2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Bence bi devam edin bakalım koyulaşacak mı çatlayacak mı, dediğiniz gibi geç yumurtlama da olabilir ya da en pik hali budur. Ama 16-17de olmadığı kesin gibi gözüküyor bilemedim ben de.
bi kaç gün daha yapacağım hala regl olacak gibi ağrılarımda var bu işten hiçbir şey anlamadım belkide çok erken yumurtladım

Benim pik 3 Kasım olarak göründü, adet düzensizliği var, sizce tutmuşsa dâhi biraz zaman geçmesi gerekiyor mu testte görünmesi için, erken testi negatif gördüm çok üzüldüm yaa
Canım pik 3 kasımsa zaten 10-12 gün geçmeden belli olmaz kiii ://

Benim pik 3 Kasım olarak göründü, adet düzensizliği var, sizce tutmuşsa dâhi biraz zaman geçmesi gerekiyor mu testte görünmesi için, erken testi negatif gördüm çok üzüldüm yaa
Canım pik 3 kasım ise zaten 17sinde adet olman lazım en erken. O yüzden adetin gecikmiş sayılmıyor şu an. En erken 14ü gibi test yaparsan çıkar. 17sinden sonra adet olmazsan da adetin gecikmis sayılır

Canım 18 19 pik devam ediyor yumurtlama için hormonlar yukselmis demek o. Ama çatlama için siliklesmesi gerekir ne zaman siliklesti?

Canım pik 3 kasım ise zaten 17sinde adet olman lazım en erken. O yüzden adetin gecikmiş sayılmıyor şu an. En erken 14ü gibi test yaparsan çıkar. 17sinden sonra adet olmazsan da adetin gecikmis sayılır
Aaaa öyle mi oluyor ki gerçekten hiç böyle düşünemedim, o yüzden mi adetlerim düzensiz ki

Aaaa öyle mi oluyor ki gerçekten hiç böyle düşünemedim, o yüzden mi adetlerim düzensiz ki
Evet canim adet yumurtlamaya göre geliyor. Yumurtlamanin üzerine 12/16 gün sonra adet geliyor o da herkesin farklı ama kişinin aynı oliyir genelde belki bir gün oynar

Bilmiyorum ama benim genelde adetten 5 gün önce görünmüyor ama 4 gün öncesi testte çıkyor

Yaaa ondsn dolayı mı çıkmadı ki acaba, adet gecikmesi yaşıyorum şuan 2 gündür, biraz daha bekleyip ayın 10 unda normal test yapsam nasıl olur sence
Canım ayın 13 ünden önce belli olmaz hele kaset testle hiç belli olmaz. Yumurtlamanın üzerinden genelde 14 gün geçince regl olursun yani senin BAT muhtemelen 17-18 gibi olacak.

Selam kızlar awox marka test kullanan var mı bata 3 gün kaldı gölgeösi bir cizgi var güvenilir bi test mi

Merhaba benimde cuma günü adet günüm görünüyor 7 aydır deniyoruzz benden kaynakli herhangi bir sorun görünmüyor ama geçen ay kontrole gitmistim sabah test yaptim yine negatif geç döllenmedir inşallah pozitife döner

Az önce yazmışsınız ya adetin gelmesine yakın 16 12 gün öncesidir yumurtlama diye acaba o yuzden mi olmadi kac aydir eşimde açikcası artik niye gün aşiri eskiden böyle bisey mi varmiş diyo yorgunum diyo o yüzden bilemedim napsam

Kızlar ya benim beklenen adet tarihim 29 ekimdi ama olmadım adetlerim normalde düzensiz çünkü üç ay duphaston kullandım o üç ay 29 günde bir oldum ilacı bıraktırdı doktorum şimdi 10 gün geçti ama test yaptım negatif kahverengi lekelenmelerim var kırmızıya döndü diyorum tam oda olmuyor tuvalete gittikçe sadece su gibi akiyo afedersiniz sizce neden olmuş olabilir ya yardım edebilecek olan var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…