2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

kızlar size bir şey soracağım , arada böyle çok erkenden 5-7 gün kadar erkenden regl olduğunuz oluyor mu hiç
Olur bazen çok normal.

Merhaba benide alir misin SAT 30 ekim BAT 27kasım 3 aydir deniyoruz bu 4.ayım

25 Ekim
19 Kasım

Merhaba benide alir misin SAT 30 ekim BAT 27kasım 3 aydir deniyoruz bu 4.ayım
Eldorin canım kaçırma diye seni etiketledim bu mesajlara
oğluşada geçmiş olsun birde sen ovu testi attım demişsinde eklememişsin göremedm ben

Bu ay bende innovita aldm ama geçenki gibi degil control çizgisi bile hafif silik gıcık oldm bende nasıl anlıcaksam bende 30 tane almıştm

Aşk olsun böyle mi gelecektim buralara. Bir teklif falanda yok

Canikom çok sağol ya bir tane yok doğru düzgün test demek ki ben de 30 aldım bu 4. ayım galiba ilkinde bulusamadık, ikincisinde kaçırdım üçüncüde olmadı bakalım bunda ne olacak

Eklemeyi de unutmuşum şimdi ekleyeyim koyulasiyor muuuuu, yoksa aynı miiii onu bile anlamakta zorlanıyorum ama pik olsa anlarım herhalde diyerek yatistiriyorum kendimi. 10una kadar yumurtlasam bari 10unda kaynanamgil geliyor zor olur

Eklentiler

• IMG_20241105_113618.jpg
    95,3 KB · Görüntüleme: 2
Döngünün kaçıncı günü bugunku test em alttakimi?
Önceki aylarda hiç pik gördün mü bu testlerle?

Ben haziranda denemeye basladm dış gebelik oldu
Temmuz agustos ara verdm sonra basladm eylülde olmadı ekimdede yumurta kiste dönüşmüş vırt zırt bu aydan ümitliyim

Kizlar bu ay ilk defa bende ovulasyon testi yapacağım pik olayini biliyorum ama ilk idrarla mi günde iki kez yapmak yeterli mi neye dikkat etmem lazım kullanan arkadaslar bir kısa bilgi verseniz

Ben geçen yıl haziranda miyom ameliyatı olmuştum. 6 ay bebek yasaktı. Aralık gibi doktora gidince denemeye başlayabilirsiniz demişti ama hiç hamilelikle ilgili bi değerime bakılmadı. Hatta ben bi takviye almalı mıyım diye sorunca folik asiti bile o şekilde önerdi. O yüzden aslında bişeler yapılması gerek ama ben talep etmezsem ve haberim de olmazsa bişelerim eksik kalıyor gibi hissediyorum. Zaten az önce adet oldum, moralim bozuldu. İki hafta içinde doktora gitmeyi planlıyorum.

ay bu aynı ben işte, benim de 6 ay oluyo kızımda 3. ayda olmuştu, doktora gitmek için falan nekadar beklemek lazım acep
34 yaşında olduğum için bi yıl deneyin olmazsa gelin, 35 olunca da 6 ay deneyin olmazsa gelin diyoruz demişti doktor. Ben 34 olduğum için bi yıl boş boş denedik. Artık doktora gidip ekstra ne yapılacaksa yapalım diycem. Burası olmasa dünyadan haberim olmayacak, yumurtlama testi, iğnesi, hormon testleri falan hep burdan şans eseri öğrendim. Ankara’da doktor önerisi olan varsa çok sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…