2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Benim bat 4 aralık görünüyor uygulamanın ilk hesapladığı yani daha çok var ama bence bat 4 aralıktan daha önce gibi çünkü yumurtlama dönemimde gelen akıntı daha erken geldi uygulamanın söylediğinden. Ben de o yüzden ne olur ne olmaz diye biraz daha erken başladım değerlendirmeye. Bu ay ilk denememiz olduğu için de direkt öyle ovulasyon testlerine girişmedim stres olurum diye biraz içimden gelen biraz uygulamaya göre ortaya karışık yaptım yani bu arada bende de akıntı yok, batma şeklindeki kasık ağrısı da bi tek dün oldu gece uyuyamadım pek. Şimdi uyandım bakalım bugün devam edecek mi henüz bilmiyorum. Ben 30 kasımda ilk erken gebelik testini yapmayı planladım 2 tane sipariş verdim kaldırdım bir köşeye gün geldiğinde yapacağım. Predictor early aldım.

Ya ben millete sora sora bir hal oldum nasıl kullandiniz ben beceremedim dün deneme yapayım dedim afedersiniz illa tam olarak içine girmesi gerekiyormu uzun kısmın ne zormuş ya
Hahaha ay çok değişik zaten bence aşkım jelin hepsi içine girsin ucunu yarısına kadar sok yavaş yavaş sık içinee

Bencede bu ay işler düzelecek gibi hissediyorum .

Sen nasılsın kız eşine söylemeden nasıl dayanıyorsun

Merhaba kızlar sizce ovulasyon testlerim nasıl gidiyor en son an alttaki dün yaptım döngünün 14. Günüydü dün

Eklentiler

• IMG_1445.jpeg
    229,8 KB · Görüntüleme: 1
Bencede bu ay işler düzelecek gibi hissediyorum .

Sen nasılsın kız eşine söylemeden nasıl dayanıyorsun
Bence de bu ay güzel eşin de magnezyum falan kullansın kalp o da güçlendirsin kendini

Bir tek ebeme söyledim

Eşim şehir dışında yüzyüze söylemek istiyorum inşallah önümüzdeki hafta gelecek o zaman kadar da kimyasal düşük vs bir şey olursa diye söylemek istemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…