2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Kızlar daha önce yazdım ama kimse cevap vermedi ovü testime bakar mısınız üçüncü test koyuydu ama sanırım pik değil. Pik olmadan mı çatladı. Neden olur? Eki Görüntüle 3508182
Devam et canım yapmaya arada böyle dalgalanmalar olabilir bende bu ay yaptım benimde dalgalandı tam pozitif diyorum bir ertesi gün siliniyordu 14 gün gördüm piki

Aynı saniyede çıktı artmed markası birliktelikten beş gün sonra yapılabileceği yazıyor çok saçma geldi bana normalde iki gün var ama geç yumurtaladim beş gün var
Benimde bu şekildeydi ama sonuç negatif çıktı yarın tekrar dene aynı test ile koyulaşma varsa bebektir canım

Eklentiler

• IMG_0493.jpeg
    145,6 KB · Görüntüleme: 10
Gebelik testi için ovulasyon testi kullanılabiliyor ki

Canım benim pik 1 gün erken oldu 6 Aralık değil 5 aralıkta regl günüm söyleyim dedim

canım hiç belirtin varmı
Canım adet belirtileri ile aynı hemen hemen. Adet sancısı gibi sancı, meme hassasiyeti, gerginlik, çok nadiren midem bulanıyor. Onun dışında aşırı uyku isteği ve uykusuzluk çok belirgin. Gözümü açamıyorum sürekli uykum var gibi.

anladım canım sağlıkla al kucağına inşAllah darısı başımıza hayırlısıyla bende senin gibi adet günüm gelmeden test yapmayacağım söz verdim kendime

Ahh çok haklısın, evet varda bırakmam galiba kıyamam
Ne güzel bak olsun destek olması her konudan iyidir keşke bizimkiler burda olabilselerdi ilk gebeliğimde kızıma doğum yaptıktan sonra annem geldi 40 gün o baktı diyebilirim çok destek oldu Herşeyi öğrenmiş oldum ama olmasaydı yapamazdım herhalde hakkını ödeyemem annemin

anladım canım sağlıkla al kucağına inşAllah darısı başımıza hayırlısıyla bende senin gibi adet günüm gelmeden test yapmayacağım söz verdim kendime
Yani en doğrusu o bence de hem varsa net çıkıyor yoksa da zaten adet oluyorsun inşallah güzel haberler alırız senden de Ağustos anneleri grubu acilmis burdan hep beraber oraya transfer olalim

Yani en doğrusu o bence de hem varsa net çıkıyor yoksa da zaten adet oluyorsun inşallah güzel haberler alırız senden de Ağustos anneleri grubu acilmis burdan hep beraber oraya transfer olalim
valla öyle kesinlikle bende çok test yaparım normalde ama dün akşam anksiyetem tavan yapınca anladımkğ çok stres olmuşum o yüzden yapmıycam dedim kendime ay hadi inşAllah hayırlısıyla

zaten kürtajdan sonra hep bi stres içindeydim ya bi daha hamile kalamazsam diye ama gelişmediği için kürtaj olmak zorunda kaldım hayırlısını diliyorum Allahtan

Anneniz ne kadar ince düşünceli Kendi yavrusu anne olsa bile seni düşünmüş

* Günü kapatma mesajı *

Sevgili arkadaşlar,
Bugün hepimiz için farklı telaşlar, duygular ve belki de küçük umutlarla geçti. Hayatımızda yeni bir sayfa açmayı, belki de hayallerimizin minik bir kalbe dönüşmesini dileyerek bir aradayız. Unutmayın ki bu süreç bazen sabırla dolu, bazen zorlu, ama hep umut dolu bir yolculuk.

Kendinize ve bedeninize nazik olun. Her yeni gün bir fırsat, her yeni ay bir umut ışığı. Hepimiz aynı yolda yürüyen yol arkadaşlarıyız. Şimdi kendinize bir iyilik yapın; derin bir nefes alın, minnettarlıkla dolu bir düşünceyle günü kapatın ve güzel hayallerle uyuyun.

Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum. Yarın, yeni bir günün mucizeleriyle bizi bekliyor. İyi geceler.

Not: yarın haftalık kontrol günü adet olan, çift çizgi gören varsa Yazmayı unutmasin beni etiketleyerek. Sevgiler

Bende henüz bir belirti yok 16 Kasım da pik olduğunu düşünüyorum sen de var mı belirti ?
Evet bendede 16.sı pik sanıyorum. Evet kasıklarım ara ara ağırıyor. Ama çok erken değilmi? Psikolojikmi diye düşünmüyorum değilZ büyük hayal kırıklığına uğrayacağım değilsem

Evet bendede 16.sı pik sanıyorum. Evet kasıklarım ara ara ağırıyor. Ama çok erken değilmi? Psikolojikmi diye düşünmüyorum değilZ büyük hayal kırıklığına uğrayacağım değilsem
Çok fazla umutlanmadan biraz beklemek en iyisi canım negatif görmek insanı çok üzüyor geçen ay bende bi sürü belirti yaşadım hatta gecikmem bile oldu ama sonuç negatif .Ne kadar geç test yaparsak o kadar iyi umarım hepimiz için çok güzel sonuçlanır

Aynı saniyede çıktı artmed markası birliktelikten beş gün sonra yapılabileceği yazıyor çok saçma geldi bana normalde iki gün var ama geç yumurtaladim beş gün var
Bu marka hiç güvenilir değil maalesef. Çok fazla yalancı pozitif çıkarıyor. Yarın sabah ilk idrarla başka marka erken gebelik testiyle dene bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…