2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Eldorin Eldorin Beni de listeden silebilirsiniz. Sanirim regl oldum. Onumuzdeki ay insAllah
Eldorin Eldorin Merhaba, listeden silinmemi istemistim cunku regl oldugumu sanmistim ama sanirim yerlesme kanamasiymis. Emin olmak icin test yaptim sanirim hamileyim :)

Eklentiler

• 20241204_132108.jpg
    20241204_132108.jpg
    120 KB · Görüntüleme: 46
Benmde 30 Du doktor gerek yok dedi 50 üzerine ilaç veriyoruz dedi
Ben 45 ken dahi kullandım evet cok yuksek rakamlar değil ve cabuk düşen bir hormon ama genelde kullanmak daha mantıklı oluyor cabuk dusuyor
Ben unuttm bugün roka yedim biraz yeşillikte yükseltiyo hormonu inş yükselmezde tam yumurtlama gunumdeyim

Eldorin Eldorin Merhaba, listeden silinmemi istemistim cunku regl oldugumu sanmistim ama sanirim yerlesme kanamasiymis. Emin olmak icin test yaptim sanirim hamileyim :)
Merhaba hayırlı olsun öncelikle inşallah sağlıkla zamanında doğar bebişiniz. Benim de sat 8 Kasım ben de 8 Aralık'ta bekliyorum reglimi ama inşallah tutmuştur bu ay. 4 gündür erken gebelik testi yapıyorum hepsi negatif. Szce erken mi başlamışım testlere moralim çok bozuk.

Selam canım yaptınmı tekrar test
Telefonum bozulmuştu ya iki gündür kullanamıyordum şimdi yeni aldım elime hala regl olmadım rahmime bıçak saplanır gibi sancı giriyo her dakika çok sık oluyo ve rahmimde bı doluluk hissi var regl oldum sanıp bakınca da beyaz akıntı görüyorum test aldım akşam gelicek yarın sabah yaparım muhtemelen 🥹

X