2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Merhaba benim bir sorum var bu ay yumurtlama dönemini değerlendirmem mümkün değil regl sonrası 1 hafta değerlendirebiliyoruz sadece gebelik ihtimali var mı sizce

Neden canım güzel değil mi bir gebenin günlüğü testi
Ya canım gordugun gibi degradeli T çizgisi ip gibi çıkıyor kıyıdan açığa doğru gidiyor ben hep ikilemde kalıyorum pik mı değil mi diye. Hiç sevmedim valla ama aldım kullanıyorum artık kör topal
Kızlar 2-3 kasım yumurtlama oldu 4 kasım çatlama oldu en erken ne zaman test yapsam belli olur
en erken 10 gün sonra yap canım catlamadan ancak belli olur.

Kızlar benim çatlama 30 ekimdi testi ne zaman yapmam lazım birde adet olcak gibi kaşık ağrısı yaşıyorum normal mi bilemedim günleri beklemek ne kadar zormuş

Anladım canım tamam teşekkür ederim

Canım ben geçen ay gitmiştim, amh ve hormon bakılacak bu ay, eşim sperm testi verecek ve muayenede küçük bir polip görüldü şimdi o gitmiş mi durumu ne diye bakılacak. Bunların sonucunda doktor bir şey önerecektir diye düşünüyorum.

Merhaba
Benmde sat 5 Ekim
Bat 1 Kasım
Belirtilerim de var inşallah hamileyimdir şuan test yapmaya da korkuyorum negatif çıkar diye

Kızlar benim çatlama 30 ekimdi testi ne zaman yapmam lazım birde adet olcak gibi kaşık ağrısı yaşıyorum normal mi bilemedim günleri beklemek ne kadar zormuş
Seninle aynıyız canım, çatlamadan 10 gün sonra dedi arkadaşlar birbirimizi müjdeleyim hadi inşaallah

ay bu aynı ben işte, benim de 6 ay oluyo kızımda 3. ayda olmuştu, doktora gitmek için falan nekadar beklemek lazım acep

Merhaba benide alir misin SAT 30 ekim BAT 27kasım 3 aydir deniyoruz bu 4.ayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…