2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

GÜNAYDIINN ay yok mu şöyle çift çizgili gebelik testi içimiz açılsın
ya ben manyak gibi kendime bebek arabası bakmaya başladım ahhshs bu ay garanti gebe kalacakmışım gibi
delirdim
afajfkdja ben de tahmini doğum hesaplamaya falan bakıyorum deli deli aşırı heycanlı ya D:

Günaydın hepinizeee ,

Kızlar ne durumdasınız batlarınız şu sıralarmış :)

@Azimliiii
@ozgeanne
@bernailker
M melis7171
hello06
@kizilsaclikiz1313
asiliris
Merhaba cumartesi günü genel muayene için kadın doğuma gittim alttan muayene etti ve dış gebelikten şüphelendi beta istedi hemen 28 geldi 2 gün sonra çağırdı beta 82 oldu bugün yine gittim 193 oldu ama ultrason görüntüsü dış gebeliğe yatkın görünüyor denildi beklemedeyim

Yok canım kullanmadım çünkü bu ay doktora gittim cumartesi günü 1 tane 18mm gelişen yumurta olduğunu söyledi 2 günde bi ilişki deneyin dedi öyle yapıyoruz bizde
Döngülerimiz aynı ya belki yumurtlamada aynıdır diye düşündüm pazartesi pikdeydi

Kızlar bata 3 var. 6 kaladan beri sabahları test yapıyorum laboquick kaset test ile. Hiç çizgi çıkmıyor hatta kuruma çizgisi bile olmuyor. Bugün yaptım 10 dk içinde çıkmadı eve geldiğimde çizgi vardı ince. Su döktüm kaybolmadı. Umutlanmayım dimi

İnşallah olur bu ay ben de hemen sağlıklı doğum yapanı çok duydum. Ama benim halam ve babannem de düşük yaptığı için korktum yaptırayım dedim.

Evet kızlar bu gece o gece pikin tillahini gördüm sonunda

Eklentiler

• Screenshot_2024-11-06-19-47-14-475_com.bm.android.thermometer.jpg
    43,7 KB · Görüntüleme: 3
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…