Evet meşgul de edemiyorum kendimi hiç bir şeyle hiç bir şekildeŞuan var ya zaman asla akmıyor yaabu bekleme haftaları çok zor
Geçen hafta oldum kuzum teşekkür ediyorummKız sen ne ara pro oldun hayırlı olsun
Anladım canım bu ay da gitmezse kist onu denerim bakalım. Bir de birşey sorucam uygulamadaki ve normal olarak ovülasyon testlermin görselini atıcam. Lh seviyesi bi yükselip bi azalıyor sanki uygulamaya göre sizde de böyle oluyormuyduu. Bugün döngümün 11. Günü. Ovülasyon deneyen arkadaşlar sizde de böyle oluyor muyduDemekki sökülemedi kist canm.reglken soğan kürüde yap ama bebek olmadıgından emin olup öyle yap reglken diye o yuzden dedim
17. Gün diyorsun varsa gebelik mutlaka çıkar böyle oturup acaba gebemiyim diye düşünüp strese gireceğine test yap olsun bitsin ben bugün öyle yaptımMerhaba arkadaşlar 12 kasımda çatlatma iğnesi oldum 7 gün çok şiddetli kasık ağrısı çektim sonra azaldı beyaz sıvı gelmeye başladı bugün 17. Günüm ve hasta olmadım hiç testte yapmadım sizce ne yapıyım ne önerirsiniz negatif görmekten korktuğum için test yapmadım
Regl gelmediği her an umut vardır. Daha yumurtlamadan 10 gün geçmiş bence dört gün daha bekleyip testi yenileyinKızlar merhaba bugün gebelik testim negatif çıktı batım ayın 2 si normalde regl ağrım olurdu ılmadı ama ayın başında ve 22 sinde çok ağrım vardı bugünde üst bacaklarım ve belim ağırıyor sizce bir umut var mı yumurtlamam 18 indeydi yoksa regl is coming mi
Benim de bat 2 si bugün ben de yaptım test akşam negatifti benim sadece göğüs hassasiyeti var bugüne kadar umutluydum ama negatifi görünce bir umudum kırıldı mecbur bekliycezKızlar merhaba bugün gebelik testim negatif çıktı batım ayın 2 si normalde regl ağrım olurdu ılmadı ama ayın başında ve 22 sinde çok ağrım vardı bugünde üst bacaklarım ve belim ağırıyor sizce bir umut var mı yumurtlamam 18 indeydi yoksa regl is coming mi
17. Gün diyorsun varsa gebelik mutlaka çıkar böyle oturup acaba gebemiyim diye düşünüp strese gireceğine test yap olsun bitsin ben bugün öyle yaptımen azından yoksa da umudunu kesersin canım. Gel sabah ilk idrarla yapalım test
Ben bugün gündüz yaptım ama çıkmadıTest aldım yarın yapıcampeki sende var mı bebiş
Regl gelmediği her an umut vardır. Daha yumurtlamadan 10 gün geçmiş bence dört gün daha bekleyip testi yenileyin
Tabi LH vucutta hep var olan bi hormon bazen azalıp bazen artar önemli olan pik görmekGeçen hafta oldum kuzum teşekkür ediyorumm
Anladım canım bu ay da gitmezse kist onu denerim bakalım. Bir de birşey sorucam uygulamadaki ve normal olarak ovülasyon testlermin görselini atıcam. Lh seviyesi bi yükselip bi azalıyor sanki uygulamaya göre sizde de böyle oluyormuyduu. Bugün döngümün 11. Günü. Ovülasyon deneyen arkadaşlar sizde de böyle oluyor muyduEldorin ve diğerleri
Canım hayırlısı olsun. İnşallah bu tedavi ile hızlıca gebe kalırsın
Eklerim kuzum tabiki sat bat da yaz ona göre ekleyelimBu konu başlığını yeni gördüm :) 3 aralıkta transferim var inşallah olumlu sonuçlanır ♥listeye ekleyebilir misiniz
Geçen hafta oldum kuzum teşekkür ediyorumm
Anladım canım bu ay da gitmezse kist onu denerim bakalım. Bir de birşey sorucam uygulamadaki ve normal olarak ovülasyon testlermin görselini atıcam. Lh seviyesi bi yükselip bi azalıyor sanki uygulamaya göre sizde de böyle oluyormuyduu. Bugün döngümün 11. Günü. Ovülasyon deneyen arkadaşlar sizde de böyle oluyor muyduEldorin ve diğerleri
Off yüreğim patlayacak strestenBenim de bat 2 si bugün ben de yaptım test akşam negatifti benim sadece göğüs hassasiyeti var bugüne kadar umutluydum ama negatifi görünce bir umudum kırıldı mecbur bekliycez
Canım belirtilerim hala regl belirtisi gibi ya da gecikmiş de sokulemiyormus gibi.Eldorin canım sen nasılsın belirtiler yogunlaştımı. Kaçıncı günün gecikmede haftayamı gidiceksin doktora. Eşin geldimi söyledinmi