- 28 Ocak 2024
- 365
- 154
- 26
Anladım canım beklicez o zman bir sonraki randevuya kadarMalesef devlette verdim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladım canım beklicez o zman bir sonraki randevuya kadarMalesef devlette verdim
Benmde 30 Du doktor gerek yok dedi 50 üzerine ilaç veriyoruz dediKızlar benim ovü pik yaptı bugün 4 aralık pik diye düzeltebiliriz Eldorin
Dün itibari ile başladık çalışmalara prolaktinim 33 tü dostinex içiyorum inş o da işe yarayıp düşmüştür
Anladım canım beklicez o zman bir sonraki randevuya kadarSorun yok dedi aşılama başlayacağız dedi ama senem dolmadı yapmazmaz sanırım
Ayy cok net bir pozitif hayırlı olsun canımEldorin Merhaba, listeden silinmemi istemistim cunku regl oldugumu sanmistim ama sanirim yerlesme kanamasiymis. Emin olmak icin test yaptim sanirim hamileyim :)
Ay baya baya çift çizgi canım. Gözün aydınEldorin Merhaba, listeden silinmemi istemistim cunku regl oldugumu sanmistim ama sanirim yerlesme kanamasiymis. Emin olmak icin test yaptim sanirim hamileyim :)
Cok tesekkur ederim :) yarin kan testi icin gidecegimAy baya baya çift çizgi canım. Gözün aydın
Ayy cok net bir pozitif hayırlı olsun c
Cok tesekkur ederim :) darisi butun isteyenlerin basina insAllahAyy cok net bir pozitif hayırlı olsun canım
Hayırlı olsun net pozitif çıkmışEldorin Merhaba, listeden silinmemi istemistim cunku regl oldugumu sanmistim ama sanirim yerlesme kanamasiymis. Emin olmak icin test yaptim sanirim hamileyim :)
Senin ne zamandı yumurtlamauygulamaya göre batlarımız aynı ama benim ovülasyıona göre bir kaç gün öne gelebilirrr
Ben 45 ken dahi kullandım evet cok yuksek rakamlar değil ve cabuk düşen bir hormon ama genelde kullanmak daha mantıklı oluyor cabuk dusuyorBenmde 30 Du doktor gerek yok dedi 50 üzerine ilaç veriyoruz dedi
Merhaba hayırlı olsun öncelikle inşallah sağlıkla zamanında doğar bebişiniz. Benim de sat 8 Kasım ben de 8 Aralık'ta bekliyorum reglimi ama inşallah tutmuştur bu ay. 4 gündür erken gebelik testi yapıyorum hepsi negatif. Szce erken mi başlamışım testlere moralim çok bozuk.Eldorin Merhaba, listeden silinmemi istemistim cunku regl oldugumu sanmistim ama sanirim yerlesme kanamasiymis. Emin olmak icin test yaptim sanirim hamileyim :)
Çok güzel çıkmış maşallahArkadaşlar, 2 Aralık Beta değerim 500 çıkmıştı. Bugün tekrar baktırdım 1306 çıktı.. iki günde iyi bir artış değil mi?
Geçen ay doktor yumurtalarım tepki veriyor mu denemek için klomen verdi çatlatma iğnesi yapmadı 4 gün geciktikızlar bi şey sorucam çatlatma iğnesinden sonra regl olan var mı gecikme oluyo mu yoksa olması gereken tarihte mi regl olunuyo
Canm test yaptın mi
Telefonum bozulmuştu ya iki gündür kullanamıyordum şimdi yeni aldım elime hala regl olmadım rahmime bıçak saplanır gibi sancı giriyo her dakika çok sık oluyo ve rahmimde bı doluluk hissi var regl oldum sanıp bakınca da beyaz akıntı görüyorum test aldım akşam gelicek yarın sabah yaparım muhtemelenSelam canım yaptınmı tekrar test