bi kaç gün daha yapacağım hala regl olacak gibi ağrılarımda var bu işten hiçbir şey anlamadım belkide çok erken yumurtladımBence bi devam edin bakalım koyulaşacak mı çatlayacak mı, dediğiniz gibi geç yumurtlama da olabilir ya da en pik hali budur. Ama 16-17de olmadığı kesin gibi gözüküyor bilemedim ben de.
Benim pik 3 Kasım olarak göründü, adet düzensizliği var, sizce tutmuşsa dâhi biraz zaman geçmesi gerekiyor mu testte görünmesi için, erken testi negatif gördüm çok üzüldüm yaaYap bence
Canım pik 3 kasımsa zaten 10-12 gün geçmeden belli olmaz kiii ://Benim pik 3 Kasım olarak göründü, adet düzensizliği var, sizce tutmuşsa dâhi biraz zaman geçmesi gerekiyor mu testte görünmesi için, erken testi negatif gördüm çok üzüldüm yaa
Yaaa ondsn dolayı mı çıkmadı ki acaba, adet gecikmesi yaşıyorum şuan 2 gündür, biraz daha bekleyip ayın 10 unda normal test yapsam nasıl olur senceCanım pik 3 kasımsa zaten 10-12 gün geçmeden belli olmaz kiii ://
Canım pik 3 kasım ise zaten 17sinde adet olman lazım en erken. O yüzden adetin gecikmiş sayılmıyor şu an. En erken 14ü gibi test yaparsan çıkar. 17sinden sonra adet olmazsan da adetin gecikmis sayılırBenim pik 3 Kasım olarak göründü, adet düzensizliği var, sizce tutmuşsa dâhi biraz zaman geçmesi gerekiyor mu testte görünmesi için, erken testi negatif gördüm çok üzüldüm yaa
Aaaa öyle mi oluyor ki gerçekten hiç böyle düşünemedim, o yüzden mi adetlerim düzensiz kiCanım pik 3 kasım ise zaten 17sinde adet olman lazım en erken. O yüzden adetin gecikmiş sayılmıyor şu an. En erken 14ü gibi test yaparsan çıkar. 17sinden sonra adet olmazsan da adetin gecikmis sayılır
Evet canim adet yumurtlamaya göre geliyor. Yumurtlamanin üzerine 12/16 gün sonra adet geliyor o da herkesin farklı ama kişinin aynı oliyir genelde belki bir gün oynarAaaa öyle mi oluyor ki gerçekten hiç böyle düşünemedim, o yüzden mi adetlerim düzensiz ki
Bilmiyorum ama benim genelde adetten 5 gün önce görünmüyor ama 4 gün öncesi testte çıkyorBenim pik 3 Kasım olarak göründü, adet düzensizliği var, sizce tutmuşsa dâhi biraz zaman geçmesi gerekiyor mu testte görünmesi için, erken testi negatif gördüm çok üzüldüm yaa
Canım ayın 13 ünden önce belli olmaz hele kaset testle hiç belli olmaz. Yumurtlamanın üzerinden genelde 14 gün geçince regl olursun yani senin BAT muhtemelen 17-18 gibi olacak.Yaaa ondsn dolayı mı çıkmadı ki acaba, adet gecikmesi yaşıyorum şuan 2 gündür, biraz daha bekleyip ayın 10 unda normal test yapsam nasıl olur sence
Tutmuşsa 15 kasım gibi görünür benceBenim pik 3 Kasım olarak göründü, adet düzensizliği var, sizce tutmuşsa dâhi biraz zaman geçmesi gerekiyor mu testte görünmesi için, erken testi negatif gördüm çok üzüldüm yaa
Çok açık renkli bir kanama, reglin ilk günü olur ya hani, açık pembe bayaCanım üç gün önce pik görmüşsün sen belki üstüne görüyorsundur bekle bakalım. Nasıl kanaman adet gibi mi lekelenme gibi mi