2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Başınız sağ olsun öncelikle. Yumurtalarınız da çok güzel gelişmiş, umarım hayırlı haberleri alırsınız bu ay.
Allah korusun kız klavye yanlış yazmış18 yaşımda oldu yazacaktım öldü yazmışım 🤦‍♀️ evet yumurtalarım baya iyi oldu doktorum yumurtaların kaliteli olduğunu düşünüyorum dedi biraz öncede troid testi sonucum geldi düşmüş şükürler olsun 🙏 bu ay inş güzel haber alırım 29 Kasım'da vurdum iğneyi testi ne zaman yapmalıyım regl gecikince mi

Bunu bende merak ediyorum seffaf uzayan akıntım geldi benımde 21 22 Kasım'da 2 gün sürdü o günü hep çatlama biliyorum dogrusu nedir bilen varmı benimki hangi gün çatladı acaba
Şeffaf koyu, uzayan akıntı çatlamadan sonra oluyor diye biliyorum

Allah korusun kız klavye yanlış yazmış18 yaşımda oldu yazacaktım öldü yazmışım 🤦‍♀️ evet yumurtalarım baya iyi oldu doktorum yumurtaların kaliteli olduğunu düşünüyorum dedi biraz öncede troid testi sonucum geldi düşmüş şükürler olsun 🙏 bu ay inş güzel haber alırım 29 Kasım'da vurdum iğneyi testi ne zaman yapmalıyım regl gecikince mi
Ay çok şükür o kadar üzülmüştüm ki bir şey de diyemedim çok şükür klavye hatasıymış :) 14 Aralık gibi yapabilirsin iğnenin etkisi bitmiş olur o zamana kadar kesin olarak, bak sonuç da iyi gelmiş oh mis

Yaa öylemi ben ogünler diye hep bliyorum ve ağrı yasıyorum çatlama oluyor sanıyorum ben buayda olmazsam en iyiyisi yumurtlama testi alayım ben merak ettim
Yumurtlama ağrısı yumurtlamadan 2 gün önce veya sonraya kadar hissedilebiliyormuş. Ben de her yurtlamada ağrı hissederim denk geliyor mu yumurtalamaya diye test yaptım geçen ay ama piki ya çok sıvı alımından yada hızlı pik dolayısıyla kaçırdım. Günde iki kere yapmıştım ama bazı insanların piki 4 saat sürüyormuş ve lh hormonu da bazı insanlarda daha düşük olabiliyormuş

kızlar her düşük yaşayan sonrasında testler yaptırdı mı bizim kalp atışı durmuştu 8.-9. haftada
sonraki gebelikler için önlem aldınız mı yada kendiliğinden sağlıklı gebelikleriniz oldu mu ?

kızlar her düşük yaşayan sonrasında testler yaptırdı mı bizim kalp atışı durmuştu 8.-9. haftada
sonraki gebelikler için önlem aldınız mı yada kendiliğinden sağlıklı gebelikleriniz oldu mu ?
3 Düşükten sonra yapılıyor diye biliyorum. doğal düşüklerde korunmaya gerek olmuyormuş. kürtaj da 3 ay diyorlar ama son araştırmalarda 3 ay korunun diye bir şey yok diyorlar

X