- 7 Ekim 2024
- 326
- 117
- 21
Bende olmadı lekelenme herkesde olurmu ki?Bilemiyorum kuzum açık kahverengiydi bakalım gelicek mi bir daha kasık ağrım var şuan
Benimde geçmedi hep var sızı halindeBilemiyorum kuzum açık kahverengiydi bakalım gelicek mi bir daha kasık ağrım var şuan
YiaaaaOkadar pozitifsinki, yorumlarını okuyunca umutlanıyorum. Gebe kalırsam ilk sana haber vereceğim
Ya canım kaybın için çok üzgünümBat 1 aralık (düşükten dolayı sapma, gecikme olmazsa)
Ben yarın test yapcam. Banane banane
Şaka bi yana. 1 kasımda 6 haftalık düşük yaptım. Psikolojikte olabilir bilmiyorum ama aynı şeyleri hissediyorum. Şişlik, kasık ağrısı, ara ara böyle karıncalanma, bi yere uzanırken gerginlik. Bilemiyorum. Negatif çıkarsa da üzülmem. Ama yapıcam banane
Güncelledim canım çok teşekkür ederimMerhaba, sat 24 kasım bat 21 aralık. Güncelleyebilir misiniz?Eldorin
+1 de bendenEldorin daha topic açıldığından beri dikkat ediyorum hani şey değil pozitifi gördükten sonra umut dolu değil hep öyleydi, ben de o yüzden aşırı yükseldim, testin sonucu alır almaz buraya yazıcam bir borç biliyorum şu an bunu
Yok canım herkes de olucak diye bişey yok du bakalım yerleşme mi acabaBende olmadı lekelenme herkesde olurmu ki?
İnşallah öyledir yaYok canım herkes de olucak diye bişey yok du bakalım yerleşme mi acaba
İnşallah canımİnşallah öyledir ya
Ya canım kaybın için çok üzgünümama ne güzel kendini güçlendirmişsin yarının sonucu ne olur bilemem ama yine de bu döngü uğurlu gelmiştir inşallah sana
Canım tüh keşke güzel haberler alabilseydik
İnsan hemen bir neden arıyor ve en kolayı da ne yazık ki kendimizi suclamak oluyor.İlk 1-2 hafta çok üzüldüm. Bazen kendimi suçladım. Sonra kabullendim. Oluyor böyle şeyler. Yola devam sağlık olsun. Umarım
Aynen öyle , zamanı var demek kiİnsan hemen bir neden arıyor ve en kolayı da ne yazık ki kendimizi suclamak oluyor.Ama gelecek olan bebek her şeye rağmen geliyor. Sen de zamanın geldiginde alacaksın kucağına bebeğini canım
Sat 23 Kasım bat 23 AralıkCanım tüh keşke güzel haberler alabilseydikama her yeni döngü yeni şans demek
Sat bat beraber yazarsan güncelleyeyim canım
Bende de karın ağrısı var şu an ama değişik bi tip karın ağrısı üşütme ya da gaz gibi bir şey değil böyle tuhafımsı anlatamıyorum.Ya benim Bata 5 gün var ama karın ağrım şu an çok arttı gerçekten. Geldi mi diye kontrol ettim o derece. Yarın falan başlıycak galiba :/
Hoşgeldin kuzum. Bir şey kalmamış. Biz de bekliyoruz heyecanlaSelam, benim de son regl tarihim 31 Ekim, beklenen de 30 Kasım.
28inde test yazacağım diye sözleştik doktorumla, sabırsızlıkla bekliyorum:)
Eldorin
Canım benim iç ses önemliSat 23 Kasım bat 23 Aralıkaslında sildirecektim kendimi ama bir his bir ay daha ver dedi
Dün değil de bugün pik benimdeKızlar dün pik olan var mı ben emin olmamakla birlikte dün sanırım pik olmuşum, bugün koyuluk azalmış ama tam çatlama silikliği gibide değil. Yanıma test arkadaşı arıyorumkarnım çok ağrıyor inşaallah kist olmaz dinimiz amin
Yaa tebrik ediyorum çok sevindimBence de bu ay güzel eşin de magnezyum falan kullansın o da güçlendirsin kendini
Bir tek ebeme söyledim
Eşim şehir dışında yüzyüze söylemek istiyoruminşallah önümüzdeki hafta gelecek o zaman kadar da kimyasal düşük vs bir şey olursa diye söylemek istemedim
Canım çok teşekkür ederimYaa tebrik ediyorum çok sevindimbi kaç gündür girememiştim ne güzel haber