2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Kızlar günaydın. Ben bu ay ilk defa ovulasyon testleri yapıyorum, şimdilik herşey yolunda beklediğim gibi. Ama canımı sıkan bir konu var. Ben uzaktan çalışıyorum yurtdışı firmasında, yani evden bilgisayarımla. Bu hafta da çok yoğun geçiyor terslikten, kaç gündür doğru düzgün uyuyamıyorum, uyku kalitem düştü, hatta bu gece hiç uyumadan çalıştım ben ya eşimle birlikteliğe ne zaman ne heves kaldı, o da ayrı bir mesele.
Şimdiii benim ayın 28-29 u tahimini yumurtlama günlerim olacak muhtemelen, testler de ona doğru gidiyor. Tabiki değerlendirmeye çalışacağım ama böyle gergin bir zamanda hamile kalmak ne kadar doğru ki... bu günden itibaren iş stresi azalıyor halbuki. Neyse dertleşmek istedim fikir almak istedim sizden de

Bu arada zeytinyağı incir kürü yiyorum kaç gündür sabah aç karına. Birde bal tarçın çörekotu karışımı yapıp yiyeceğim. Belki yumurta kalitem artar ha ne dersiniz?

Erteleme o hatayi isten kaynakli ben yaptim. İs degisikligim oldu yurt disina geldim önce is adaptasyon kariyer dedim erteledim sanki istedigim zaman pat diye hemen olacakmis gibi.. 8 aydir deniyorum hala :)

G Gossip123 katılıyorum.
işler hiç bitmez, en son yanında kalan ailen olacak. 1 yıl sonra bugün yaptığın işleri, yoğunluğu unutacaksın ama eşin, çocukların ailen yanında jkalacak

Erteleme o hatayi isten kaynakli ben yaptim. İs degisikligim oldu yurt disina geldim önce is adaptasyon kariyer dedim erteledim sanki istedigim zaman pat diye hemen olacakmis gibi.. 8 aydir deniyorum hala :)
Evet yaa yeter ki bebek oluşsun da diğer bütün meseleler yoluna girer. Ben sadece gebelik olursa bunlardan etkilenir sağlıksız olabilirmi diye korkuyorum. Bir önceki bebeğimi anomali yüzünden kaybettik 5.ayında, o yüzden çok korkuyorum.

merhaba ben 5gün kullandım kontrole gittiğimde yumurta istenilen büyüklüğe gelmemişti sonra 2gün daha kullandım 21mm oldu çatlatma iğnesi vuruldum şuan beklemedeyim bakalım
cok iyi insallah guzel sonuclanır doktor ilişkiye girilecek günleri söylüyor değilmi yada nasıl bir yol izledi.ek vitamin takviye kuualndınız.insallah pozitif haberi verirsiniz Allahın yardımıyla

Bu arada zeytinyağı incir kürü yiyorum kaç gündür sabah aç karına. Birde bal tarçın çörekotu karışımı yapıp yiyeceğim. Belki yumurta kalitem artar ha ne dersiniz?
bu kürler nasıl oluyor tarif edebilirmisiniz benimde yumurtam büyümüyor şifa olsun

Canim insan daha önce tecrübe edince aklina olumsuzluklar geliyor haklisin ama buna odaklanmamak lazim. İs stresin biter farkli bir durum cikar hayat bu öngörebilecegin bir sey degil. Gebe olup cok yogun stresli calisan ama gebelik süreclerini gayet keyifli geciren insanlarda var. O olumsuz düsünceler seni dibe ceker hicbir faydasi yok. Sana en büyük destekte kendinsin biliyorsun :)

Kızlar reglime beş günmvar bugün şefaf çamaşırımı ıslatacak kadar akıntım var gebelik belirtisi mi yoksa benim kafayı yememmi

kuzular bir şey soracağım. 20lik dişim çıkıyor şuan çok ağrım var.. ama gebelik beklentim de var sizce me yapmalıyım ya?

kuzular bir şey soracağım. 20lik dişim çıkıyor şuan çok ağrım var.. ama gebelik beklentim de var sizce me yapmalıyım ya?
Canım gebelik şüphen kesinlesene kadar parolden başka ağrı kesici kullanmamaya çalış

Eğer gebe isen doktorun ile ilk bı konuyu konuşursun. Gebe değilsen de direk tedaviye başlarsın

Canım gebelik şüphen kesinlesene kadar parolden başka ağrı kesici kullanmamaya çalış

Eğer gebe isen doktorun ile ilk bı konuyu konuşursun. Gebe değilsen de direk tedaviye başlarsın
teşekkürler canım doğru diyorsun bi parol atayım . ay süreç şimdi hiç akmayacak bana

teşekkürler canım doğru diyorsun bi parol atayım . ay süreç şimdi hiç akmayacak bana
Ya böyle süreçlerde evet daha da zorlayıcı ama senin beklen(mey)en adet günün yaklaştı diye biliyorum de mi inşallah güzel haberler alırsın. Diş ağrısı da çok zor gerçekten. Soğuk kompres yapabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…