Ben ilk defa bide yapıyorum o yüzden testte mi sorun neyde onu takıyorum kafayaBenim 12 ama döngüm kısa olduğu için 12.gün pik olurdu hep. 2 ay önce 16.günde pik olmuştu. Sanırım bu ay da geç pik olacak. Hala çok çok silik. Stres yapmamak için ev işine veriyorum kendimi bu seferde çok yoruldum ondan mı pik olamıyorum diyorum
Aynılarını düşünüyorum sürekli bendeHer gün düzenli bisekilde yaptı iseniz çıkardı bende sizin gibi düşünmüştüm testler bozuk yada ben yanlış bişey yaptım deyip baştan savma yaptım en son yaptığım testi yaptıktan sonra kontrol bile etmedim alıp bı kenara bırakmıştım ertesi gün de yapmadım akşam saatlerinde kenara bıraktığım teste bakma ihtiyacı duydum bian baktığımda pikti ogünü pik oldugunu bilmeden değerlendirmiştik degerlendirmemis olsa idik kendime çok kızardım sizde pik olana kadar yapmaya devam edin
Hayırlı evlat versin öncelikle kucağına sağ salim al
Bugün yapamayacağım galiba ya işe geldim yanıma test almayı unuttum akşam 10 gibi anca yapabilirimBenimki hala çok silik. Minimum 2 gün var gibi haberleşelim
Benim 5 gün dayanmıştı kızım oldu:) bu arada reglime 7gun var test bu sabah negatif.hiç hamilelik belirtim ve hissim yok.olmadi büyük ihtimalleYa onu ben de okudum, hatta dün bir araştırdım kız ihtimali yüksek oluyor böyle olunca. Ay bakalım Allah'ım o günleri görmeyi nasip etsin inşallah
canımm çok sevindim .Gözünüz aydın sağlıkla gelsin inşallah:)Canım çok sağol ya aminsanmıyorum ikiz olduğunu erken gebelik ya bence ondan koyu çıktı ama kısmet tabi
Amiin sağlıkla kucağına al ay sana çin takvimi bakalımYa onu ben de okudum, hatta dün bir araştırdım kız ihtimali yüksek oluyor böyle olunca. Ay bakalım Allah'ım o günleri görmeyi nasip etsin inşallah
Çok düzensiz gebelik düşündüğümüz den beri daha da geç oluyorumYumurtanın şimdi çatlaması demek 14 gün sonra regl olacaksın demek reglşn bu kadr gecikiyor muydu normalde
Okadar erken çıkacağını düşünmüyorum, reglin geçikirse ilk gün tekrar test yapabilirsinBenim 5 gün dayanmıştı kızım oldu:) bu arada reglime 7gun var test bu sabah negatif.hiç hamilelik belirtim ve hissim yok.olmadi büyük ihtimalle
Nasıl 5 gün dayandıı anlatır mısıınBenim 5 gün dayanmıştı kızım oldu:) bu arada reglime 7gun var test bu sabah negatif.hiç hamilelik belirtim ve hissim yok.olmadi büyük ihtimalle
Evet ya aynı güne denk geldik sen ovülasyon u bıraktın mi çatlama gördün sonuçtadevam edicekmisinEvet canım çatlamış hadi aynı günde çatlama gördük değerlendir bu günü bide yarını ben öyle yapcam 30unda da test yapmaya başlarız
Anladım canım düzensizlik için doktor bir şey dedi mi normal değil düzensiz olmasıÇok düzensiz gebelik düşündüğümüz den beri daha da geç oluyorum
Hayır temiz çıkıyo bu ay 27 sinde olmam lazım di yumurtlama dün olduysa bı haftami gecikmiş olucak ortalamaAnladım canım düzensizlik için doktor bir şey dedi mi normal değil düzensiz olması
bende 13-14 pik 15 çatlama gördüm ama ben yapamıyorum çok stres oldum zaten akşam panik atqğım tuttu stresten bu kadar kasmaya gerek yok dedim Allaha şükür bi evladım var Rabbim bitane daha verirse başım üstüne vermezsede varsır bildiğiSelam kızlar 13 Kasım pik 14 Kasım çatlama gördüm bugün tam 8 gün geçti çatlamadan sonra test yaptım negatif erken mi yaptım sizce
bende 13-14 pik 15 çatlama gördüm ama ben yapamıyorum çok atrea oldum zaten akşam panik atqğım tuttu stresten bu kadar kasmaya gerek yok dedim Allaha şükür bi evladım var Rabbim bitane daha verirse başım üstüne vermezsede varsır bildiği
Canım çok sağolcanımm çok sevindim .Gözünüz aydın sağlıkla gelsin inşallah:)
Amin canım çin takvimi de kız diyorAmiin sağlıkla kucağına al ay sana çin takvimi bakalım
canıım ben 14 ile öğrendiim kaç ile öğrendiğin önemli değil stres yapmaKızlar test verdim beta 23 çok düşük iki gün sonra tekrar gel dedi
O çin tavkimi doğrumu? Çok duydum ama gerçekmi acabaCanım çok sağolamin inşallah
Amin canım çin takvimi de kız diyor
Genelde çatlamadan 14 gün sonra regl gelir bir haftadan fazla olacak gecikme tabi yumurtlamaya işaretse yaptığınız testlerHayır temiz çıkıyo bu ay 27 sinde olmam lazım di yumurtlama dün olduysa bı haftami gecikmiş olucak ortalama
Aynen öyle bakalım kısmet nasipGenelde çatlamadan 14 gün sonra regl gelir bir haftadan fazla olacak gecikme tabi yumurtlamaya işaretse yaptığınız testler