2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Kız sen ne ara pro oldun hayırlı olsun
Geçen hafta oldum kuzum teşekkür ediyorumm
Demekki sökülemedi kist canm.reglken soğan kürüde yap ama bebek olmadıgından emin olup öyle yap reglken diye o yuzden dedim
Anladım canım bu ay da gitmezse kist onu denerim bakalım. Bir de birşey sorucam uygulamadaki ve normal olarak ovülasyon testlermin görselini atıcam. Lh seviyesi bi yükselip bi azalıyor sanki uygulamaya göre sizde de böyle oluyormuyduu. Bugün döngümün 11. Günü. Ovülasyon deneyen arkadaşlar sizde de böyle oluyor muydu Eldorin ve diğerleri

Eklentiler

• IMG_4195.jpeg
    75,1 KB · Görüntüleme: 16
  • IMG_4194.png
    240 KB · Görüntüleme: 17
Kizlar selam bu gebelik testini illaki ilk idrarla mi yapmak gerekiyor, benim reglim 1 gün gecikti belirtilerimde var gibi ama gündüz bi anda aklıma geldi test yaptim evde laboquick marka vardı idrara sıkışık değildim su kahve de içmiştim sonuç negatif bu teste guvenmelimiyim bu şekilde test yapan var mi

17. Gün diyorsun varsa gebelik mutlaka çıkar böyle oturup acaba gebemiyim diye düşünüp strese gireceğine test yap olsun bitsin ben bugün öyle yaptım en azından yoksa da umudunu kesersin canım. Gel sabah ilk idrarla yapalım test

Kızlar merhaba bugün gebelik testim negatif çıktı batım ayın 2 si normalde regl ağrım olurdu ılmadı ama ayın başında ve 22 sinde çok ağrım vardı bugünde üst bacaklarım ve belim ağırıyor sizce bir umut var mı yumurtlamam 18 indeydi yoksa regl is coming mi

Regl gelmediği her an umut vardır. Daha yumurtlamadan 10 gün geçmiş bence dört gün daha bekleyip testi yenileyin

Benim de bat 2 si bugün ben de yaptım test akşam negatifti benim sadece göğüs hassasiyeti var bugüne kadar umutluydum ama negatifi görünce bir umudum kırıldı mecbur bekliycez

Tabi LH vucutta hep var olan bi hormon bazen azalıp bazen artar önemli olan pik görmek

Eldorin ben bugün sabah letuya başladım 7 aralıkta kontrole gidicem bakalım hayırlısı
Canım hayırlısı olsun. İnşallah bu tedavi ile hızlıca gebe kalırsın

Bu konu başlığını yeni gördüm :) 3 aralıkta transferim var inşallah olumlu sonuçlanır ♥ listeye ekleyebilir misiniz
Eklerim kuzum tabiki sat bat da yaz ona göre ekleyelim

Canım aynı kittenlyy gibi düşünüyorum ben de lh hep var bu ufak dalgalanmalar normal

Eldorin canım sen nasılsın belirtiler yogunlaştımı. Kaçıncı günün gecikmede haftayamı gidiceksin doktora. Eşin geldimi söyledinmi
Canım belirtilerim hala regl belirtisi gibi ya da gecikmiş de sokulemiyormus gibi.

Uyku, yorgunluk, memelerde hassasiyet, kasıklarda ağrı, gerginlik, arada da mide bulantısı oluyor hafif işte.

Bugün ekstra kasık ağrım oldu bir kac saattir biraz aklım çıktı ama kanama vs yok diye şimdilik rahatlatıyorum kendimi. 5 gün gecikti. Bugün kan verdim sabah, eşim geldi de kan sonucunu bekliyorum söylemek için. Yarın akşam bir masa kurar söylerim oğlan uyuyunca.

Guncellemeyiz bitmiştir

Doktora da ya 13 ya 16 Aralık'ta gidicem sabah erkenden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…