Dur bebişim henüz regl gelmeden umutsuzluğa kapılmabelirsizlikle kalmak çok zor de mi insan negatifse de bilmek istiyor. Ama acaba ne olumlu ne de olumsuz düşünmek zorunda olmamak nasıl gelirdi sana? Sonuç netlesene kadar böyle iki sonuca da mesafeli kalmak
Çıkma ihtimali yüksekKesinlikle.. Cumartesi çatlamanın 11.günü oluyor. Erken gebelik testi i var elimde 1 tane yapsam çıkar mı acaba
En son kaç gün geçtiğinde negatifti. Benim de şüphem var 3 gün geciktim hala negatif ve böyle biraz dağılmış çıkıyor testlerim. Ne kadar beklemem gerekir onu merak ediyorum. Bi de gecikme süresince adet sancısı gibi ağrılarınız oldu mı? Ben üç gündür olacak giib ağrı yaşıyorum geçiyor Arada tekrar başlıyor.Selam arkadaşlar 12 gün geciktim gecikmeden önce 1 gecikmeden sonra yaptığım 3. Test diğer testler hep negatifti bu sabah yaptığım böyle çıktı pozitif demek oluyor demi bu
Yoğun bir kasık ağırısı devam ediyor birde göğüs ucu ağrım var ama elenicem gibiBizim pikler arasında 1 gün vardı, sende hiç belirti falan var mı
Ya benimde testlerim bu marka ama satıcıdan mı farketti blmiyorm control çizgisi bile silik silik çıkıyorGeçen ay her şeyimiz aynıydıbugün testim koyu belki pik olur yakında canım yani inşallah
Ya benimde testlerim bu marka ama satıcıdan mı farketti blmiyorm control çizgisi bile silik silik çıkıyor. İnş anlarım piki. 14.gündeyiz dmi bugun bizim aynıydı
Kız nasıl aynı gidiyorz 2 aydıe gecikmeye kadar şok
Yarın erken gebelik testi yapalım mı yanıma yandaş arıyorumYoğun bir kasık ağırısı devam ediyor birde göğüs ucu ağrım var ama elenicem gibibilmiyorum hala bekliyorum ayın 13 ünü
Günaydııın ay hadi inşaallah, laboquick iyidir olumsuz neredeyse hiç duymadımKizlar benim ovulasyon testlerim de böyle daha pik görmedim koyulaşma bile yok bigun 13. Gün normalde 14 15 de çatlar ama bakalım Laboquick marka inşallah doğru sonuç verir. Bu arada hepinize kocaman günaydın
Bazen hemen artesi günü çatlıyor bazen pik 2 gün sürebiliyor, bu günler kıymetli sperm sorunu yoksa ardarda değerlendir benceKızlar bugunkü test pik oldu gibi çarşamba ilişki oldu bugun de olur diye tahmin ediyorum yarın mı çatlar ve çatladığında da ilişki şart dimi
İnşaallah elenmeyiz yaYoğun bir kasık ağırısı devam ediyor birde göğüs ucu ağrım var ama elenicem gibibilmiyorum hala bekliyorum ayın 13 ünü
İnşallah öyledir canım yaGünaydııın ay hadi inşaallah, laboquick iyidir olumsuz neredeyse hiç duymadım
Canım basın sağolsun. Gerçekten çok zor ben de yaşadım iki kere.Merhaba beni de ekler misiniz
Son adet 14 Ekim beklenen 14 kasım
Eldorin
İkinci gebeliğim olacak Allah nasip ederse bebeğimi haziran ayında kalp atışı olmadığı için aldırmak zorunda kaldımm
İnşallah kasım ayı güzel haberler getirir hepimize
Teşekkür ederimCanım basın sağolsun. Gerçekten çok zor ben de yaşadım iki kere.
Kasım ayı ve bu tablo uğurlu gelsin sana inşallahekeldim seni
Eveeeet yumurtayı çatlattık kızlarartık gerisi Allah'ın takdiri. Bu sefer kendime söz veriyorum regl gecikene kadar test yok ve belirti kovalamak da yok olursa olur olmazsa denemeye devam
Geçen ay çok umitliydim bu ay ne umutliyim ne de ümitsiz akışına bırakıyorum
Canım bazen yavaş yavaş yükselir bazen birden doruk olur benim bu ay öyle oldu iki gün sürdü doruk bugün çatladı. Yarın birden doruk görebilirsin yani laboquick iyi marka ben de elimdekiler bitince ondan alcam ya da femometerin testlerinden alcamKizlar benim ovulasyon testlerim de böyle daha pik görmedim koyulaşma bile yok bigun 13. Gün normalde 14 15 de çatlar ama bakalım Laboquick marka inşallah doğru sonuç verir. Bu arada hepinize kocaman günaydın
24/36 saat içinde çatlar canım sen teste ve ilişkiye devamKızlar bugunkü test pik oldu gibi çarşamba ilişki oldu bugun de olur diye tahmin ediyorum yarın mı çatlar ve çatladığında da ilişki şart dimi