2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Ben ilk defa bide yapıyorum o yüzden testte mi sorun neyde onu takıyorum kafaya kendimi işe veriyorum felan olmuyor dönüp dolaşıp aynı yere geliyor kafam

Ay
Aynılarını düşünüyorum sürekli bende bugün 1 de yapacam bakalım 16 ci günüm bugünde görmezsem 8 gün kalıyor görmezsem daha görmem zaten

Ya onu ben de okudum, hatta dün bir araştırdım kız ihtimali yüksek oluyor böyle olunca. Ay bakalım Allah'ım o günleri görmeyi nasip etsin inşallah
Benim 5 gün dayanmıştı kızım oldu:) bu arada reglime 7gun var test bu sabah negatif.hiç hamilelik belirtim ve hissim yok.olmadi büyük ihtimalle

Benim 5 gün dayanmıştı kızım oldu:) bu arada reglime 7gun var test bu sabah negatif.hiç hamilelik belirtim ve hissim yok.olmadi büyük ihtimalle
Okadar erken çıkacağını düşünmüyorum, reglin geçikirse ilk gün tekrar test yapabilirsin

Selam kızlar 13 Kasım pik 14 Kasım çatlama gördüm bugün tam 8 gün geçti çatlamadan sonra test yaptım negatif erken mi yaptım sizce
bende 13-14 pik 15 çatlama gördüm ama ben yapamıyorum çok stres oldum zaten akşam panik atqğım tuttu stresten bu kadar kasmaya gerek yok dedim Allaha şükür bi evladım var Rabbim bitane daha verirse başım üstüne vermezsede varsır bildiği

Son düzenleme:

Demi canım çok haklısın bende erkenden test yaptım irademe sahip çıkıp 3 4 gün sonra yapacağım . Dediğin gibi var evladım onunla ilgileneyim düşünmeyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…