2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Söylerim söylerim mesela bugün daha çok çok erken ama aşırı bel ağrım var uzandım biraz zor dayanıyorum ilaç içmemek için
Benim de yumurtlama olduğunu bilmediğim gün testten önce yani regl ağrısı gibi aşırı derecede sancım vardı yumurtlama dan kaynaklıymis demekki yani ben öyle tahmin ettim

Bide bugünlerde hareket olsun gıda olsun ilaç olsun bu tarz dikkat etmemiz gereken önemli şeyler var mi
Valla kuzum normalde folik asit almak gerekiyor ama ben öyle kafama göre ilaç kullanamıyorum tiroid hastasıyım hamile olduğumu öğrenirsem kan vericem kapsamlı neyim eksikse o takviyeleri alırım o zaman. Ama bence çok dikkat edicek bir yiyecek içecek çok ilaç içme sadece başka dikkat edicek bişey yok ben öyle yapıyorum

cok tesekkur ederim insallah Allah isteyen herkesin kucagini doldursun❤

Ben folik asit iki aydır kullanıyorum doktorum gebe kalıp bebeğin 3 4 aylık olana kadar içeceksin dedi onun haricinde bı ilaç kullanmıyorum

Valla bu ara çok kafaya taktım ne oldu bana bilmiyorum şu iki aydır birsey var üzerimde kendimi uzdugumle kalıyorum ya
Aynısını yaşıyorum, aşırı derecede sadece bunu düşünüyorum ama test yapmamaya azimliyim.. benim bat 30 kasım. 1 hafta var daha. Ama son dakikaya kadar bekleyeceğim. O negatifi görmek gerçekten insanın içini sızlatıyo

bence ne test gerekiyorsa baştan halledip sonra sürece odaklanın
Biz şimdi 2sene sonra yine sperm testi vericez bu ay olmazsa
ortada bir sıkıntı yok ki çözüm bulalım nasip olmuyor gerçekten
Doktorumla görüştüm bugun. Eşimin sonuçları gönderdim. Kendisi de morfolojinin sıfır çıkmasına şaşırdı. infertilite için bi ürolog önerdi. Eşim pazartesiye randevu aldı. Rahim filmini de çekelim dedi önümüzdeki ay.
İnşallah sizin testler güzel çıkar. Hangisi daha kötü karar veremiyorum yani sebepli de olsa sebepsiz de olsa bu infertilite çok can sıkıcı ve uğraştırıcı. Bizim sebep büyük ihtimal varikosel ama bunun ameliyatını olmak da yetmiyor diyenler var.

İyi maşallah ilaç vs kullandın mı
yok ilaç kullanmadım fsh yüksek olduğunu öğrenince 2-3 hafta aslan pençesi çayı içtim bir de içinde hayıt olan bir bitkisel kür alıp içtim 1 ay kadar. 3 aydır hiçbir şey yapmıyodum özel olarak. çok şükür düşmüş

ya bişey diycem benim 3 düşüğüm oldu şimdi hamileyim ama çok mu evham yapıyorum bilmiyorum ben hiç bişey hissetmiyorum ya kalp atışını duyana kadar her günüm tedirgin geçicek galiba
Böyle söyledikten 1 saat sonra mide bulantısı, bel ağrısı başladı

Böyle söyledikten 1 saat sonra mide bulantısı, bel ağrısı başladı
Mide bulantısı bende de var ya bugün ama psikolojik mıdır acaba yoksa gerçekten midem bulanıyor mu emin olamıyorum daha çok erken gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…