- 6 Mayıs 2024
- 356
- 168
İlişki esnasında mı oluyorBenim her yumurtlama öncesi ve sonrası oluyor doktora söyledim normal dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlişki esnasında mı oluyorBenim her yumurtlama öncesi ve sonrası oluyor doktora söyledim normal dedi
İlişki esnasında da oluyor normal zamanda da oluyor canım hep oluyordu benim yumurtalama dönemiİlişki esnasında mı oluyor
Evet canım iyiyim zaten şu an en azından regl daha fazla gecikmedi. Sağ ol desteğin içinİnşallh diğer aya hamiş olursun canım dua edicem üzülme rabbim vericeği zamanı biliyor biz ne yapsak boş canım
Yaa anladım teşekkür ederim acaba hamileliğe sıkıntı olur mu ağrılı ilişkiİlişki esnasında da oluyor normal zamanda da oluyor canım hep oluyordu benim yumurtalama dönemi
Evet öyle gerçekten. Regl gecikmesi çok can sıkıcı en azından yeni döngüye başladım diye düşünüyorumne olduğu belli oldu en azından ben bekliyorum hala
tabi ki öyle. hiç takma kafana öyle devam etEvet öyle gerçekten. Regl gecikmesi çok can sıkıcı en azından yeni döngüye başladım diye düşünüyorum
Evet acelesi yok tabi hayırlısı ne zamansa o zaman olsuntabi ki öyle. hiç takma kafana öyle devam et
bi gün olacak nasılsa
Şuan hamileyim daha yeni öğrendim bi sıkıntı olmadı benceYaa anladım teşekkür ederim acaba hamileliğe sıkıntı olur mu ağrılı ilişki
Ne demek canım güzel haberlerini de duyarız inşallahEvet canım iyiyim zaten şu an en azından regl daha fazla gecikmedi. Sağ ol desteğin için
Yaaa çok tebrik ederim hayırla sağlıkla kucağınıza alın inşallahŞuan hamileyim daha yeni öğrendim bi sıkıntı olmadı bence
İnşallh teşekkür ederim darısı sizin başınıza inşallahYaaa çok tebrik ederim hayırla sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Erken catlasa bile sonucta iceride 24 saat duruyor yumurta dollenmeye hazir halde. Ertesi gun asilamaniz olduysa bence cok problem olmaz gibiBu konuda bilginiz var mi
Kızlar dün yumurtam 22 mm idi ve gece çatlatma iğnesi yaptım ama bu sabah yumurtlama akıntım oldu acaba erken çatlamış olabilir mi yani muhakkak 36 saat sonra mı çatlama olur yarın aşılamam var
İnşallah ya teşekkürlerErken catlasa bile sonucta iceride 24 saat duruyor yumurta dollenmeye hazir halde. Ertesi gun asilamaniz olduysa bence cok problem olmaz gibi
İyide regl günün daha gelmediki senin canım, 5 i miydi reglEldorin benim testim negatif bugün yarın regl olucam. 2 yıl oldu artık vermiyorsa Rabbim gerçekten bir bildiği vardır detip köşeme çekilmeye karar verdim. Çok yoruldum. Beni listeden silebilirsin tüm sorularıma cevap veren, burada birbirine destek olan herkese de ayrıca teşekkür ederim
Canım 2 yıl… yorulmamak hiç mümkün değil. Bir mola vermek, bir nefes almak, biraz akışına bırakmak çok iyi gelir. Kendini hazır hissettiğinde yeniden bir gözden geçirirsin durumu kuzumEldorin benim testim negatif bugün yarın regl olucam. 2 yıl oldu artık vermiyorsa Rabbim gerçekten bir bildiği vardır detip köşeme çekilmeye karar verdim. Çok yoruldum. Beni listeden silebilirsin tüm sorularıma cevap veren, burada birbirine destek olan herkese de ayrıca teşekkür ederim
Üzülme canım, yeni ay yeni umutlar Doktorum bana gün aşırı demişti, olmadı bendede. Bu ay yumurtlama dönemi hergün değerlendirmeyi düşünüyorum. Birde böyle deneyelimBen elendim kızlar. Regl oldum bugün baya da kırmızı kırmızı gelmiş hemen
Değerlendirmeye başlayın evet yarına pik olabilirKızalr ovü testi yaptımda smdı dunden bi tık koyu ama pik değil dimi yarına pik olur heralde
İki gundur değerlendirmiyoruz sperm kalitesi açısından heralde bugün itibari ile değerlendirme başlaması lazım dmi