- 20 Ağustos 2022
- 4.447
- 3.650
Yumurtlamadan sonra kaçıncı gün canım ? Yerleşme olabilir mi acabaSabahtan beri bende de böyle. Günlük ped koydum düşün. Ayrıca enfeksiyonum yok ve rengi neredeyse açık kahve gibi gelmiş suyla karşılık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yumurtlamadan sonra kaçıncı gün canım ? Yerleşme olabilir mi acabaSabahtan beri bende de böyle. Günlük ped koydum düşün. Ayrıca enfeksiyonum yok ve rengi neredeyse açık kahve gibi gelmiş suyla karşılık
ben 2 doktora sordum3 Düşükten sonra yapılıyor diye biliyorum. doğal düşüklerde korunmaya gerek olmuyormuş. kürtaj da 3 ay diyorlar ama son araştırmalarda 3 ay korunun diye bir şey yok diyorlar
Anladım canım umarım kacırmamışımdırçatlamadan sonra
kişiden kişiye değişiyor. kimi düşükten sonra hemen hamile kalıyor, kimi 1 yıl sonra 2 yıl sonraben 2 doktora sordum
biri hiç korunmana gerek yok demişti
diğeri 3 ay
zaten marttan beri kaç 3 ay geçti ...
Aynen bende hiç korunmadan kürtajdan 1 yıl sonra kalmıştım ablamda kürtajdan 6ay sonra kalmıştıkişiden kişiye değişiyor. kimi düşükten sonra hemen hamile kalıyor, kimi 1 yıl sonra 2 yıl sonra
Evet de dün yaptım negatifti 10 gün geçsin bir tane testim var çünküBugün test yapsaydın 3 gün olmuyor mu canım bugün
Ben de yedi haftalıkken düzensiz beta artışından dolayı düşük yaptım doktorum üç ay dinlensin rahmin dedi eylülde korunmayı bıraktık ama test falan hiç bişey yapmadık doktorum da istersen düşen parçaları patolojiye yollarız ama gerek yok dedi umarım bundan sonra sağlıklı hamilelikler yaşarızkızlar her düşük yaşayan sonrasında testler yaptırdı mı bizim kalp atışı durmuştu 8.-9. haftada
sonraki gebelikler için önlem aldınız mı yada kendiliğinden sağlıklı gebelikleriniz oldu mu ?
Tahminen 6 ya da 7. Gün bugün canım. Ayıp olmasa fotosunu koyacamYumurtlamadan sonra kaçıncı gün canım ? Yerleşme olabilir mi acaba
benim patolojiden hiçbir şey çıkmadıBen de yedi haftalıkken düzensiz beta artışından dolayı düşük yaptım doktorum üç ay dinlensin rahmin dedi eylülde korunmayı bıraktık ama test falan hiç bişey yapmadık doktorum da istersen düşen parçaları patolojiye yollarız ama gerek yok dedi umarım bundan sonra sağlıklı hamilelikler yaşarız
Benim de ilk bebegim 9 haftalıkken kalbi durdu araştırdık ama sebep bulunamadı sonra 1yıl sonra oğluma hamile kaldım sağlıkla doğdu Şükür şimdi 7 yaşındakızlar her düşük yaşayan sonrasında testler yaptırdı mı bizim kalp atışı durmuştu 8.-9. haftada
sonraki gebelikler için önlem aldınız mı yada kendiliğinden sağlıklı gebelikleriniz oldu mu ?
Merhaba aşılama olmuşsunuz acaba kaç yumurta oluşmuştuEldorin sat 16 kasim bat 14 aralik, 29 kasimda asilama oldum. Beni de ekler misiniz?
İyi bişey ben doktorum gerek yok dedi diye yollamadım zaten nasıl olurdu bilmiyorum parçalar aynı gün düşmedi kibenim patolojiden hiçbir şey çıkmadı
ben kürtaj oldumİyi bişey ben doktorum gerek yok dedi diye yollamadım zaten nasıl olurdu bilmiyorum parçalar aynı gün düşmedi ki
Aynı şekilde canım.bende regli oldum bugün.kimyasal geçirdim diye düşünüyorum ben.neyse hayırlısı böyleymiş diyelim.Ben elendim kızlar. Regl oldum bugün baya da kırmızı kırmızı gelmiş hemen
Anladım canım kaç ay önce oldunben kürtaj oldum
Merhaba 2 yumurta vardiMerhaba aşılama olmuşsunuz acaba kaç yumurta oluşmuştu
Olabilir canım testlerin bariz pozitifti. Kan vermeden bilemeyiz tabi ama öğrenmeyince daha iyi zatenAynı şekilde canım.bende regli oldum bugün.kimyasal geçirdim diye düşünüyorum ben.neyse hayırlısı böyleymiş diyelim.
Benim de diğer aylar hep iki yumurtam oluştu ama bu sefer tek yumurta vardı doktora da söyledim ama yeter dedi aşılama içinMerhaba 2 yumurta vardi