Regl oldum bugünKIzzzz 2.sinde çok ince çizgi gördüm
geç döllenme miymiş acaba :) ay hadi inşallah
ilk idrarınla yapsaydın keşke
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Regl oldum bugünKIzzzz 2.sinde çok ince çizgi gördüm
geç döllenme miymiş acaba :) ay hadi inşallah
ilk idrarınla yapsaydın keşke
Regl oldum canımYaptın mı bir daha test canım
martta oldumAnladım canım kaç ay önce oldun
Doktor oyle dediyse vardir bir dusuncesi bence ya. Icinizi ferah tutunB
Benim de diğer aylar hep iki yumurtam oluştu ama bu sefer tek yumurta vardı doktora da söyledim ama yeter dedi aşılama için
Ben hormon texti vs gittim sperm testi de verildi ama bana 28 yaşındasın 1.5 yıl olsun normal yolla denemede falan diyorlar hepdoktora gittin mi hiç bu sebeple ben ilk gittiğimde rahim filmi kan tesi ve spermiyogram istedi bu üçünü yaptırdıktan sonra yumurta takibine başladık canım
Ne kadar korundunuz bende kürtaj oldum ama bir adet olduktan sonra bıraktım korunmayı acelemi ettim acabamartta oldum
Kızlar dün yumurtam 22 mm idi ve gece çatlatma iğnesi yaptım ama bu sabah yumurtlama akıntım oldu acaba erken çatlamış olabilir mi yani muhakkak 36 saat sonra mı çatlama olur yarın aşılamam varDoktor oyle dediyse vardir bir dusuncesi bence ya. Icinizi ferah tutun
Aynen öyle canım ama benim ağrım niye böyle aşırı anlamadımBende de durum aynı gelse de önümüze baksak artık
Vardır inşallah canımEvet de dün yaptım negatifti 10 gün geçsin bir tane testim var çünkü
Burda olmaz yasak yersin canım yerleşme olabilir 3 gün sonra test yap bakalım çıkar yerleşmeyse eğerTahminen 6 ya da 7. Gün bugün canım. Ayıp olmasa fotosunu koyacam
İnşallh diğer aya hamiş olursun canım dua edicem üzülme rabbim vericeği zamanı biliyor biz ne yapsak boş canımRegl oldum canım
Bugü yapsam çıkar mı içecek içtimVardır inşallah canım
ne kadar oldu deneyeliBen hormon texti vs gittim sperm testi de verildi ama bana 28 yaşındasın 1.5 yıl olsun normal yolla denemede falan diyorlar hep
Yerleşme kanamasından 3 gün sonra çıkıyor diye biliyorum benimde öyle oldu 3 gün sonra idrara geçiyorBugü yapsam çıkar mı içecek içtim
Yaptım bekliyorumYerleşme kanamasından 3 gün sonra çıkıyor diye biliyorum benimde öyle oldu 3 gün sonra idrara geçiyor
Hadi inşallahYaptım bekliyorum
Hanımlar merhaba bende yumurtlama döneminde ilişki sırasında ağrı yanma oluyor sonrasında da kasıkta oluyor ama bu sadece yumurtlama döneminde oluyor onun harici olmuyor bu normal mi acaba
Benim her yumurtlama öncesi ve sonrası oluyor doktora söyledim normal dediHanımlar merhaba bende yumurtlama döneminde ilişki sırasında ağrı yanma oluyor sonrasında da kasıkta oluyor ama bu sadece yumurtlama döneminde oluyor onun harici olmuyor bu normal mi acaba
ne olduğu belli oldu en azından ben bekliyorum halaRegl oldum bugün