2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

3 Düşükten sonra yapılıyor diye biliyorum. doğal düşüklerde korunmaya gerek olmuyormuş. kürtaj da 3 ay diyorlar ama son araştırmalarda 3 ay korunun diye bir şey yok diyorlar
ben 2 doktora sordum
biri hiç korunmana gerek yok demişti
diğeri 3 ay
zaten marttan beri kaç 3 ay geçti ...

Kızlar dün yumurtam 22 mm idi ve gece çatlatma iğnesi yaptım ama bu sabah yumurtlama akıntım oldu acaba erken çatlamış olabilir mi yani muhakkak 36 saat sonra mı çatlama olur yarın aşılamam var

kızlar her düşük yaşayan sonrasında testler yaptırdı mı bizim kalp atışı durmuştu 8.-9. haftada
sonraki gebelikler için önlem aldınız mı yada kendiliğinden sağlıklı gebelikleriniz oldu mu ?
Ben de yedi haftalıkken düzensiz beta artışından dolayı düşük yaptım doktorum üç ay dinlensin rahmin dedi eylülde korunmayı bıraktık ama test falan hiç bişey yapmadık doktorum da istersen düşen parçaları patolojiye yollarız ama gerek yok dedi umarım bundan sonra sağlıklı hamilelikler yaşarız

Ben de yedi haftalıkken düzensiz beta artışından dolayı düşük yaptım doktorum üç ay dinlensin rahmin dedi eylülde korunmayı bıraktık ama test falan hiç bişey yapmadık doktorum da istersen düşen parçaları patolojiye yollarız ama gerek yok dedi umarım bundan sonra sağlıklı hamilelikler yaşarız
benim patolojiden hiçbir şey çıkmadı

kızlar her düşük yaşayan sonrasında testler yaptırdı mı bizim kalp atışı durmuştu 8.-9. haftada
sonraki gebelikler için önlem aldınız mı yada kendiliğinden sağlıklı gebelikleriniz oldu mu ?
Benim de ilk bebegim 9 haftalıkken kalbi durdu araştırdık ama sebep bulunamadı sonra 1yıl sonra oğluma hamile kaldım sağlıkla doğdu Şükür şimdi 7 yaşında

X