2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Bu konuda bilginiz var mi

Kızlar dün yumurtam 22 mm idi ve gece çatlatma iğnesi yaptım ama bu sabah yumurtlama akıntım oldu acaba erken çatlamış olabilir mi yani muhakkak 36 saat sonra mı çatlama olur yarın aşılamam var
Erken catlasa bile sonucta iceride 24 saat duruyor yumurta dollenmeye hazir halde. Ertesi gun asilamaniz olduysa bence cok problem olmaz gibi

Eldorin Eldorin benim testim negatif bugün yarın regl olucam. 2 yıl oldu artık vermiyorsa Rabbim gerçekten bir bildiği vardır detip köşeme çekilmeye karar verdim. Çok yoruldum. Beni listeden silebilirsin ❤️ tüm sorularıma cevap veren, burada birbirine destek olan herkese de ayrıca teşekkür ederim ☀️
İyide regl günün daha gelmediki senin canım, 5 i miydi regl

Eldorin Eldorin benim testim negatif bugün yarın regl olucam. 2 yıl oldu artık vermiyorsa Rabbim gerçekten bir bildiği vardır detip köşeme çekilmeye karar verdim. Çok yoruldum. Beni listeden silebilirsin ❤️ tüm sorularıma cevap veren, burada birbirine destek olan herkese de ayrıca teşekkür ederim ☀️
Canım 2 yıl… yorulmamak hiç mümkün değil. Bir mola vermek, bir nefes almak, biraz akışına bırakmak çok iyi gelir. Kendini hazır hissettiğinde yeniden bir gözden geçirirsin durumu kuzum ♥️

Kızalr ovü testi yaptımda smdı dunden bi tık koyu ama pik değil dimi yarına pik olur heralde
İki gundur değerlendirmiyoruz sperm kalitesi açısından heralde bugün itibari ile değerlendirme başlaması lazım dmi

Eklentiler

• IMG_4216.jpeg
    IMG_4216.jpeg
    65 KB · Görüntüleme: 24
Ben elendim kızlar. Regl oldum bugün baya da kırmızı kırmızı gelmiş hemen
Üzülme canım, yeni ay yeni umutlar🩷 Doktorum bana gün aşırı demişti, olmadı bendede. Bu ay yumurtlama dönemi hergün değerlendirmeyi düşünüyorum. Birde böyle deneyelim🥰

Kızalr ovü testi yaptımda smdı dunden bi tık koyu ama pik değil dimi yarına pik olur heralde
İki gundur değerlendirmiyoruz sperm kalitesi açısından heralde bugün itibari ile değerlendirme başlaması lazım dmi
Değerlendirmeye başlayın evet yarına pik olabilir ❤️

X