İnşallah en kısa sürede olur . eşinizin morfoloji % si nedir?Özele gidiyorum canım. Sebebi belli değil 4 sene dünyanın testi yapıldı genler,kan değerleri vs kalınca bir dosyam var sadece şunu söyleyebildiler eşimin morfoloji bozukluğu vardı eğer sperm kalite değilse belli bir haftadan sonra düşüğe neden olabilir dediler, yada yumurta kalitesiz ise sağlıklı gebelik olmuyor denildi. En son histeroskopi ameliyatı oldum rahim de yapışıklık oluşmuş denildi kürtajlardan sonra doktor birde traşlama yapmış çizik atmış ki gebelik oluştuğunda tutunsun diye bakalım bekliyoruz hayırlısı Rabbim den
Değeri tam hatırlamıyorum ama normalin altında olduğunu söylemiştiİnşallah en kısa sürede olur . eşinizin morfoloji % si nedir?
İyi maşallah ilaç vs kullandın mıay kızlar çok güzel haberlerim var temmuz ayında yüksek fsh, düşük amh ve çikolata kisti olduğunu öğrendim 4 aydan beri aklımdan bir gün olsun çıkmamıştı bu problemler. Bu ay yeniden fsh ve amh testi yaptırdım. Fsh 14.65’ten 6.50’ye düşmüş. Amh ise 0.43’ten 1.55’e yükselmiş. Ne kadar makale varsa araştırdım,okuduk amh yükselmez diyordu hepsi. Yüksek fsh,düşük amh erken menopoza neden olur diyordu her yerde. psikolojim bozulmuştu bu 4 ayda. Şükürler olsun bugün bu güzel haberle derdimden kurtuldum geriye şu çikolata kistlerim kaldı ama onu da artık dert etmemeye çalışıcam.
Geçikmen varmıKızlar ben yine test yaptım sabah yaptığım bembeyazdı ilk idrsrla yapmıştım bu silik çıktı
Yok canım yumurta catladiktan 8-9 gün geçtiGeçikmen varmı
Daha çok erken, testler yanıltıcı olabilir. Adet gününe kadar bekle test yapmak içinYok canım yumurta catladiktan 8-9 gün geçti
Kullandığım uygulama öyle diyor kuzum zaten 10 uncu gün olmuş oluyor ben diğer hamileliğimi 7 gün sonra öğrendim yumurtlamadan sonra benim hemen idrara yansıyor beta ama tabi çıkmazsa da hemen ümitsizliğe kapılmam erken diyeCanm bu arada 30 u erken degilmi öğrenmek için
Anladm hayırlısı olsun inşallah yani bu ikinci gebeliginiz miKullandığım uygulama öyle diyor kuzum zaten 10 uncu gün olmuş oluyor ben diğer hamileliğimi 7 gün sonra öğrendim yumurtlamadan sonra benim hemen idrara yansıyor beta ama tabi çıkmazsa da hemen ümitsizliğe kapılmam erken diye
3 tane çocuğum var canım eski eşimden bu eşimden de 1 düşük 1 tane de erken doğum oldu maalesef kızım 1 saat yaşadı geçen sene ocağın 8 inde 5 aydır deniyoruz olursa bu 6 gebelik olcakAnladm hayırlısı olsun inşallah yani bu ikinci gebeliginiz mi
Anladm hakkınızda hayırlısı olsun inşallah3 tane çocuğum var canım eski eşimden bu eşimden de 1 düşük 1 tane de erken doğum oldu maalesef kızım 1 saat yaşadı geçen sene ocağın 8 inde 5 aydır deniyoruz olursa bu 6 gebelik olcak
Amin canım hepimiz için hayırlısı olsunAnladm hakkınızda hayırlısı olsun inşallah5 aydır hep ovülasyon testi ile mi denediniz
Valla bu ara çok kafaya taktım ne oldu bana bilmiyorum şu iki aydır birsey var üzerimde kendimi uzdugumle kalıyorum yaDaha çok erken, testler yanıltıcı olabilir. Adet gününe kadar bekle test yapmak için
İnşallah sağlıklı bı gebelik olur bu ay hepimiz için deAmin canım hepimiz için hayırlısı olsunyok kuzum ben erken doğum için bir de düşük yaptığım bebeklerime hamile kalmadan önce o ay denedim ovulasyon testini ikisine de o ay hemen kaldım ilk aydan bakalım buda gelicek mi acaba hemen bu ay
İnşallah canım bulursam kızıma hamile kaldığım da yumurtlamadan sonraki gün gün takip edip yazmıştım belirtilerimi sana da atarım bakarsın sende fikir olurİnşallah sağlıklı bı gebelik olur bu ay hepimiz için de
Hamileyimİnşallah sağlıklı bı gebelik olur bu ay hepimiz için de
Ay valla çok iyi olur Allah razı olsun ben ilk kez deniyorum bı sıkıntı yok çok şükür yanı bildiğim kadarıyla ama planlı bı gebelik olduğu için ovülasyon testi kullandım çok bişi anlamadım ama hayırlısı bakalım nasibim de varsa eğer olur yoksa da denemeye devamİnşallah canım bulursam kızıma hamile kaldığım da yumurtlamadan sonraki gün gün takip edip yazmıştım belirtilerimi sana da atarım bakarsın sende fikir olur
Tamam hemen bakıyorum şimdiHamileyimPikten sonra ki belirtilerimden bahsetmek istiyorum belki sizlere yardımcı olur
Buldum bak canım buydu yumurtlamadan 2 gününden itibaren belirtileri yazdım
Bak canım bi faydası olur umarımTamam hemen bakıyorum şimdi
İnşallah ya yine belirti olursa bana söyler misin günlerimiz aynı yaBak canım bi faydası olur umarımhadi bu ay güzel haberler alalım inşallah