2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Evet söyleyelim her anımızi bide bişi sorucam ben bugünü degerlendirdim diyelim yarın çatlama görürsem yine mi degerlendirmem lazm
Evet canım hatta 2 gün üst üste olsun birliktelik 24-48 saat yaşıyor yumurta o sırada ilişki olması daha fazla olasılık oluyor çatladığı gün ve ertesi günü mutlaka değerlendir önemli olanlar onlar zaten

her sey allahtan umudunu kaybetme bi doktorla görüşün insallah bi yolu bulunur

Bizde daha bu ay başladık çocuk çalışmalarına. Rabbim isteyen herkese versin dilerim bugün yeni yumurtlama pik i gördüm. Artık hayırlısı ile buraya not düşeyim. Adetime 9 gün kala . Pkos var. Umarım lh testi ile çatladığına şahit olurumda boşa gitmez. Dilerim ilk denemem de hamile kalırım bende. Olmazsa da daha yolumuz var. Rabbim hayırlısını versin insallah

Sat 25 Ekim bat 18 Kasım ama benim döngüm 21 ile 24 gün arasında değişiyor o yüzden battan çok emin değilim
Ekledim canım önemli değil batı 18 Kasım olarak yazdım
Eldorin
Kadınlar kulübünde bu gün ilk günüm bu başlık dikkatimi çekti.
Ben de gebelik düşünüyorum. Son adet 21 Kasım - beklenen adet 21 Aralık
Canim hem foruma hem de topike hoşgeldin umarım uğurlu gelir

Belirtilerin nelerdi yükselir daha çok yeni içinizi ferah tutun.

@asya98
Ovulasyon testi ile gebelik var mı diye bakan arkadaşlar, sabah ilk idrar ile mi deniyorsunuz? Farkeder mi?
Canım hiç fark etmez varsa çıkar
Hisgeldin kuzum. Hayırlı olsun denemeleriniz son adet tarihinle beklenen adet tarihini yazarsan seni de listemize ekleyeyim yani şöyle yaz istersen son adet tarihi, pik tarihi ve pik tarihine 14 gün ekle son adet tarihin o oluyor

asyaa9833 canım merhaba. Sen listede yoksun sanırım sat bat, eğer ovulasyon yaptiysan pik tarihi yaz seni de ekleyeyim listemize

Ovulasyon testi ile gebelik var mı diye bakan arkadaşlar, sabah ilk idrar ile mi deniyorsunuz? Farkeder mi?
Ben yaptım bu ay adet iki gun kala felan pozitif gibiydi test baya ama regli oldum ovü testiyle gebelik öğrenende var hamilelerde pozitif çıkıyormuş mesala ama bende tutmadı ovü testiyle bakınca cok guvenmemek lzım garanti gebelik testi yapmak bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…