2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Teşekkür ederm kızlar uygulama öneriniz için.
Eldorin canım benim bat tarihimi değiştirir misin?
Doktordan çıktım şimdi. Gonal f in dozunu yükseltmiştik bu ay yumurtalar erken olgunlaşmış sağlı sollu yumurtam var biri 19.6 mm diğeri 21.6 mm.
Bu akşam yapalım dedi iğneyi o yüzden BAT 20 kasım

iğne yapınca ikiside çatlarsa tutarsa ikizmi olur

Selam arkadaşlar 12 gün geciktim gecikmeden önce 1 gecikmeden sonra yaptığım 3. Test diğer testler hep negatifti bu sabah yaptığım böyle çıktı pozitif demek oluyor demi bu

Eklentiler

• IMG_6920.jpeg
    40,2 KB · Görüntüleme: 17
  • IMG_6917.jpeg
    49,1 KB · Görüntüleme: 17
Selam arkadaşlar 12 gün geciktim gecikmeden önce 1 gecikmeden sonra yaptığım 3. Test diğer testler hep negatifti bu sabah yaptığım böyle çıktı pozitif demek oluyor demi bu
Evet pozitif ama 12 gün gecikmeye sanki daha koyu çıkmalıydı 2. çizginin biraz silik olması şüphelendirdi beni, belki kasette biraz sıkıntı vardır ya da sen çizgi çıkar çıkmaz mı çektin fotoyu, bence pozitif sonucun hayırlı olsun.

Sağolasın hayır sabah 7 de yaptım 10 gibi uyanınca baktım şimdi hastaneye gideyim diyorum sağlık ocağı bu saatte almak tahlil herhalde

iğne yapınca ikiside çatlarsa tutarsa ikizmi olur
Ay sanırım ikisi de döllenirse çift yumurta ikizi oluyorlar (Emin olmamakla beraber)
Canım sanki test arızalı gibi dağılmış. 12 güne kan kırmızı çıkmalıydı iki çizgi de

kızlar size bir şey soracağım , arada böyle çok erkenden 5-7 gün kadar erkenden regl olduğunuz oluyor mu hiç

Kızlar birşey sorucam ios için gebelik planlama uygulaması öneriniz var mı. Bulduklarım hep hamileler için
Ben cycles kullanıyorum seviyorum . geçen de femometer indirdim gebelik planlayıcısı açtım baya detaylı bir program sevdim

Merhaba kızlar ayda elendim tam bir sene oldu, bakalım bebisle ne zaman kavuşacağız
Benim de aralıkta bir sene olacak. Doktor bir sene deneyin olmazsa gelin demişti. Sizin bundan sonraki planınız ne? Yumurta çatlatma iğnesi gibi şeyleri hiç yapmadım, hatta burada öğrendim. Bu tarz işlemler mi yaptırmak gerek acaba bi yıl dolunca?

Selam kızlar oğlum hasta anca gidebildim bugün. Çok sık giremeyebilirim kacirdigim olursa beni etiketleyin olur mu

Bunlar da benim ovülasyon testlerim. Valla keşke almasaydım bir gebenin günlüğünden bir de bereketli çıktı bitmiyor bı bitse kurtulcam başka test alcam

Kızlar 2-3 kasım yumurtlama oldu 4 kasım çatlama oldu en erken ne zaman test yapsam belli olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…