2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

doktora gittin mi hiç bu sebeple ben ilk gittiğimde rahim filmi kan tesi ve spermiyogram istedi bu üçünü yaptırdıktan sonra yumurta takibine başladık canım
Ben hormon texti vs gittim sperm testi de verildi ama bana 28 yaşındasın 1.5 yıl olsun normal yolla denemede falan diyorlar hep

Bu konuda bilginiz var mi
Doktor oyle dediyse vardir bir dusuncesi bence ya. Icinizi ferah tutun
Kızlar dün yumurtam 22 mm idi ve gece çatlatma iğnesi yaptım ama bu sabah yumurtlama akıntım oldu acaba erken çatlamış olabilir mi yani muhakkak 36 saat sonra mı çatlama olur yarın aşılamam var

Hanımlar merhaba bende yumurtlama döneminde ilişki sırasında ağrı yanma oluyor sonrasında da kasıkta oluyor ama bu sadece yumurtlama döneminde oluyor onun harici olmuyor bu normal mi acaba

Her zaman olsa kist enfeksiyon vs derim ama sadece 5 6 gün oluyor
Hanımlar merhaba bende yumurtlama döneminde ilişki sırasında ağrı yanma oluyor sonrasında da kasıkta oluyor ama bu sadece yumurtlama döneminde oluyor onun harici olmuyor bu normal mi acaba

Benim her yumurtlama öncesi ve sonrası oluyor doktora söyledim normal dedi

X