2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Düşükten sonra ne kadar beklediniz acaba? Ben de kürtaj oldum da emin olamıyorum

Merhaba benim bu ay reglim 3-4 gün gecikti. 2 gündür de sulu kahverengi leke geliyor o da sadece peçeteye. Kaset test yapmıştım negatif çıktı. Şimdi bu durumda reglim söküyor mu yoksa üstüne görme vs gibi bir şey olma ihtimali var mı?

Bende cogu seyi burda arastirarak ogrendim. Doktoruma hormon testi yaptirdim esimde test yaptirdi hatta buraya attim ama kimse cevap vermedi sorun yok diyip duruyor doktorumuz tabi ki guveniyoruz ama hani normalden kastı nedir mesela benim iliskiye girerken son zamanlarda yanma oluyordu ve bana iltihabin yok diye diretti ve her gittigim muayenede sordum. Ovulasyon testini bile sacma buluyor doktorum matematik cocugu yapmayin diye :)))

Eldorin canım sen değerlendirmene devam et ama bence pik olmamış daha. Misafirlede bir şey olmaz hiiç stres yapma, kendini yormamaya çalış ki günün boş geçmesin. Benim bu ay pikten önce giderek koyulaştı 2.çizgi. Göreceli en pembe olanı pik e yakın sayıp gene değerlendirirsin

Merhaba, benim sat 1 ekim. Reglim düzensiz, adet bitiminden sonraki gün birliktelik yaşadık. Dün kahverengi çok küçük pıhtı gördüm henüz regl olmadım sizce hamile olma ihtimalim var mı?
Cevaplariniz icin simiden cok tesekkur ederim

bir şeyin eksik kalmıyor, elinden geleni yapıyorsun zaten böyle böyle öğreniyoruz hepsi şans artıran şeyler işte. insan istedi mi hemen olsun da istiyor evet ama yüz düşürmüyoruuzzz, kavuşcaz bebişlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…