2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

N nazarsor benimki negatif. 30 ekim yumurtlama 31 çatlamaydı. Bence olsa çıkardı erken genelik yaptım çünkü. İnşaallah seninki pozitfitir, negatifi gördüğümden beri bunu istiyorum çünkü birileri hamile kaldıkça benimde kalma ihtimalim artıyor gibi

Çok erken ama dayanamayıp yaptım şimdi normalde döngüm 25 ama ikidir 30 oldu ya bat 14 kasım yada 21 kasım hangisini baz almalıyım 14 düşünerek prodoctor erken gebelik testi yaptım silik çıktı bu markada sorun varmı çıkarı mı

Eklentiler

• image.jpg
    72,2 KB · Görüntüleme: 30
  • image.jpg
    158,4 KB · Görüntüleme: 31
  • image.jpg
    166,7 KB · Görüntüleme: 32
Canım bu teste göre gebelik var gibi bence bir kan vermeye git

Merhaba canım ben şuan gebeyim Kasım ayında gebe kaldım
Son adet tarihi 30 Eylül beklenen ise 1 Kasım listeye benimde adımı yazarsan sevinirim

Kızlar ben internetten ovulasyon testi sipariş verdim bugün adetimin 1. günü ne zaman başlamalıyım nasıl kullanılır

Kızlar bişey soracağım bu ay hormon testi vereceğim adetn 2.3.4. Günlerinden birinde gel geldi 4. Gün haftasonu girerse araya diye ama benim regl 6 Kasım da lekelenme 7 kasımda kahverengi akıntı 8kasım akşama kadar sürdü sonra 8 Kasım akşam tam anlamıyla kanama başladı şimdi ben birinci gün olarak 8 kasımı mı baz almam gerek

Lekelenmenin başladığı günü adetin 1.günü

Canım bugün daha 9. Gün çatlamaya göre bence iki gün sonra yeniden dene ben oğlum için 8. Gün başlamıştım teste 8 net negatif, 9 net negatif 10 pozitif (silik çizgi) idi. Çatlama önemli çünkü çatlama olmadan döllenme olmuyor ya o yüzden hala umut var yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…