2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Kız senin 14. Gün mü bize de atsana testlerini inşallah bugün yarın yumurtlama görürsün de yakın tarihlerde test yaparız

Hanımlar spor yapıyor musunuz? Ben haftada iki üç gün videolarla pilates yapıyorum evde imkan buldukça da yürüyorum ama şuan gebelik ihtimali olduğu için pilatesi bırakmak istiyorum ağır olabilir belki hareketler

Kizlar benim ovulasyon testlerim de böyle daha pik görmedim koyulaşma bile yok bigun 13. Gün normalde 14 15 de çatlar ama bakalım Laboquick marka inşallah doğru sonuç verir. Bu arada hepinize kocaman günaydın
Laboquick bir süre böyle oluyor sonra birden koyulaşmaya başlıyor. Ben de bu ay laboquick ile yaptım bir süre aynı böyle ilerledi

Anladım canım inşallah bakalim

10 Ekim regli son adet. 7 Kasım beklenen adet günün

Merhaba kızlar. 28 ekim son adet, 25 kasım beklenen adet umarım hiç gelmez. Bu ay klomen kullandım bugün Dr randevum var belki çatlatma iğnesi verir. Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun

Merhaba, beni de ekler misiniz 28 ekim sat, 25 kasım bat

Erken gebelikleri regle kaç gün kala yapıyorsunuz Negatif çıkarsa moralim bozulur diye gecikmeyi bekliyorum

Bak aralarda bazı tarihler eksik onlar da aşırı silikti. Sonra 23ünde hissettirdi 24 ü pik oldu. Hatta hiç koyulaşmayacak sanmıştım dhskznnxmz
İçime su serptin canım valla dedim heralde catlamayacak yavaş yavaş koyulaşma olur diye düşündüm çünkü

Merhaba kızlar. 28 ekim son adet, 25 kasım beklenen adet umarım hiç gelmez. Bu ay klomen kullandım bugün Dr randevum var belki çatlatma iğnesi verir. Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun
Benimde 27 Ekim sat bende klomen kullandım senin doktorun ne zaman çağırdı seni kontrole acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…