Merhaba kaçıncı gününüz benim 15 ci gunum halen yok pik benimdeBugün yarın pik görme ihtimali olan var mı, ben hala görmedim ama bekliyorum
Çatlamış mi sizce birini akşam 5 TE yaptım diğerini şimdiÇatlar canım neden çatlamasın 2 tane havuç ye hızlandırıyor çatlamayı
Çatlamış mi ???Şöyle yapıyorum o zaman kuzum çatlatma iğnesinin üstüne 17 gün ekliyorum son adet tarihi için3 gün sonra çatlama desek 14 gün sonra da beklenen adet oluyor 25 Ekim 25 Kasım oluyor listeye böyle ekledim
Canım çatlatma iğnesi kasık ağrısı yapıyor ekstra bildiğim kadarıylaumarım bu ay tutar ekledim seni de listeye
canım hangi uygulamayı kullanıyosun takvim olarak
Saat gec olmus sordugun kisiler gormezse gun bosa gecmesin diye yazmak istedim. Siliklesmis alttaki sonradan yaptiginsa eger çatlamış görünüyor bu geceyi de değerlendirin benceÇatlamış mi sizce birini akşam 5 TE yaptım diğerini şimdi
Evet alttakini yaptım az önce ama bugünü degerlendirmistik zaten test pik diye sonra çatlamış mi diye bakmak için test yapmıştım bugün tekrarlamama gerek var mı ki ?Saat gec olmus sordugun kisiler gormezse gun bosa gecmesin diye yazmak istedim. Siliklesmis alttaki sonradan yaptiginsa eger çatlamış görünüyor bu geceyi de değerlendirin bence
evet çatlamışÇatlamış mi ???
yarında değerlendirin bugün ilişki olduysa gerek yokEvet alttakini yaptım az önce ama bugünü degerlendirmistik zaten test pik diye sonra çatlamış mi diye bakmak için test yapmıştım bugün tekrarlamama gerek var mı ki ?
Evet baya geç yumurtadim biraz özel utanıyorum söylemeye ama biz akşam bugünü pik diye değerlendirdik şimdi çatlama oldu ne yapmam gerekiyoevet çatlamışsen geç yumurtladın bu ay demekki o yüzden ovuda pik gördün kanamanda yumurtlama kanaması idi bence
Tamam o zaman öyle yapıyımyarında değerlendirin bugün ilişki olduysa gerek yok
Değerlendirdiyseniz inşallah tutar bu ay hayırlısıyla sağlıkla. Kac gündür degerlendiriyorsunuz öncesini bilmiyorum ama nolur nolmaz yarın da degerlendirebilirsiniz benceEvet alttakini yaptım az önce ama bugünü degerlendirmistik zaten test pik diye sonra çatlamış mi diye bakmak için test yapmıştım bugün tekrarlamama gerek var mı ki ?
Tamam öyle yapıcam sağolunDeğerlendirdiyseniz inşallah tutar bu ay hayırlısıyla sağlıkla. Kac gündür degerlendiriyorsunuz öncesini bilmiyorum ama nolur nolmaz yarın da degerlendirebilirsiniz bence
yok canım estafurullah utanma bu gece değerlendirdiysen yarında değerlendir mutlakaEvet baya geç yumurtadim biraz özel utanıyorum söylemeye ama biz akşam bugünü pik diye değerlendirdik şimdi çatlama oldu ne yapmam gerekiyo
Ovulasyon testini tekrarlıyım mi yarın yoksa birakiyim miyok canım estafurullah utanma bu gece değerlendirdiysen yarında değerlendir mutlaka
Evet canım çatlamış hadi aynı günde çatlama gördük değerlendir bu günü bide yarını ben öyle yapcam 30unda da test yapmaya başlarızÇatlamış mi sizce birini akşam 5 TE yaptım diğerini şimdi
Adetime 2 gün kaldı ama merak ettim elimde o vardı denesem mi diye düşündüm. Bakalım geçikirsek, gebelik testini alırımBen yaptım bu ay adet iki gun kala felan pozitif gibiydi test baya ama regli oldum ovü testiyle gebelik öğrenende var hamilelerde pozitif çıkıyormuş mesala ama bende tutmadı ovü testiyle bakınca cok guvenmemek lzım garanti gebelik testi yapmak bence