2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Kesinlikle.. Cumartesi çatlamanın 11.günü oluyor. Erken gebelik testi i var elimde 1 tane yapsam çıkar mı acaba

Selam arkadaşlar 12 gün geciktim gecikmeden önce 1 gecikmeden sonra yaptığım 3. Test diğer testler hep negatifti bu sabah yaptığım böyle çıktı pozitif demek oluyor demi bu
En son kaç gün geçtiğinde negatifti. Benim de şüphem var 3 gün geciktim hala negatif ve böyle biraz dağılmış çıkıyor testlerim. Ne kadar beklemem gerekir onu merak ediyorum. Bi de gecikme süresince adet sancısı gibi ağrılarınız oldu mı? Ben üç gündür olacak giib ağrı yaşıyorum geçiyor Arada tekrar başlıyor.

Kızlar bugunkü test pik oldu gibi çarşamba ilişki oldu bugun de olur diye tahmin ediyorum yarın mı çatlar ve çatladığında da ilişki şart dimi

Eklentiler

• 50DC181E-BAB3-4038-9D33-56E5EDF12FBD.jpeg
    38,4 KB · Görüntüleme: 27
Geçen ay her şeyimiz aynıydı bugün testim koyu belki pik olur yakında canım yani inşallah
Ya benimde testlerim bu marka ama satıcıdan mı farketti blmiyorm control çizgisi bile silik silik çıkıyor. İnş anlarım piki. 14.gündeyiz dmi bugun bizim aynıydı
Kız nasıl aynı gidiyorz 2 aydıe gecikmeye kadar şok

Gecikme kist hep aynı gidiyoruz bakalım 14. Gün oldu

Kizlar benim ovulasyon testlerim de böyle daha pik görmedim koyulaşma bile yok bigun 13. Gün normalde 14 15 de çatlar ama bakalım Laboquick marka inşallah doğru sonuç verir. Bu arada hepinize kocaman günaydın

Eklentiler

• 17310484869806179071169983870405.jpg
    145,8 KB · Görüntüleme: 21
Kizlar benim ovulasyon testlerim de böyle daha pik görmedim koyulaşma bile yok bigun 13. Gün normalde 14 15 de çatlar ama bakalım Laboquick marka inşallah doğru sonuç verir. Bu arada hepinize kocaman günaydın
Günaydııın ay hadi inşaallah, laboquick iyidir olumsuz neredeyse hiç duymadım

Merhaba beni de ekler misiniz
Son adet 14 Ekim beklenen 14 kasım
Eldorin
İkinci gebeliğim olacak Allah nasip ederse bebeğimi haziran ayında kalp atışı olmadığı için aldırmak zorunda kaldımm
İnşallah kasım ayı güzel haberler getirir hepimize

Canım basın sağolsun. Gerçekten çok zor ben de yaşadım iki kere.

Kasım ayı ve bu tablo uğurlu gelsin sana inşallah ekeldim seni

Eveeeet yumurtayı çatlattık kızlar artık gerisi Allah'ın takdiri. Bu sefer kendime söz veriyorum regl gecikene kadar test yok ve belirti kovalamak da yok olursa olur olmazsa denemeye devam

Geçen ay çok umitliydim bu ay ne umutliyim ne de ümitsiz akışına bırakıyorum

Ahh evett heyecandan duramıyordum öncekinde hep regl öncesi test yapıyordum hepsi negatif çıkıyordu gecikmenin 5.günü kan verdim negatif çıktı aşırı moralim bozulmuştu ta ki gecikmenin 11.gününde pozitifi görene kadar ama nasip değilmiş.. çok acele etmeyeceğim bende gecikmeden bir hafta sonra kan vereceğim inşallah dayanabilirsem

Canım bazen yavaş yavaş yükselir bazen birden doruk olur benim bu ay öyle oldu iki gün sürdü doruk bugün çatladı. Yarın birden doruk görebilirsin yani laboquick iyi marka ben de elimdekiler bitince ondan alcam ya da femometerin testlerinden alcam

Kızlar bugunkü test pik oldu gibi çarşamba ilişki oldu bugun de olur diye tahmin ediyorum yarın mı çatlar ve çatladığında da ilişki şart dimi
24/36 saat içinde çatlar canım sen teste ve ilişkiye devam çatlama görene kadar döllenme şansı devam ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…