2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Çatlamış mi ???

Eklentiler

• IMG_20241122_012134.jpg
    140,6 KB · Görüntüleme: 11
Saat gec olmus sordugun kisiler gormezse gun bosa gecmesin diye yazmak istedim. Siliklesmis alttaki sonradan yaptiginsa eger çatlamış görünüyor bu geceyi de değerlendirin bence
Evet alttakini yaptım az önce ama bugünü degerlendirmistik zaten test pik diye sonra çatlamış mi diye bakmak için test yapmıştım bugün tekrarlamama gerek var mı ki ?

evet çatlamış sen geç yumurtladın bu ay demekki o yüzden ovuda pik gördün kanamanda yumurtlama kanaması idi bence
Evet baya geç yumurtadim biraz özel utanıyorum söylemeye ama biz akşam bugünü pik diye değerlendirdik şimdi çatlama oldu ne yapmam gerekiyo

Evet alttakini yaptım az önce ama bugünü degerlendirmistik zaten test pik diye sonra çatlamış mi diye bakmak için test yapmıştım bugün tekrarlamama gerek var mı ki ?
Değerlendirdiyseniz inşallah tutar bu ay hayırlısıyla sağlıkla. Kac gündür degerlendiriyorsunuz öncesini bilmiyorum ama nolur nolmaz yarın da degerlendirebilirsiniz bence

Kızlar üstten ikinci teste bakar mısınız lütfen, pik olmuş mu sizce? İkinci çizgi kontrol çizgisinden biraz daha açık emin olamıyorum

Adetime 2 gün kaldı ama merak ettim elimde o vardı denesem mi diye düşündüm. Bakalım geçikirsek, gebelik testini alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…