2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Kız senin 14. Gün mü bize de atsana testlerini inşallah bugün yarın yumurtlama görürsün de yakın tarihlerde test yaparız
Kızçe test mal gibi ya inş anlarım piki falan. Benim döngüm uzundur genelde o yuzden 16.gün falan bekliyorum bakalım pazar gününe geliyor haftasınu iyi olur değerlendirmeli genede fotoyu ekliyorm bak bi

Eklentiler

• IMG_8368.jpeg
    72,3 KB · Görüntüleme: 13
Slm kızlar nasılsınız regl yaklaşanlar varmı belirti test yapan güzel haberlerle dolsun sayfa inş hayırlısı olsun

Benimde 27 Ekim sat bende klomen kullandım senin doktorun ne zaman çağırdı seni kontrole acaba?
Ben bugün gittim 2 yumurta oluşmuş 2si de 18 mm bunların 20 21 civarı olmasını bekleyeceğiz dedi. Bugün cumartesi ve pazar günleri için de klomen verdi. Pazartesi tekrar gidicem. Duruma göre çatlatma iğnesi verebilirim dedi. Sen ne zaman gideceksin Dr a

adetinizden kaç gün önce pik gördünüz acaba
Canım adetten öncesi değil adetten sonrası önemli. Ben adetten sonra 15 ve 16 gün pik gördüm 17 çatlama. 14 gün sonra regl olcam bu ay dongum 30 gün sürecek demek bu. Adet yumurtlama gününe gire sökülüyor
10 Ekim regli son adet. 7 Kasım beklenen adet günün
Ekledim kuzum şans getirsin
Merhaba, beni de ekler misiniz 28 ekim sat, 25 kasım bat
Ekledim canım hoşgeldin
Kızçe test mal gibi ya inş anlarım piki falan. Benim döngüm uzundur genelde o yuzden 16.gün falan bekliyorum bakalım pazar gününe geliyor haftasınu iyi olur değerlendirmeli genede fotoyu ekliyorm bak bi
Ya ne bicimmis gerçekten hiç anlaşılmıyor. 11. gün bana biraz yüksek gibi geldi ama yine de değerlendiriyorsunuz de mi bir dolu bir boş yoksa yumurtlamayı mi bekliyorusun

9.gün ve 12 değerlendirdik çok yogun çalışıyoruz denk gelemiyoruz resmen 1 dolu 1 boş olmuyor yani Bugun ve haftasonundan ümitliyim

Kızlar merhaba birşey sorucam 26 Ekim-30 ekim regldim. Ben 5 kasım 21:00′da çatlatma iğnesi vurdum.
İlişki günleri 31 Ekim, 2 kasım, 4 kasım, 5 kasım, 6 kasım oldu. 7 Kasımda ilişki olmadı.
Sizce bu kayıp mı umutsuzluğa kapılmalı mıyım? kittenlyy Eldorin ve diğer pro arkadaşlar

Eldorin ama 12.günde braz koyu gibi dimi
Canım sanki 11 yüksek 12 çatlama gibi ama değil gibi de yarışı silik dediğim buydu işte ip gibi çıkıyor pik mi değil mi anlaşılmıyor kafası karışıyor insanın geçen sefer iyi çıkıyordu senin testler aynı markaydı bu seferki niye böyle oldu acaba anlamadım.

36 saat sonrasını değerlendirirdin mi

Çatlatma iğnesi benim hiç hakim olmadığım bı konu ama bildiğim kadarıyla çatlatma iğnesi sonrası 24/36 saat içinde çatlıyor yumurta. 5 kasım ve 6 Kasım'da ilişki olduysa bence 7 Kasım'da olmaması sorun olmaz zaten spermler 48/72 saat yaşıyor o yüzden kesin olmamakla beraber hala yumurtanin döllenme ihtimali var

Baska bi satıcıdan aldım geçen seferki bitmişti bunlar mal gibi yaa dünya gözüyle pik görmek istiyorm

Bence umitsizliğe kapılma çatlatma sonrası doktorun ne zmaan ilişki olsun demişti?
Bugunde ilişki olsun bence 6 sında ki spermler yaşıyordur neden ozaman 1 dolu 1 boş desin doktorlar canım. Reglden sonra hergün derlerdi

Baska bi satıcıdan aldım geçen seferki bitmişti bunlar mal gibi yaa dünya gözüyle pik görmek istiyorm
Kız ben de sikayetleniyordum bak pikler güzel çıktı bu sefer belki senin de pik olunca bangır bangır anlaşılır elimde de iki tane test kaldı bunları da adet gecikirse gebelik testi niyetine kullancam

Ay bi de işin tuhaf tarafı ben geçen sene bugün kürtaj oldum bebeğimin kalp atışı durduğu için. Allah'ım nasip etsin inşallah aynı günlere denk gelmesinde bir hayır vardır belki diye düşünmek istiyorum

Oyy kyamam.
Vardır bi hayır inşallah tutar bu ay ya sen daha önce böyle net pik görmemiştin dimi baya barizdi bu ay

Oyy kyamam.
Vardır bi hayır inşallah tutar bu ay ya sen daha önce böyle net pik görmemiştin dimi baya barizdi bu ay
Bu ay tuhaf şeyler oldu normalde benim yumurta akı gibi akıntım pikten bir iki gün önce gelir bunda ilk defa bu kadar koyu ve iki gün süren bir pik gördüm ayrıca yumurta akı gibi akıntım da aynı zamanlara devam etti

Ama tabiki hemen heveslendirmiycem kendimi. olabilir inşallah bu güzel bir gelişmedir. Değilse de önümüzdeki maçlar bizi bekler

İnşallah güzel sonuçlar alacağız da şu sigarayı tamamen bırakamadım bu süreçte ya günde 2ye düştü ama bu bile etkiliyecek diye çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…