varmı belirti
ben fitness çalışıyorum canım eylül sonu ara verip 1 ay kadar pilates yaptım ama haftaya tekrar fitness a döneceğim. araştırdığm kadarıyla belli bir geçmişiniz varsa yapabilirsiniz gebelikte de diyorlar hele ki pilates hamilelikte en önerilen sporlardan biri ama tabii ona göre hareketler seçip uzman eşliğinde devam etmek en iyisi. gebelikte yapılabildiği kadar spor yapılması çok daha iyi olurHanımlar spor yapıyor musunuz? Ben haftada iki üç gün videolarla pilates yapıyorum evde imkan buldukça da yürüyorum ama şuan gebelik ihtimali olduğu için pilatesi bırakmak istiyorum ağır olabilir belki hareketler
Hanımlar spor yapıyor musunuz? Ben haftada iki üç gün videolarla pilates yapıyorum evde imkan buldukça da yürüyorum ama şuan gebelik ihtimali olduğu için pilatesi bırakmak istiyorum ağır olabilir belki hareketler
Aynen canım eğer hali hazırda spor varsa hayatinda eğer riskli bir şey yoksa devam edebiliyorsunben fitness çalışıyorum canım eylül sonu ara verip 1 ay kadar pilates yaptım ama haftaya tekrar fitness a döneceğim. araştırdığm kadarıyla belli bir geçmişiniz varsa yapabilirsiniz gebelikte de diyorlar hele ki pilates hamilelikte en önerilen sporlardan biri ama tabii ona göre hareketler seçip uzman eşliğinde devam etmek en iyisi. gebelikte yapılabildiği kadar spor yapılması çok daha iyi olur
Bende 16sını bekliyorum insallah hamileyizdi
Var gibi görünüyor cnm kan verirsen kesin sonuç bize yazarsın
Kızlar adet gününü nasıl ayarlıyoruz ya şimdi ben 17 ekimde regl oldum 2-3 kasım yumurtlama gördüm 4 kasımda çatlama gördüm ne zaman regl günüm olacakVar gibi görünüyor cnm kan verirsen kesin sonuç bize yazarsın
Yumurtlama dan 14 gün sonra regl günün oluyor cnm öyle diyorlar ama tabiki kişinin düzenine göre değişirKızlar adet gününü nasıl ayarlıyoruz ya şimdi ben 17 ekimde regl oldum 2-3 kasım yumurtlama gördüm 4 kasımda çatlama gördüm ne zaman regl günüm olacak
Burada biz seninle aynıyız benimde sat 17 Ekim bat 16 Kasım çatmala 1 Kasım da oldu bekliyorum bakalım hayırlı sonucuYumurtlama dan 14 gün sonra regl günün oluyor cnm öyle diyorlar ama tabiki kişinin düzenine göre değişir
18 Kasım tahmini regl tarihinKızlar adet gününü nasıl ayarlıyoruz ya şimdi ben 17 ekimde regl oldum 2-3 kasım yumurtlama gördüm 4 kasımda çatlama gördüm ne zaman regl günüm olacak