- 2 Ocak 2024
- 68
- 26
- 28
% kaçŞimdi sperm testi sonucu geldi. Anladığım kadarıyla morfolojide sıkıntı var. İnternette biraz araştıracağıminşallah çözülebilen bi sorundur
Çatlama hemen sonraki gün olmuyo sanırım ben öyle sanmıştımHala pik gibi canım
Sizin regle 6 gğn kalmıştı bence artık ovülasyon yapmayı bırakın daha çok stres yapıyorsunuzÇatlama hemen sonraki gün olmuyo sanırım ben öyle sanmıştım
Pik olmamış bence daha senin başka testlerin yok mu ?Olmamış sanırım
Her zaman olmayabilirÇatlama hemen sonraki gün olmuyo sanırım ben öyle sanmıştım
Yok canım karincalanma hiç olmadı ama ishal oldu. Yani ishal diyemem aslında bağırsaklarım daha hızlı ve fazla çalışıyor diyelimEldorin yaa bi şey sorcam. Sizdede böyle ara ara karıncalanma gibi oluyor mu kasıklarınızda. Bide ishal. Sanmıyorum ama bunlar belirti oluyor mu? Cemil olabilir mi cemil gibi oldu
Sperm sayısında falan sorun yok 46 milyon diyor. Hareket oranları da iyi hızlı. Ama morfoloji kısmında anomaliler var gözüküyor. Morfoloji direkt % 0. Sanırım varikosel sperm şeklini bozmuş. Ben de şimdi araştırıyorum. Üzüldüm açıkçası elimde değil
Bu değer düşük olunca tüp bebek bile zor yazan sayfalar da okudum ama bu sitede bu şekilde hamile kalan da olmuş. Kısmet demek ki.. pazartesi eşim kontrole gidince öğrenir artık detayları. Ameliyat olur diye düşünüyorum.eğer o yüzdense ameliyatla sorun giderilebiliyomuş bende araştırdım biraz
Anladm çok teşekkür ederimHer zaman olmayabilirama en fazla 3 gün sürmesi lazım daha uzun sürüyorsa doktora gitmek iyi olur
Yok canım karincalanma hiç olmadı ama ishal oldu. Yani ishal diyemem aslında bağırsaklarım daha hızlı ve fazla çalışıyor diyelim
Olmamış mı herkes pik dediPik olmamış bence daha senin başka testlerin yok mu ?
Ben doğuma girdiğim kiloyla hamile kaldımKızlar kaç kg ile hamile kalmaya çalışıyorsunuz ben 68lerdeyim vermeye çalışıyorum ama çok zorbirde bu ananas sirkesi var ya ödem attırıcı yumurtlama zamanı bırakmalı mıyım
Kız attım resmi gruba aslında ama gerilerde kaldıdur yine atayım atamalara doyamayayim
Erken gebelik testi
Eki Görüntüle 3507476
Ben şuan 69 kilodayım keşke biraz daha zayıflamış olsaydım gebe kalmadan önce ama bundan sonra nasıl devam edilir bilemiyorum çok kilo almam umarımKızlar kaç kg ile hamile kalmaya çalışıyorsunuz ben 68lerdeyim vermeye çalışıyorum ama çok zorbirde bu ananas sirkesi var ya ödem attırıcı yumurtlama zamanı bırakmalı mıyım
Almazsın merak etme dikkat edersin, bebiş senle ya gerisi önemli değilBen şuan 69 kilodayım keşke biraz daha zayıflamış olsaydım gebe kalmadan önce ama bundan sonra nasıl devam edilir bilemiyorum çok kilo almam umarım
Bu ikinci yaptığın pike yakın pik de diyebiliriz belki bak bende yaptım aynı test dün pikti bu şekilde bugün de çatlama oldu örnek olsun sanaOlmamış mı herkes pik dedi