bugün 20. gün devam edeceğim teste ama 22 de olsa 22+14 =36. gün hayatımda hiç o kadar geç regl olmadımTeste devam ettiniz mi? 20-21 de daha koyu olabilir gibi geldi bana. Tam eşit koyulukta olabilirdi. 22-23te de silikleşirdi.
Bence bi devam edin bakalım koyulaşacak mı çatlayacak mı, dediğiniz gibi geç yumurtlama da olabilir ya da en pik hali budur. Ama 16-17de olmadığı kesin gibi gözüküyor bilemedim ben de.bugün 20. gün devam edeceğim teste ama 22 de olsa 22+14 =36. gün hayatımda hiç o kadar geç regl olmadım
Hayırlı olsun canım kan verdin mii allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinGünaydınnn :) kaset test yaptım çift çizgiyi gördüm
Kaset test için belki erken olabilir erken test yapabiliyorsan daha iyi olurBenim bata 3 kaldı. Laboquick kaset test hep negatif çıkıyor. Ayrıca ara sıra gelen regl sancılarım var
Ay onu bende yapıyorum ya ahaha favladım hatta bikaç model. otomatik sallanır park beşik falan da bakıyorum hatta ahahhaahGÜNAYDIINN ay yok mu şöyle çift çizgili gebelik testi içimiz açılsın
ya ben manyak gibi kendime bebek arabası bakmaya başladım ahhshs bu ay garanti gebe kalacakmışım gibi
delirdim
AYY inşallah bu ay pozitif haber alırız da sağlıkla ilerler biz de hepsini alırıızzzHayırlı olsun canım kan verdin mii allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Kaset test için belki erken olabilir erken test yapabiliyorsan daha iyi olur
Ay onu bende yapıyorum ya ahaha favladım hatta bikaç model. otomatik sallanır park beşik falan da bakıyorum hatta ahahhaah
Henüz kan vermedim yarın veririm herhalde :) hayırlısıyla güzel haberler alırız hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alırızHayırlı olsun canım kan verdin mii allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Kaset test için belki erken olabilir erken test yapabiliyorsan daha iyi olur
Ay onu bende yapıyorum ya ahaha favladım hatta bikaç model. otomatik sallanır park beşik falan da bakıyorum hatta ahahhaah
Göğüs ağrısı kasık ağrısı çekiyorum, adet olmadım daha, normal test yaptım çıkmadı, erken gebelik yapayım mı birazdanGünaydın hepinizeee ,
Kızlar ne durumdasınız batlarınız şu sıralarmış :)
Azimliiii
ozgeanne
@bernailker
@melis7171
@hello06
@kizilsaclikiz1313
asiliris
Bende dayanamayıp aynı testle yaptım bata 4 gün maalesef negatifBenim bata 3 kaldı. Laboquick kaset test hep negatif çıkıyor. Ayrıca ara sıra gelen regl sancılarım var
Yap benceGöğüs ağrısı kasık ağrısı çekiyorum, adet olmadım daha, normal test yaptım çıkmadı, erken gebelik yapayım mı birazdan
Erken yapıyoruzdur belki. Sizin belirtileriniz var mı?Bende dayanamayıp aynı testle yaptım bata 4 gün maalesef negatif
Evet olabilir . Bel ağrım var sadece oda belirti oluyor mu bilmiyorumErken yapıyoruzdur belki. Sizin belirtileriniz var mı?
Çok geçmiş olsun. Benim 9. haftada kalbi durdu. 2 ay oldu. Kromozom testimiz temiz çıktı ama pıhtı testini üç farklı doktora gittim üçü de evham yapma, şu an önermiyoruz. Bir düşük daha olursa yap dediler. Yaşadığım yerde de yapılmıyor il dışına çıkmam lazım. Yaşım da genç daha o yüzden ben de çok kaygılı düşünmek istemiyorum bir yandan da yanlış mı yapıyorum acaba testi yaptırsam mı diye de düşünüyorum...Benim kürtaj olalı 2 ay oldu ama ben kromozom ve pıhtılaşma testi verdim onların sonuçlarını bekliyorumtakviye vs almaya başladım sadece. Ben ilk adetimde doktora gittim hormon testi verdim ve muayene etti iyi gözüküyor psikolojik olarak hazır hissedince deneyebilirsin dedi. Benim düşük 6 haftalıktı ama küçüktü. Sizin kaç haftalıktı ve ne kadar oldu?
Bel ağrısı var. Kasık ağrısı vardı ondan azaldı. Regl sancısı hissettirip kayboluyor aralıksız değil. Ama umudum yok maalesefEvet olabilir . Bel ağrım var sadece oda belirti oluyor mu bilmiyorumsizin regl gibi sancı var galiba
Ben de 26 yaşındayım ilk gebeliğimdiÇok geçmiş olsun. Benim 9. haftada kalbi durdu. 2 ay oldu. Kromozom testimiz temiz çıktı ama pıhtı testini üç farklı doktora gittim üçü de evham yapma, şu an önermiyoruz. Bir düşük daha olursa yap dediler. Yaşadığım yerde de yapılmıyor il dışına çıkmam lazım. Yaşım da genç daha o yüzden ben de çok kaygılı düşünmek istemiyorum bir yandan da yanlış mı yapıyorum acaba testi yaptırsam mı diye de düşünüyorum...
İnşallah temiz sonuçlar alırsınızBen de 26 yaşındayım ilk gebeliğimdibana da aslında 2.düşükte yap dediler ama ben yaptırmak istedim açıkçası başka bi sorunumuz gözükmüyor çok şükür temiz çıkarsa yeniden denicem. İnşallah hayırlı sonuçlar alırız sizin kromozom sonucu ne zaman çıktı benim 1 ay oldu çıkmadı
Bence yap canım 2-3 sat tutup daGöğüs ağrısı kasık ağrısı çekiyorum, adet olmadım daha, normal test yaptım çıkmadı, erken gebelik yapayım mı birazdan
Henüz olmadık umudumuzu kaybetmeyelim o yüzdenBel ağrısı var. Kasık ağrısı vardı ondan azaldı. Regl sancısı hissettirip kayboluyor aralıksız değil. Ama umudum yok maalesef
Benimde 8-9 haftalıkken kalp atışı durdu ilk gebelikti , banada 3-4 doktor yaptırma dediler ve yaptırmadım umarım pişman olmam , yapmadılarda zaten ..Çok geçmiş olsun. Benim 9. haftada kalbi durdu. 2 ay oldu. Kromozom testimiz temiz çıktı ama pıhtı testini üç farklı doktora gittim üçü de evham yapma, şu an önermiyoruz. Bir düşük daha olursa yap dediler. Yaşadığım yerde de yapılmıyor il dışına çıkmam lazım. Yaşım da genç daha o yüzden ben de çok kaygılı düşünmek istemiyorum bir yandan da yanlış mı yapıyorum acaba testi yaptırsam mı diye de düşünüyorum...
İnşallah aynı süreci tekrar yaşamak zorunda kalmayız. Bir yandan endişelenmiyor değilim ama umarım bir sıkıntı yaşamayız. Siz ne kadar beklediniz tekrar denemek için?Benimde 8-9 haftalıkken kalp atışı durdu ilk gebelikti , banada 3-4 doktor yaptırma dediler ve yaptırmadım umarım pişman olmam , yapmadılarda zaten ..
ben 2-3 ay bekledim kürtajdan sonra denemeye başladım , arada deneyemediğimiz aylar oldu tabiİnşallah aynı süreci tekrar yaşamak zorunda kalmayız. Bir yandan endişelenmiyor değilim ama umarım bir sıkıntı yaşamayız. Siz ne kadar beklediniz tekrar denemek için?
Bu ay müjdeli haberler alırız inşallahben 2-3 ay bekledim kürtajdan sonra denemeye başladım , arada deneyemediğimiz aylar oldu tabi
martta kürtaj oldum