2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Benimde dün 18mm di bekleyeceğiz dedi zaten çatlatma iğnesi kullanmaycak pazartesi gel dedi

36 saat sonrasını değerlendirirdin mi
Yazdıklarıma göre 36. Saat değerlendirmemiş oldum işte
İşte bu ay bişey dememişti asfasd normalde doktorlar bi boş bir dolu derler ama benim doktorum geçen aylarda çatlatma iğnesinden sonra 5 gün her gğn yapabildiğiniz kadar demişti
Daydi , Eldorin benimde gecikmenin ilk günü test yaptım böyle silik bir çizgi çıktı
Canım görünüyor kan vermeni tavsiye ederim. Ne kadar sürede çıktı ve başka marka bir testle daha destekledin mi

Başka marka test almadım canım yarın kan testi vereyimmi ilk üç dakika içinde çıktı öyle kaldı

Merhaba
Son adet tarihi 12 Ekim
Beklenen 13 Kasım
Övulasyon 28 Ekim

ben fitness çalışıyorum canım eylül sonu ara verip 1 ay kadar pilates yaptım ama haftaya tekrar fitness a döneceğim. araştırdığm kadarıyla belli bir geçmişiniz varsa yapabilirsiniz gebelikte de diyorlar hele ki pilates hamilelikte en önerilen sporlardan biri ama tabii ona göre hareketler seçip uzman eşliğinde devam etmek en iyisi. gebelikte yapılabildiği kadar spor yapılması çok daha iyi olur

Aynen canım eğer hali hazırda spor varsa hayatinda eğer riskli bir şey yoksa devam edebiliyorsun

Kızlar adet gününü nasıl ayarlıyoruz ya şimdi ben 17 ekimde regl oldum 2-3 kasım yumurtlama gördüm 4 kasımda çatlama gördüm ne zaman regl günüm olacak
Yumurtlama dan 14 gün sonra regl günün oluyor cnm öyle diyorlar ama tabiki kişinin düzenine göre değişir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…