2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Kızlar bir haftadır lekelenmem var ilk zamanlar pembe leke geldi yerleşme kanamasıydi ondan sonra hep açık kahverengi lekelenmem var çok az geliyor dünde beta testi yaptım 23 cumartesi günü tekrar gidicem açıkçası korkuyorum yerleşme kanaması bu kadar uzun sürer mi yoksa düşük mü yapıcam

Beta testi pozitif mı? Canım kahverengi lekelenme lerden korkma demişti benim doktorum. Onlar eski kanamalar vücut atıyor. Pembe, kırmızı lekelenme ve kanama sıkıntılı.

Ama yine de bir doktora görünmekte fayda var

Henüz adetim gecikmedi ama elimde ovulasyon testi kalmıştı onla bakayım dedim. c kadar değil hafif belirgin çıktı. Bilmiyorum var mı yok mu bişey, bazı sayılan belirtiler bende de var ama bakalım..
Çok ümitlenmekte istemiyorum. Ben üç ay önce ilk çocuğumu kaybettim. Genetikti tıbbi doğum yapmak zorunda kaldım aslında bu ay sonu doğacaktı.
Her ay regli olunca aşırı duygusalım bu sebeple.
Ama sanırım ovulasyon testi pikteki gibi net koyu çıkmadığına göre olmama ihtimalim yüksek.

Evet beta pozitif cumartesi günü tekrar kan vercem inşallah eski kanamalardir

Canım çok zorlayıcı bir kayıp yaşamışsın. Hiç kolay değil. Basın sağolsun.

Ovülasyon testi gecikmeden önce pik göstermez gebeliği erken gebelik testi ile denemek çok daha kesin sonuç sonuç verir

Kızlar daha önce yazdım ama kimse cevap vermedi ovü testime bakar mısınız üçüncü test koyuydu ama sanırım pik değil. Pik olmadan mı çatladı. Neden olur?

SAT 3 Kasım BAT 30 Kasım ekler misiniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…