2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Kızlar ben yine test yaptım sabah yaptığım bembeyazdı ilk idrsrla yapmıştım bu silik çıktı

Eklentiler

• Screenshot_20241122-144522~2.png
    535,5 KB · Görüntüleme: 17
  • Screenshot_20241122-144522.png
    171 KB · Görüntüleme: 18
İnşallah en kısa sürede olur . eşinizin morfoloji % si nedir?

İyi maşallah ilaç vs kullandın mı

Canm bu arada 30 u erken degilmi öğrenmek için
Kullandığım uygulama öyle diyor kuzum zaten 10 uncu gün olmuş oluyor ben diğer hamileliğimi 7 gün sonra öğrendim yumurtlamadan sonra benim hemen idrara yansıyor beta ama tabi çıkmazsa da hemen ümitsizliğe kapılmam erken diye

Anladm hayırlısı olsun inşallah yani bu ikinci gebeliginiz mi

Anladm hayırlısı olsun inşallah yani bu ikinci gebeliginiz mi
3 tane çocuğum var canım eski eşimden bu eşimden de 1 düşük 1 tane de erken doğum oldu maalesef kızım 1 saat yaşadı geçen sene ocağın 8 inde 5 aydır deniyoruz olursa bu 6 gebelik olcak

3 tane çocuğum var canım eski eşimden bu eşimden de 1 düşük 1 tane de erken doğum oldu maalesef kızım 1 saat yaşadı geçen sene ocağın 8 inde 5 aydır deniyoruz olursa bu 6 gebelik olcak
Anladm hakkınızda hayırlısı olsun inşallah 5 aydır hep ovülasyon testi ile mi denediniz

Anladm hakkınızda hayırlısı olsun inşallah 5 aydır hep ovülasyon testi ile mi denediniz
Amin canım hepimiz için hayırlısı olsun yok kuzum ben erken doğum için bir de düşük yaptığım bebeklerime hamile kalmadan önce o ay denedim ovulasyon testini ikisine de o ay hemen kaldım ilk aydan bakalım buda gelicek mi acaba hemen bu ay

İnşallah sağlıklı bı gebelik olur bu ay hepimiz için de

İnşallah canım bulursam kızıma hamile kaldığım da yumurtlamadan sonraki gün gün takip edip yazmıştım belirtilerimi sana da atarım bakarsın sende fikir olur
Ay valla çok iyi olur Allah razı olsun ben ilk kez deniyorum bı sıkıntı yok çok şükür yanı bildiğim kadarıyla ama planlı bı gebelik olduğu için ovülasyon testi kullandım çok bişi anlamadım ama hayırlısı bakalım nasibim de varsa eğer olur yoksa da denemeye devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…