Canım çok sağolgüzeliiiimmmmdoğum günüyle meşguldüm sabahtır anca gördüm. çokkkk sevindim sağlıkla kucağına alırsın umuyorum
Hoşgeldin canım ekledimSAT :27.10.2024 PİK:21.11.2024 BAT:05.12.2024
Her yeni döngü yeni bir şansBugun adet oldum ben kısmet değilmiş.
Sat 22 Kasım bat 27 Aralık. Bu ay da deniycem bakalım :))
Evet canım çatlamışÇatlamış mi ???
Femometer canımcanım hangi uygulamayı kullanıyosun takvim olarak
Hidgeldin Canim. Uğur getirsin,Merhaba son adet günüm 4 kasım, beklenen adet 28 kasım, ovülasyon testi 14 kasım
Bence yap ama cikarmayadabilirAdetime 2 gün kaldı ama merak ettim elimde o vardı denesem mi diye düşündüm. Bakalım geçikirsek, gebelik testini alırım
Ben de çektirmeden araştırmıştım çok ağrı sızı yapıyor diye baya da korkmuştum ama işlem sırasında çok bi ağrı yapmadı sonrasında da alışık olduğum regl ağrısı gibi bir ağrı yaşamıştımBen de bi sonraki adetimden sonra çektireceğim rahim filmini. Anestezili önerdi doktorum. İşlem kısa sürüyomuş aslında ama acı eşiğin düşükse içeri ilaç verildiğinde ağrı hissedersin dedi. Ben de ağrıyı göze alamıyorum, anestezili olucam. Çektirdikten sonra paylaşır mısın süreci?
Ben de ağrıması ihtimalini göze alamadım. Kafamda aneztezili olmak var, ama zaten eşimin sonuçlarda sıkıntı var gözüküyor. Dün öğrendik. O yüzden doktor benden hala film ister mi gene de bilemedim. Kafama çok takıldı. Çok uğraşacakmışız gibi hissediyorum…Ben de çektirmeden araştırmıştım çok ağrı sızı yapıyor diye baya da korkmuştum ama işlem sırasında çok bi ağrı yapmadı sonrasında da alışık olduğum regl ağrısı gibi bir ağrı yaşamıştım
Kişiden kişiye değişiyor sanırım
Al benden de o kadar bu ay çok umutlu başladım gün geçtikçe sanki negatif görecek gibi umutsuzlanıyorum ama maşallah bu ay ne kadar çok pozitif oldu yabenim pikten 7 çatlamadan sonraki 6. günüm test yapsam çıkmaz herhaldeçok stres oldum ben bu ay ya
Evet doktorun özel kliniği var ama maddi olarak beni yormayan bir hoca sağ olsunÖzelemi gidiyorsunuz
Ovulasyon testi yapmaya devam edin 18.gunde pik görmüştümMerhaba kaçıncı gününüz benim 15 ci gunum halen yok pik benimde
Eldorin 22 Ekim ilk adet günüm 7 Kasım ovulasyon pik günüm tahminime göre Çarşamba günü adet olmam gerekiyordu ama olmadım sabahda gebelik testi yaptım negatif çıktı sizce erkenmi yaptım testi yada Allah korusun kiste dönüşmüş olabilirmi kafamda deli sorular arkadaşlar yardımcı olun lütfen
Canım normalde 14 gün sonra adet olunuyor ama pikten ziyade catlaama önemli mesela 7 de pik gördüm ama 9 da catladiysa iki gün eklemek lazım bugün demek bat o zamanOvulasyon testinde pik gördükten kaç gün sonra adet olunur
Ertesi gün siliklesmisti ozamn çatladı büyük ihtimalleCanım normalde 14 gün sonra adet olunuyor ama pikten ziyade catlaama önemli
Ayy seninle pik ve bat tarihlerimiz aynıSAT :27.10.2024 PİK:21.11.2024 BAT:05.12.2024
Gözünüz aydın çok sevındım sağlıkla gelsın inşKız attım resmi gruba aslında ama gerilerde kaldıdur yine atayım atamalara doyamayayim
Erken gebelik testi
Eki Görüntüle 3507476
Benimde aynı tarihlerSelam kızlar 13 Kasım pik 14 Kasım çatlama gördüm bugün tam 8 gün geçti çatlamadan sonra test yaptım negatif erken mi yaptım sizce
Edecem canım bakalım hayırlısı bide bişey merek ediyorum regl bittiği günden beri yapıyorum ben olsaydı öncelerinde çıkardı değil mi benim üzüntüm geçti mi acaba çıkmadı mı diyorumOvulasyon testi yapmaya devam edin 18.gunde pik görmüştüm
Canım çok sağol ya aminGözünüz aydın çok sevındım sağlıkla gelsın inşay ne güzel de köy çıkmış test ikiz de olabilir beta yüksek çıkarsa