- 6 Kasım 2024
- 15
- 7
- 31
Ben reglime 2 gün kala 3 gün arka arkaya yaptımErken gebelikleri regle kaç gün kala yapıyorsunuz Negatif çıkarsa moralim bozulur diye gecikmeyi bekliyorum
Kızçe test mal gibi ya inş anlarım piki falan. Benim döngüm uzundur genelde o yuzden 16.gün falan bekliyorum bakalım pazar gününe geliyor haftasınu iyi olur değerlendirmeliKız senin 14. Gün mü bize de atsana testleriniinşallah bugün yarın yumurtlama görürsün de yakın tarihlerde test yaparız
Ben bugün gittim 2 yumurta oluşmuş 2si de 18 mm bunların 20 21 civarı olmasını bekleyeceğiz dedi. Bugün cumartesi ve pazar günleri için de klomen verdi. Pazartesi tekrar gidicem. Duruma göre çatlatma iğnesi verebilirim dedi. Sen ne zaman gideceksin Dr aBenimde 27 Ekim sat bende klomen kullandım senin doktorun ne zaman çağırdı seni kontrole acaba?
Aynen cnm benim beklenen sat 16 Kasım sağ kasığım ağrıyor akıntım falan yok ama senin varmı belirtiBende 16sını bekliyorum insallah hamileyizdir
Canım adetten öncesi değil adetten sonrası önemli. Ben adetten sonra 15 ve 16 gün pik gördüm 17 çatlama. 14 gün sonra regl olcam bu ay dongum 30 gün sürecek demek bu. Adet yumurtlama gününe gire sökülüyoradetinizden kaç gün önce pik gördünüz acaba
Ekledim kuzum şans getirsin10 Ekim regli son adet. 7 Kasım beklenen adet günün
Ekledim canım hoşgeldinMerhaba, beni de ekler misiniz28 ekim sat, 25 kasım bat
Ya ne bicimmis gerçekten hiç anlaşılmıyor. 11. gün bana biraz yüksek gibi geldi ama yine de değerlendiriyorsunuz de mi bir dolu bir boş yoksa yumurtlamayı mi bekliyorusunKızçe test mal gibi ya inş anlarım piki falan. Benim döngüm uzundur genelde o yuzden 16.gün falan bekliyorum bakalım pazar gününe geliyor haftasınu iyi olur değerlendirmeligenede fotoyu ekliyorm bak bi
9.gün ve 12 değerlendirdik çok yogun çalışıyoruz denk gelemiyoruz resmenCanım adetten öncesi değil adetten sonrası önemli. Ben adetten sonra 15 ve 16 gün pik gördüm 17 çatlama. 14 gün sonra regl olcam bu ay dongum 30 gün sürecek demek bu. Adet yumurtlama gününe gire sökülüyor
Ekledim kuzum şans getirsin
Ekledim canım hoşgeldin
Ya ne bicimmis gerçekten hiç anlaşılmıyor. 11. gün bana biraz yüksek gibi geldi ama yine de değerlendiriyorsunuz de mi bir dolu bir boş yoksa yumurtlamayı mi bekliyorusun
Kızçe test mal gibi ya inş anlarım piki falan. Benim döngüm uzundur genelde o yuzden 16.gün falan bekliyorum bakalım pazar gününe geliyor haftasınu iyi olur değerlendirmeligenede fotoyu ekliyorm bak bi
Canım sanki 11 yüksek 12 çatlama gibi ama değil gibi de yarışı silik dediğim buydu işte ip gibi çıkıyor pik mi değil mi anlaşılmıyor kafası karışıyor insanınEldorin ama 12.günde braz koyu gibi dimi
36 saat sonrasını değerlendirirdin mi
Çatlatma iğnesi benim hiç hakim olmadığım bı konu ama bildiğim kadarıyla çatlatma iğnesi sonrası 24/36 saat içinde çatlıyor yumurta. 5 kasım ve 6 Kasım'da ilişki olduysa bence 7 Kasım'da olmaması sorun olmaz zaten spermler 48/72 saat yaşıyor o yüzden kesin olmamakla beraber hala yumurtanin döllenme ihtimali var
Baska bi satıcıdan aldım geçen seferki bitmişti bunlar mal gibi yaa dünya gözüyle pik görmek istiyormCanım sanki 11 yüksek 12 çatlama gibi ama değil gibi de yarışı silik dediğim buydu işte ip gibi çıkıyor pik mi değil mi anlaşılmıyor kafası karışıyor insanıngeçen sefer iyi çıkıyordu senin testler aynı markaydı bu seferki niye böyle oldu acaba anlamadım.
Bence umitsizliğe kapılma çatlatma sonrası doktorun ne zmaan ilişki olsun demişti?
Kız ben de sikayetleniyordum bak pikler güzel çıktı bu sefer belki senin de pik olunca bangır bangır anlaşılırBaska bi satıcıdan aldım geçen seferki bitmişti bunlar mal gibi yaa dünya gözüyle pik görmek istiyorm
Oyy kyamamKız ben de sikayetleniyordum bak pikler güzel çıktı bu sefer belki senin de pik olunca bangır bangır anlaşılırelimde de iki tane test kaldı bunları da adet gecikirse gebelik testi niyetine kullancam
Ay bi de işin tuhaf tarafı ben geçen sene bugün kürtaj oldum bebeğimin kalp atışı durduğu için. Allah'ım nasip etsin inşallah aynı günlere denk gelmesinde bir hayır vardır belki diye düşünmek istiyorum
Bu ay tuhaf şeyler olduOyy kyamam.
Vardır bi hayır inşallah tutar bu ay yasen daha önce böyle net pik görmemiştin dimi baya barizdi bu ay