afajfkdja ben de tahmini doğum hesaplamaya falan bakıyorum deli deli aşırı heycanlı ya D:GÜNAYDIINN ay yok mu şöyle çift çizgili gebelik testi içimiz açılsın
ya ben manyak gibi kendime bebek arabası bakmaya başladım ahhshs bu ay garanti gebe kalacakmışım gibi
delirdim
Malesef dün akşam regl oldum, temmuzda doğuma heveslenmiştim ama kısmet değilmiş. İnşallah diğer arkadaşlardan pozitif haber gelir.Günaydın hepinizeee ,
Kızlar ne durumdasınız batlarınız şu sıralarmış :)
@Azimliiii
@ozgeanne
@bernailker
M melis7171
hello06
@kizilsaclikiz1313
asiliris
Yok canım kullanmadım çünkü bu ay doktora gittim cumartesi günü 1 tane 18mm gelişen yumurta olduğunu söyledi 2 günde bi ilişki deneyin dedi öyle yapıyoruz bizdeBenmde aynı tarih ovulasyon testi kullanıyormusun
Merhaba cumartesi günü genel muayene için kadın doğuma gittim alttan muayene etti ve dış gebelikten şüphelendi beta istedi hemen 28 geldi 2 gün sonra çağırdı beta 82 oldu bugün yine gittim 193 oldu ama ultrason görüntüsü dış gebeliğe yatkın görünüyor denildi beklemedeyimGünaydın hepinizeee ,
Kızlar ne durumdasınız batlarınız şu sıralarmış :)
@Azimliiii
@ozgeanne
@bernailker
M melis7171
hello06
@kizilsaclikiz1313
asiliris
Döngülerimiz aynı ya belki yumurtlamada aynıdır diye düşündüm pazartesi pikdeydiYok canım kullanmadım çünkü bu ay doktora gittim cumartesi günü 1 tane 18mm gelişen yumurta olduğunu söyledi 2 günde bi ilişki deneyin dedi öyle yapıyoruz bizde
Aynen canım doğru düşünmüşsün benimde muhtemelen pazar pazartesi falan pik olurdu yapsaydım doktor bakıp geliştiğini söyleyince yapmadım hiçDöngülerimiz aynı ya belki yumurtlamada aynıdır diye düşündüm pazartesi pikdeydi
Aynen canım doğru düşünmüşsün benimde muhtemelen pazar pazartesi falan pik olurdu yapsaydım doktor bakıp geliştiğini söyleyince yapmadım hiç
İnşallah olur bu ay ben de hemen sağlıklı doğum yapanı çok duydum. Ama benim halam ve babannem de düşük yaptığı için korktum yaptırayım dedim.İnşallah temiz sonuçlar alırsınız
Ben bu ay denedim. Kuzenim kadın doğum doktoru. Kendisi de ilk düşükte test yaptırmadı, bir adetten sonra hemen gebe kaldı ve sağlıklı bir gebelik geçirdi. Bana da bunu tavsiye etti ve ben de onun gazına geldim sanırım bu ay denedik, bakalım artık hayırlısı olsun. Pişmanlık yaşamam inşallah.
Kromozom sonucu 15 günde çıktı bizim.
Benim düşük yaptığım gebeliğimde adet sancılarım hep olmuştu.bi kaç gün daha yapacağım hala regl olacak gibi ağrılarımda var bu işten hiçbir şey anlamadım belkide çok erken yumurtladım
Özele gidiyorum canımÖzele mi gdyorsun devletemi
Canım umutlanma ama umudunu da kaybetme olabilir de olmayabilir de iki gün sonra yeniden deneKızlar bata 3 var. 6 kaladan beri sabahları test yapıyorum laboquick kaset test ile. Hiç çizgi çıkmıyor hatta kuruma çizgisi bile olmuyor. Bugün yaptım 10 dk içinde çıkmadı eve geldiğimde çizgi vardı ince. Su döktüm kaybolmadı. Umutlanmayım dimi
Merhaba. Sat 17 Ekim bat 20 Kasım dıyelım. Pcoluyum lh a param yetişmedi yıllardır yap yap. ates olcerle takıp edıyordum bu ara ama bu ay yumurtlama bı enteresan oldu bat ı o yüzden tam hesaplayamıyorum belki de yumurtlama bile olmadı. Pco da bu mumkun dalgalanma olabılıyor ama dogum sonrası 40 gunu gecmeden oldum hep. 2.5 yıldır. :)) Ama yıne de degerlendırıyorum ve kaydedın nasip. Belki bidahaki aya olur:)
Üye Son Adet Beklenen Adet Ovulasyon testi (pik) Çift Çizgi? @skyngelin33 5 Ekim 1 Kasım @Melek3419 1 Ekim 2 Kasım @Azimliiii 7 Ekim 4 Kasım @ozgeanne 4 Ekim 5 Kasım @bernailker 7 Ekim 7 Kasım M melis7171 10 Ekim 8 Kasım hello06 12 Ekim 8 Kasım @kizilsaclikiz1313 13 Ekim 8 Kasım asiliris 4 Ekim 9 Kasım @pinkflowers1 15 Ekim 10 Kasım @bilemedimkine 12 Ekim 12 Kasım @slaslasla 12 Ekim 11 Kasım @nazarsor 9 Ekim 14 Kasım 29 Ekim @aylemakk 15 Ekim 15 Kasım @patrawa 19 Ekim 15 Kasım 30 Ekim @Lebi derya 17 Ekim 16 Kasım 1 Kasım @canancetin 17 Ekim 17 Kasım @pamuk3419 17 Ekim 17 Kasım 4 Kasım @sey06 20 Ekim 17 Kasım @CinnamonQueen 19 Ekim 18 Kasım Eldorin 23 Ekim 19 Kasım T Tugce9242 20 Ekim 20 Kasım @parla1212 24 Ekim 21 Kasım @lilya 0 25 Ekim 22 Kasım @Daydi 26 Ekim 20 Kasım @bademlicikolata 26 Ekim 22 Kasım @loveinnovember 30 Ekim 22 Kasım @Arzu_Azra 27 Ekim 23 Kasım @sevgsssss 26 Ekim 24 Kasım 94bassuk 29 Ekim 24 Kasım kittenlyy 26 Ekim 25 Kasım @espressoc 31 Ekim 25 Kasım @Lioo 29 Ekim 26 Kasım @seklla 30 Ekim 26 Kasım @alyanil 1 Kasım 26 Kasım @kngl999 30 Ekim 27 Kasım @zelllos 19 Ekim 18 Kasım zeyyy123 20 Ekim 20 Kasım @incim1 17 Eylül 19 Ekim @papatya5571 1 Ekim 29 Ekim @Sevdagunesim 2 Kasım 30 Kasım @tilyam 24 Ekim 18 Kasım derindenizmavisi 3 Kasım 3 Aralık @Caglisko 1 Kasım 4 Aralık @gkogkogko 31 Ekim 5 aralık
Selam Kızlar
Kasım ve Aralık ayı boyunca hamilelik planlayanlar ve deneyenler ile burada buluşuyoruz.
Listeye eklenmek için beni etiketleyerek son adet tarihinizi ve beklenen adet tarihinizi yazarsınız hemen ekleyebilirim
Bir değişiklik olarak ovulasyon testi kullananlar için pik tarihini de ekledim. Eğer isterseniz onu da takip ediyorsaniz yazabilirsiniz.
Herkesin birbirini destekleyeceği, yargısız, samimi bir ortam kuralım
Haydi bakalım 2024'ün son gebelik haberleri gelsin
4 kasım pik benmdeEvet kızlar bu gece o gece pikin tillahini gördüm sonunda
Bende yapıyorm az koyulaştı gibi bugun ama blmiyorm daha erken 12.gündeyim ben genelde geç yumurtlarım 16 gibi canm bakalm bu ay 2.ovu deneyişim. Sen daha önceki aylarda pik görmüşmüydünYapıyor musun canım test benim pik olmadı henüz
Canım betan güzel artıyor nerden doş gebelik dedi bu beta değeriyle dış gebelikten şüphelenmesi için artışlarının kötü olması lazm tam tarihleri ve saatleriyle yazsana betaların.Merhaba cumartesi günü genel muayene için kadın doğuma gittim alttan muayene etti ve dış gebelikten şüphelendi beta istedi hemen 28 geldi 2 gün sonra çağırdı beta 82 oldu bugün yine gittim 193 oldu ama ultrason görüntüsü dış gebeliğe yatkın görünüyor denildi beklemedeyim
Kız bu nasıl pik anlaşılmıyor testten döngünün kaçıncı günüEvet kızlar bu gece o gece pikin tillahini gördüm sonunda
Canım 02.11.24 10.30 tarifinde (28)Bende yapıyorm az koyulaştı gibi bugun ama blmiyorm daha erken 12.gündeyim ben genelde geç yumurtlarım 16 gibi canm bakalm bu ay 2.ovu deneyişim. Sen daha önceki aylarda pik görmüşmüydün
Canım betan güzel artıyor nerden doş gebelik dedi bu beta değeriyle dış gebelikten şüphelenmesi için artışlarının kötü olması lazm tam tarihleri ve saatleriyle yazsana betaların.
Kız bu nasıl pik anlaşılmıyor testten döngünün kaçıncı günü
Ekliyorum canım ay hiç belli olmaz belki de bu ay o aydırMerhaba. Sat 17 Ekim bat 20 Kasım dıyelım. Pcoluyum lh a param yetişmedi yıllardır yap yap. ates olcerle takıp edıyordum bu ara ama bu ay yumurtlama bı enteresan oldu bat ı o yüzden tam hesaplayamıyorum belki de yumurtlama bile olmadı. Pco da bu mumkun dalgalanma olabılıyor ama dogum sonrası 40 gunu gecmeden oldum hep. 2.5 yıldır. :)) Ama yıne de degerlendırıyorum ve kaydedın nasip. Belki bidahaki aya olur:)
Kız kameradan kaynaklı çok görünmeniz ama T Cnin iki katından daha fazla kötüydüBende yapıyorm az koyulaştı gibi bugun ama blmiyorm daha erken 12.gündeyim ben genelde geç yumurtlarım 16 gibi canm bakalm bu ay 2.ovu deneyişim. Sen daha önceki aylarda pik görmüşmüydün
Canım betan güzel artıyor nerden doş gebelik dedi bu beta değeriyle dış gebelikten şüphelenmesi için artışlarının kötü olması lazm tam tarihleri ve saatleriyle yazsana betaların.
Kız bu nasıl pik anlaşılmıyor testten döngünün kaçıncı günü