- 9 Ağustos 2024
- 4
- 1
- 27
Ay vallaha çok zor beklemesi de hüsrana uğramamak için birkaç gün daha bekleyip yapacağımTest yapsan çıkar canım nasıl sabrediyorsun
Benim bu ay ikinci denemem olacak. Öyle belli bir sorun yok canım ama ilk gebeligimi 9 haftalıkken düşük ile kaybettim. Sonra oğlumu aldım kucağıma çok şükür. Oğlum 2 yaşındayken hamile kaldım yine. Onu da 12 haftalıkken kaybettim. Şimdi deniyoruz yine bakalım. İnşallah bu ay olur bakalımhepimiz sağlıkla sıhhatle gebe kalalım, doguralim, büyütelim inşallah
Olur bazen çok normal.kızlar size bir şey soracağım , arada böyle çok erkenden 5-7 gün kadar erkenden regl olduğunuz oluyor mu hiç
Canım nasıl sabrediyorsun yap bi test varsa kesin çıkarMerhaba
Benmde sat 5 Ekim
Bat 1 Kasım
Belirtilerim de var inşallah hamileyimdir şuan test yapmaya da korkuyorum negatif çıkar diye
Negatif canım 5 ve üstü pozitif sayılıyorKızlar idrarda Beta HCG 0.200 negatif mi
Ekledim canım umarım bu ay olurMerhaba benide alir misin SAT 30 ekim BAT 27kasım 3 aydir deniyoruz bu 4.ayım
Merhaba benide alir misin SAT 30 ekim BAT 27kasım 3 aydir deniyoruz bu 4.ayım
25 Ekim
19 Kasım
Merhaba benide alir misin SAT 30 ekim BAT 27kasım 3 aydir deniyoruz bu 4.ayım
Amin canım29 ekim 26 kasim
Hayırlı olsun tatlim inşallah herkes hamiş olarak girer yeni yila
Canikom çok sağolEldorin canım kaçırma diye seni etiketledim bu mesajlara
oğluşada geçmiş olsunbirde sen ovu testi attım demişsinde eklememişsin göremedm ben
Bu ay bende innovita aldm ama geçenki gibi degil control çizgisi bile hafif silik gıcık oldm bende nasıl anlıcaksam bende 30 tane almıştm
Hoşgeldin canım diğer gruptan devam etmek istersin diye bir şey demedim. Ekliyorum seni de29 ekim 26 kasim
Hayırlı olsun tatlim inşallah herkes hamiş olarak girer yeni yila
Hoşgeldin kız ben orayada bakıyorm burayadaAşk olsun böyle mi gelecektim buralara. Bir teklif falanda yok
Döngünün kaçıncı günü bugunku test em alttakimi?Canikom çok sağolya bir tane yok doğru düzgün test demek ki ben de 30 aldım bu 4. ayım galiba ilkinde bulusamadık, ikincisinde kaçırdım üçüncüde olmadı bakalım bunda ne olacak
Eklemeyi de unutmuşum şimdi ekleyeyimkoyulasiyor muuuuu, yoksa aynı miiii onu bile anlamakta zorlanıyorum ama pik olsa anlarım herhalde diyerek yatistiriyorum kendimi. 10una kadar yumurtlasam bari 10unda kaynanamgil geliyor zor olur
Ben geçen yıl haziranda miyom ameliyatı olmuştum. 6 ay bebek yasaktı. Aralık gibi doktora gidince denemeye başlayabilirsiniz demişti ama hiç hamilelikle ilgili bi değerime bakılmadı. Hatta ben bi takviye almalı mıyım diye sorunca folik asiti bile o şekilde önerdi. O yüzden aslında bişeler yapılması gerek ama ben talep etmezsem ve haberim de olmazsa bişelerim eksik kalıyor gibi hissediyorum. Zaten az önce adet oldum, moralim bozuldu. İki hafta içinde doktora gitmeyi planlıyorum.Canım ben geçen ay gitmiştim, amh ve hormon bakılacak bu ay, eşim sperm testi verecek ve muayenede küçük bir polip görüldü şimdi o gitmiş mi durumu ne diye bakılacak. Bunların sonucunda doktor bir şey önerecektir diye düşünüyorum.
34 yaşında olduğum için bi yıl deneyin olmazsa gelin, 35 olunca da 6 ay deneyin olmazsa gelin diyoruz demişti doktor. Ben 34 olduğum için bi yıl boş boş denedik. Artık doktora gidip ekstra ne yapılacaksa yapalım diycem. Burası olmasa dünyadan haberim olmayacak, yumurtlama testi, iğnesi, hormon testleri falan hep burdan şans eseri öğrendim. Ankara’da doktor önerisi olan varsa çok sevinirim.ay bu aynı ben işte, benim de 6 ay oluyo kızımda 3. ayda olmuştu, doktora gitmek için falan nekadar beklemek lazım acep