2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Kızlar dünkü muayenemde 2cm lik kist görüldü doktor MR istedi. Ama daha önce hiç çıkmamıştı şaşırdım. 3 ay önce de kürtaj olmuştum. Bu kistler adetle atılıyor diyorlar sizce çok ciddi mi MR gerek var mı

Kıyamam travmatik olmuş sizin için. şuan gebe misiniz?
Valla bana doktorum demişti ki "nasip" işi bunlar. Ay demiştim doktor nasip der mi bilim nerde tıp nerde
gerçekten öyle gibi
Bu ay 1gun öncesi denedik 7gun kaldı sabah erken gebelik testi denedim ama negatif.zaten hicbi belirtim de yok.daha oncekilerde hepsinde belirtim vardi

Merhaba bende de kist çıktı ama küçük ve normal kist sanırım ama doktor mr istedi. Adetle düşer belki diyorum. Çikolata kisti olsa anlaşılırdı dimi çünkü adetliyken sancım pek olmaz? Bi de ben de inostol kullanmıştım ondan olmuş olabilir mi yumurtaları büyüttü çatlamadı mı acaba

çikolata kisti olsa anlaşılırdı ultrasonda görünümleri farklı çünkü kistlerin. Ama mr genelde çikolata kistinin tanısını kesinleştirmek için istenir bilemedim şimdi. Inositol iyi bir takviye yumurta kalitesi için sen kullanmaya devam et yumurta çatlamamasının onunla ilgisi yoktur bence. Ve mutlaka b vitamini takviyesi kullan hormon dengesi ve yumurta kalitesi için çok önemliler

ay kızlar çok güzel haberlerim var temmuz ayında yüksek fsh, düşük amh ve çikolata kisti olduğunu öğrendim 4 aydan beri aklımdan bir gün olsun çıkmamıştı bu problemler. Bu ay yeniden fsh ve amh testi yaptırdım. Fsh 14.65’ten 6.50’ye düşmüş. Amh ise 0.43’ten 1.55’e yükselmiş. Ne kadar makale varsa araştırdım,okuduk amh yükselmez diyordu hepsi. Yüksek fsh,düşük amh erken menopoza neden olur diyordu her yerde. psikolojim bozulmuştu bu 4 ayda. Şükürler olsun bugün bu güzel haberle derdimden kurtuldum geriye şu çikolata kistlerim kaldı ama onu da artık dert etmemeye çalışıcam.

Allah'a şükürler olsun. İbrahim saraçoğlunun soğan kürü nü denedizimi? Birçok insandan kistlerin gittiğini duydum bu kürden sonra

Sizin kayıplar niye oldu benim de iki kaybım var ikisinde de kalp atışı olmadı bu sefer gebe kalırsam bana da kan sulandırıcı başlayacaklar sizi çok iyi anlıyorum

Özele mi gidiyorsunuz 2 cmlik kist için emar ne alaka bazen 2 3 cmlik kistler oluşup adetle atılıyor bilemedim ya

Allah'a şükürler olsun. İbrahim saraçoğlunun soğan kürü nü denedizimi? Birçok insandan kistlerin gittiğini duydum bu kürden sonra
kistin varlığını öğrenmeden önceki ay denemiştim sonraki ay kist açığa çıktı bende işe yaramadı yani. Şu an bende folikül kisti de var onun için ilaç kullanıyorum zaten daha sonraki süreç nasıl ilerler bilmiyorum doktorum henüz çikolata kisti için bir şey demedi

Sizin kayıplar niye oldu benim de iki kaybım var ikisinde de kalp atışı olmadı bu sefer gebe kalırsam bana da kan sulandırıcı başlayacaklar sizi çok iyi anlıyorum
Özele gidiyorum canım. Sebebi belli değil 4 sene dünyanın testi yapıldı genler,kan değerleri vs kalınca bir dosyam var sadece şunu söyleyebildiler eşimin morfoloji bozukluğu vardı eğer sperm kalite değilse belli bir haftadan sonra düşüğe neden olabilir dediler, yada yumurta kalitesiz ise sağlıklı gebelik olmuyor denildi. En son histeroskopi ameliyatı oldum rahim de yapışıklık oluşmuş denildi kürtajlardan sonra doktor birde traşlama yapmış çizik atmış ki gebelik oluştuğunda tutunsun diye bakalım bekliyoruz hayırlısı Rabbim den

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…