2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

duramıyorum bende zaten o zaman cumartesi günü yapalım bakalım sonuç ne olcak hala kasık ağrım devam ediyor
Yarın sabah yapıyoruz o zaman erken gebeliği
Eğer negagif olursa ben 1 saat ağlama süresi istiyorum. Sonra gene komando marşıyla devam

Kızlar ayak üşümesi olan var mı? Evin sıcaklığı iyi. Genelde ayak üşümesini belirtiye yoranlar hep adet olmuş bşraz stalk yaptım

Kızlar ayak üşümesi olan var mı? Evin sıcaklığı iyi. Genelde ayak üşümesini belirtiye yoranlar hep adet olmuş bşraz stalk yaptım
Ayak usumesi genelde kansizliktan olur canım ya. Sen onu hiç belirtilen sayma. Gebelikten de olabilir adet gelecek diye de ikisinde de vücut kan ihtiyacı duyuyor

Ayak usumesi genelde kansizliktan olur canım ya. Sen onu hiç belirtilen sayma. Gebelikten de olabilir adet gelecek diye de ikisinde de vücut kan ihtiyacı duyuyor
Hadi hayırlısı, bir site önermişler 4 yıl önce. Testi en doğru yapacağımjz zamanı hesaplıyor ama pek çözemedim ingilizce olduğu için olmadı bir de ona göre değerlendiriri. Sen nasılsın bekleme moduna geçtin ni Eldorin

Kizlar çok ciddi kasıkta batma şeklinde ağrım var ovulasyon silik baya biliyorsunuz yani test yapmamış olsam yumurta çatlatma ağrısı diye düşünürdüm sizce neden olabilir

Yani değerlendirme penceremiz bitti. Bekleme modu diyebiliriz ama beklemiyomus gibi yapcam Haftaya oğlumun doğum gününü kutluycam. Ona hazırlık yapıyorum kaynanamgil gelcek zaman geçer bu sefer kafam yoğun olcak ya bat gecikene kadar test yok bu sefer kararlıyım

Bende
Sat 5 Ekim
Bat 4 aralık

Sat 8 kasım
Bat 10 Aralık

Genede değerlendirmeye devam et aman belli olmaz
Haftaya bende ogluma dogumgunu yapacagım inş

Yazdıklarıma göre 36. Saat değerlendirmemiş oldum işte
Yaa aslında buna dikkat ederler sürekli söyler doktor benim yarına denk geliyor gece gündüz değerlendireceğim umarım güzel sonuçlar alırım, duamda sanada yer vereceğim inşallah sende bol pozitifler görürsün

Bende
Sat 5 Ekim
Bat 4 aralık
Canım 5 kasım yazacaktin herhalde ben öyle geçirdim listeye ekledim seni
Sat 8 kasım
Bat 10 Aralık
Selam hoşgeldin.
Genede değerlendirmeye devam et aman belli olmaz
Haftaya bende ogluma dogumgunu yapacagım inş
Yani bundan sonrası keyfe keder bir degerlendirme

Doğumgünü yapsan bir türlü yapmasan bir türlü bişey ya. Pastası süsü kıyafeti ikramı vs valla bana bazen geliyirlar bu sene ilk defa böyle arkadaşları falan gelsin organize edeyim dedim pişmanım ama bir yandan da mutlu olacak biliyorum o yüzden de kıyamıyorum.

Siz nasıl kutlayacaksiniz?

Dün çift çizgiyi gördüm ama akşamına regl oldum moralim çok bozuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…