Ben 62 kiloyum canım ideal kilom 57 bu süreçte nasıl zayıflanır acaba bilgisi olan varsa paylaşırsa güzel olurKızlar kaç kg ile hamile kalmaya çalışıyorsunuz ben 68lerdeyim vermeye çalışıyorum ama çok zorbirde bu ananas sirkesi var ya ödem attırıcı yumurtlama zamanı bırakmalı mıyım
Normal pilates mi reformer mı canım? Ben de gidiyorum 2 aydır ama zayıflamadım hiçBende pilatese gidiyordum 4 kilo vermiştim kasım başında bırakmıştım sonra hamile olduğumu öğrendimdoktor şuan spor falan yok dedi
Siz kaç gün pik gördünüz acaba benimki de yarın çaylarmiBu ikinci yaptığın pike yakın pik de diyebiliriz belki bak bende yaptım aynı test dün pikti bu şekilde bugün de çatlama oldu örnek olsun sana
Ay hadi inşallah birlikte aynı gün gebe kaliyomusuzBu ikinci yaptığın pike yakın pik de diyebiliriz belki bak bende yaptım aynı test dün pikti bu şekilde bugün de çatlama oldu örnek olsun sana
Reformere gittim 5 ay epey bir incelme oldu çok da seviyordum.diyet yapıyor musunuz peki öyle etkisi daha iyi oluyorNormal pilates mi reformer mı canım? Ben de gidiyorum 2 aydır ama zayıflamadım hiç
Yooo bi yerde okudum 10 la öğrenen var.Kızlar test verdim beta 23 çok düşük iki gün sonra tekrar gel dedi
Ay inşallah yükselirYooo bi yerde okudum 10 la öğrenen var.
Olur olur erken öğrenmişsin demek ki, kaç gün var bataAy inşallah yükselir
4 gün Adetim gecikti bir kaç günde lekelenmem olduOlur olur erken öğrenmişsin demek ki, kaç gün var bata
Sağol canım umarım almam aslında pek kafaya takmak istemiyorum ama yine de dikkat etmek gerekirAlmazsın merak etme dikkat edersin, bebiş senle ya gerisi önemli değilHem şüşko hem gebe kalamayanlar napsın
Erken öğrenmişsindir canım yoksa normalKızlar test verdim beta 23 çok düşük iki gün sonra tekrar gel dedi
Diyeti başaramadım bir türlüReformere gittim 5 ay epey bir incelme oldu çok da seviyordum.diyet yapıyor musunuz peki öyle etkisi daha iyi oluyor
Geç döllenme de olabilir. İçini ferah tut yükselir4 gün Adetim gecikti bir kaç günde lekelenmem oldu
İnşallah öyledirErken öğrenmişsindir canım yoksa normal
İnşallah cumartesi günü tekrar gidicemGeç döllenme de olabilir. İçini ferah tut yükselir
Kızlar test verdim beta 23 çok düşük iki gün sonra tekrar gel dedi
3 yaşında bir kızım var, 9 ile öğrenmiştim ♡. İnşallah sağlıkla kucağınıza almayi nasip etsin Allah. 2 gün sonra tekrar kan verin 2 kat ve üzeri artıyorsa sorun yokturMerhaba kızlar. 8 kasımda çatlatma iğnesi vuruldum. Bugün de kan verdim beta hcg sonucum 7.07 her an regli olcakmışım gibi hissediyorum, benim gibi düşük sonuç görüp sonra yükselen var mı aceba. Doktor çok düşük dedi sonuca kimyasal gebelikte olabilir tabi
Amin inşallah yükselir iki gün sonra tekrar test yaptırcam ama bende sürekli çok açık pembe yada kahverengi lekelenme oluyor rengi baya açık niye öyle acaba3 yaşında bir kızım var, 9 ile öğrenmiştim ♡. İnşallah sağlıkla kucağınıza almayi nasip etsin Allah. 2 gün sonra tekrar kan verin 2 kat ve üzeri artıyorsa sorun yoktur