2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Düşükten sonra ne kadar beklediniz acaba? Ben de kürtaj oldum da emin olamıyorum

Merhaba benim bu ay reglim 3-4 gün gecikti. 2 gündür de sulu kahverengi leke geliyor o da sadece peçeteye. Kaset test yapmıştım negatif çıktı. Şimdi bu durumda reglim söküyor mu yoksa üstüne görme vs gibi bir şey olma ihtimali var mı?

Bende cogu seyi burda arastirarak ogrendim. Doktoruma hormon testi yaptirdim esimde test yaptirdi hatta buraya attim ama kimse cevap vermedi sorun yok diyip duruyor doktorumuz tabi ki guveniyoruz ama hani normalden kastı nedir mesela benim iliskiye girerken son zamanlarda yanma oluyordu ve bana iltihabin yok diye diretti ve her gittigim muayenede sordum. Ovulasyon testini bile sacma buluyor doktorum matematik cocugu yapmayin diye :)))

Eldorin canım sen değerlendirmene devam et ama bence pik olmamış daha. Misafirlede bir şey olmaz hiiç stres yapma, kendini yormamaya çalış ki günün boş geçmesin. Benim bu ay pikten önce giderek koyulaştı 2.çizgi. Göreceli en pembe olanı pik e yakın sayıp gene değerlendirirsin

Merhaba, benim sat 1 ekim. Reglim düzensiz, adet bitiminden sonraki gün birliktelik yaşadık. Dün kahverengi çok küçük pıhtı gördüm henüz regl olmadım sizce hamile olma ihtimalim var mı?
Cevaplariniz icin simiden cok tesekkur ederim

bir şeyin eksik kalmıyor, elinden geleni yapıyorsun zaten böyle böyle öğreniyoruz hepsi şans artıran şeyler işte. insan istedi mi hemen olsun da istiyor evet ama yüz düşürmüyoruuzzz, kavuşcaz bebişlere

Döngünün kaçıncı günü bugunku test em alttakimi?
Önceki aylarda hiç pik gördün mü bu testlerle?
Canım dün 13. Günüydü. En alttaki test en son yaptığım geçen aylarda da gördüm ama işte tatmin edici değil yarısı pik yarısı değil gibi o yüzden hiç emin olamıyorum
Kizlar bu ay ilk defa bende ovulasyon testi yapacağım pik olayini biliyorum ama ilk idrarla mi günde iki kez yapmak yeterli mi neye dikkat etmem lazım kullanan arkadaslar bir kısa bilgi verseniz
Yok canım ilk idrarla yapılmaz. Gün içerisinde yapmak gerekiyor. Yapmadan iki saat önce sıvı alımını durdurup sonra yapıyorsun hayırlısı olsun ben genelde saat 11 gibi yaparım ya da öğleden sonra 3 gibi yaparım. Tek yapsan yeter
Yok kuzum pik değil zaten ben de biliyorum ama çizgiler hiç güven vermiyor benim birden pik yapar sonra birden düşer genelde. Bakalım bu ay gecikecek ama zaten belli oldu

Kngl999, evet yani yaşımız ilerliyor. Ben isterdim ki her testimizi tahlilimizi yapsın ondan sonra desin bi sıkıntı yok bir yıl deneyin. Eşim de check up yaptırmıştı mesela. Hiç bakılmadı sperm durumuna. Diyelim ki bi sıkıntı vardı, bir yılı boşuna geçirmiş mi olduk. Bu kafama takılıyor ama bu ay doktorlar artık ne gerekiyosa yaparlar diye umuyorum, nasılsa karşılarında artık bir yıldır çocuk deneyip de olmamış bi çift var.. hepimiz için hayırlısı olsun. Sağlıkla anne baba olalım en kısa sürede :)
94bassuk, teşekkür ederim desteğin için dün gece üzüldüm tabi baya ama bugün toparlıycam inşallah en doğru zamanda, sağlıkla kavuşuruz hepimiz. Buraya da sevincimizi yazmaya geliriz

Düşükten sonra ne kadar beklediniz acaba? Ben de kürtaj oldum da emin olamıyorum
Benim kürtaj olalı 2 ay oldu ama ben kromozom ve pıhtılaşma testi verdim onların sonuçlarını bekliyorum takviye vs almaya başladım sadece. Ben ilk adetimde doktora gittim hormon testi verdim ve muayene etti iyi gözüküyor psikolojik olarak hazır hissedince deneyebilirsin dedi. Benim düşük 6 haftalıktı ama küçüktü. Sizin kaç haftalıktı ve ne kadar oldu?

kızlar buradaki ovülasyon testi uzmanlarına sorum olacak
gerçekten ben yorumlayamıyorum siz bi bakıyorsunuz çat çat yorum helal olsun kız sizi :)
şimdi normalde 28-29-30 günlerde bir regl görüyorum
geçen ay 25 gün döngüm sürdü 26. gün regl oldum

bu döngüde ovülasyona geç başladım maalesef
ilk ovülasyonu döngünün 16. günü yaptım neyse zaten kaçırdım dedim ama bir kaç gün daha ovülasyon yaptım ama öncesini değerlendirmiştik
şimdi benim çizgiler sırasıyla 16. gün , 17. gün , 18. gün ve 19. gün gittikçe silikleşmesi gerekmiyor mu ?
ayrıca 18. gün ve 19. gün o şiddetli kasık ağrısını yaşadım hala da yaşıyorum

acaba geç yumurtlamış olabilir miyim ?
ama 18 +14 gün koyarsak 32 gün oluyor valla kafam çok karışık

bi testleri ekliyorum yorumlar mısınız ?

Kızlar selam.. ben de bu ay gebelik planlamaya başladım. İnş yeniyıla hamile girmek istiyorum ama bir kürtajım var korkuyorum
Merhaba kürtajdan sonra test yaptırdınız mı siz? Kromozom veya trombofili? Ben de sonuçları bekliyorum sonra planlicam inşallah. Takviye almaya başlayabilirsiniz bi de.

Teste devam ettiniz mi? 20-21 de daha koyu olabilir gibi geldi bana. Tam eşit koyulukta olabilirdi. 22-23te de silikleşirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…