Hadi inşallah kuzumAy hadi inşallah birlikte aynı gün gebe kaliyomusuz
Evet söyleyelim her anımızi bide bişi sorucam ben bugünü degerlendirdim diyelim yarın çatlama görürsem yine mi degerlendirmem lazmHadi inşallah kuzumhaberdar edelim birbirimizi belirtilerden
Evet canım hatta 2 gün üst üste olsun birliktelik 24-48 saat yaşıyor yumurta o sırada ilişki olması daha fazla olasılık oluyor çatladığı gün ve ertesi günü mutlaka değerlendir önemli olanlar onlar zatenEvet söyleyelim her anımızi bide bişi sorucam ben bugünü degerlendirdim diyelim yarın çatlama görürsem yine mi degerlendirmem lazm
Bak şimdi emin oldum çatladığından canımEvet söyleyelim her anımızi bide bişi sorucam ben bugünü degerlendirdim diyelim yarın çatlama görürsem yine mi degerlendirmem lazm
Tamam canm çok teşekkür ederimEvet canım hatta 2 gün üst üste olsun birliktelik 24-48 saat yaşıyor yumurta o sırada ilişki olması daha fazla olasılık oluyor çatladığı gün ve ertesi günü mutlaka değerlendir önemli olanlar onlar zaten
Maşallah ya acaba benimki de çatlayacak miiBak şimdi emin oldum çatladığından canım
her sey allahtan umudunu kaybetme bi doktorla görüşün insallah bi yolu bulunurBu değer düşük olunca tüp bebek bile zor yazan sayfalar da okudum ama bu sitede bu şekilde hamile kalan da olmuş. Kısmet demek ki.. pazartesi eşim kontrole gidince öğrenir artık detayları. Ameliyat olur diye düşünüyorum.
Bugünlerde de yumurtlamam olabilir ama bugun bu moralle değerlendiremiycez. Bu ayı da pas geçtik.
Çatlar canım neden çatlamasın 2 tane havuç ye hızlandırıyor çatlamayıMaşallah ya acaba benimki de çatlayacak mii
Tamam gidip yiyeceğimÇatlar canım neden çatlamasın 2 tane havuç ye hızlandırıyor çatlamayı
Sat ve bat ne zaman mıydı yakındık sankiBende bekliyorum hala
Ekledim canım önemli değil batı 18 Kasım olarak yazdımSat 25 Ekim bat 18 Kasım ama benim döngüm 21 ile 24 gün arasında değişiyor o yüzden battan çok emin değilim
Canim hem foruma hem de topike hoşgeldinEldorin
Kadınlar kulübünde bu gün ilk günümbu başlık dikkatimi çekti.
Ben de gebelik düşünüyorum. Son adet 21 Kasım - beklenen adet 21 Aralık
Belirtilerin nelerdi yükselir daha çok yeni içinizi ferah tutun.Merhaba kızlar. 8 kasımda çatlatma iğnesi vuruldum. Bugün de kan verdim beta hcg sonucum 7.07 her an regli olcakmışım gibi hissediyorum, benim gibi düşük sonuç görüp sonra yükselen var mı aceba. Doktor çok düşük dedi sonuca kimyasal gebelikte olabilir tabi
Bat 12 Aralık sat 8 yada 6 emin olmamakla beraberSat ve bat ne zaman mıydı yakındık sanki
Bu ay bende geç yumurtlama olavak sanırım hala çok silik testlerim. Belki denk gelirizBat 12 Aralık sat 8 yada 6 emin olmamakla beraber
Canım hiç fark etmez varsa çıkarOvulasyon testi ile gebelik var mı diye bakan arkadaşlar, sabah ilk idrar ile mi deniyorsunuz? Farkeder mi?
Hisgeldin kuzum. Hayırlı olsun denemelerinizBizde daha bu ay başladık çocuk çalışmalarına. Rabbim isteyen herkese versin dilerimbugün yeni yumurtlama pik i gördüm. Artık hayırlısı ile buraya not düşeyim. Adetime 9 gün kala . Pkos var. Umarım lh testi ile çatladığına şahit olurumda boşa gitmez. Dilerim ilk denemem de hamile kalırım bende. Olmazsa da daha yolumuz var. Rabbim hayırlısını versin insallah
25 Ekim son adet tarihim pcos olduğum için beklenen adet tarihim yok maalesefasyaa9833 canım merhaba. Sen listede yoksun sanırım sat bat, eğer ovulasyon yaptiysan pik tarihi yaz seni de ekleyeyim listemize
Ben yaptım bu ay adet iki gun kala felan pozitif gibiydi test baya ama regli oldum ovü testiyle gebelik öğrenende var hamilelerde pozitif çıkıyormuş mesala ama bende tutmadı ovü testiyle bakınca cok guvenmemek lzım garanti gebelik testi yapmak benceOvulasyon testi ile gebelik var mı diye bakan arkadaşlar, sabah ilk idrar ile mi deniyorsunuz? Farkeder mi?